Dodaj do ulubionych

wf w klasach.

28.11.11, 22:22
mówili wam już o nowym 'cudownym' pomyśle ministerstwa? więc w roku szkolnym kilkanaście godzin wf będzie poświęconych na normalne lekcje. Nie będzie na hali, cwiczeń itd tylko po prostu siedzimy w ławkach, w klasie mamy zeszyty, kartkówki i uczymy się o zdrowiu -,- co o tym sądzicie? uważam że to głupota, bo lubię wf i nie rozumiem po co wymyślają takie bzdury.
Obserwuj wątek
    • kiwi to jest b. dobry pomysł xd 29.11.11, 16:25
    • xxxaniskaxxx To głupota jest! 29.11.11, 16:35
      WF nie jest od gadania o zdrowiu tylko od ćwiczenia -.-"
      • xxladyx Uważam 29.11.11, 16:46
        że to złu pomysłcry
    • monik4 Re: wf w klasach. 29.11.11, 16:44
      to jest poprostu głupie xd
      • ksania Re: Zwykła głupota. 17.12.11, 18:57
    • domciakowaxd O JPRDL. 29.11.11, 16:45
      to jest POJEBANY pomysł.;/
    • Zdecydowanie przeciw 29.11.11, 17:04
      Szczerze mówiąc nie słyszałam o tym, ale jestem jak najbardziej przeciw. Wf to sport, zmęczenie i zabawa, a nie siedzenie w ławkach. Poza tym o zdrowiu mówi się na biologi, często na godzinach wychowawczych i ogólnie wszędzie. Politycy wprowadzają nowe ustawy, prawa, aby ludzie widzieli że "coś" robią w rządzie, co nie zawsze służy ułatwieniu życia czy sprawiedliwości. Dla przykładu becikowe.
      Swoją drogą to po co w rządzie tylu polityków?!sciana
    • yellow_celica Re: wf w klasach. 29.11.11, 17:04
      nie przepadam za wf-em, ale dzieciaki powinny się trochę poruszać, obudzić, a nie siedzieć w ławce po 8-9 godzin bez możliwości rozprostowania nóg i pobudzenia umysłu. a potem będą gadać, że wśród młodzieży szkolnej szerzy się otyłość -.-
      • kawaiikimie Re: wf w klasach. 29.11.11, 17:19
        U mnie (oczywiście jestem rocznik 96), już tygodniowo tracę jedną godzinę na prezentacje. U mnie polega to na tym, że każda osoba, musi zrobić projekt, o zdrowym odżywianiu, sporcie itd.
        Beznadziejny pomysł, o zdrowym odżywianiu uczymy się (przynajmniej powinniśmy) na biologii. Wf jest po to, aby poprawić kondycję, odstresować się po całym dniu.
        Wiem, że wiele osób się ze mną nie zgodzi, ale uważam, że codziennie powinna być godzina wf i ćwiczenia. A nie siedzenia (zwłaszcza dziewczyn) na trybunach... Zresztą na starość Wam się odezwą kości. :d
    • yellowgreenblue Re: wf w klasach. 29.11.11, 17:56
      Co?! Czegoś takiego jeszcze nie słyszałam. Ja osobiście nie lubię w-fu ale to i tak dziwny pomysł tongue_out
      • niunia98 Re: wf w klasach. 29.11.11, 18:06
        ja kocham W-f i nie pozwol na taakie rzeczy !!!o zdrowiu powinnismy się uczyc na Biologii a nie na w-fie .. beznadziejny pomysł ! wink wink
        • smileyy776 Re: wf w klasach. 29.11.11, 18:19
          fajny pomysł nie cierpię wf'u ,ale może jeden raz w tygodniu żeby chociaż się poruszać xd
    • bieberek wf w klasach. 29.11.11, 19:12
      Bez sensu...
      Też lubię w-f.
      Jejuu..nawet nie wiem co powiedzieć !..

Pozdrawiam,bieberek kiss
    • beautiful_ Re: wf w klasach. 29.11.11, 19:22
      Pomylenie dupy z głową... no nie da się inaczej tego określić.

Wf jest przecież potrzebny.. pomiędzy lekcjami żeby się trochę odstresować! Ja też lubię wf.
    • kasia036 Re: wf w klasach. 29.11.11, 19:28
      Nasza w-fistka nam o tym mówiła, że przez parę godzin w roku szkolnym będziemy uczyć sie właśnie o zdrowiu, pierwszej pomocy, bedzie piramida żywieniowa itp.. Miałam już takie dwie lekcje, i jedna o pierwszej pomocy była normalnie na hali, a druga była w klasie bo malowalismy piramide żywieniową, ale my nie będziemy mieć żadnych kartkówek ani zeszytów tongue_out
      • norrmalna Re: wf w klasach. 29.11.11, 19:38
        O zdrowiu mam na biologii, czasem tez przychodzi pielegniarka na wychowawcza, pierwsza pomoc byla na PO, wiec po co udziwniac? Na WFie sie cwiczy, uprawia sporty, a nie siedzi w lawkach, juz bez przesady. W ogole jestem zdania, ze powinna byc godzinna dziennie WFu.
    • blondzia WTF ! 29.11.11, 19:38
      Jeszcze ku... z WF się uczyć skandal nienawidzę WF ! JESZCZE SIĘ UCZYĆ TEGO PIERDOLONEGO CHUJOSTWA !

• olusi1a Re: wf w klasach. 29.11.11, 19:52
      Wątpię, żeby to był dobry pomysł. Przecież i tak, cały czas siedzimy przed komputerami i telewizorami, obżeramy się niezdrowym żarciem. A w-f to taka lekcja, gdzie można się wyżyć, trochę porywalizować i odpocząć od tego siedzenia w ławkach. Zamiast nas umoralniać powinni zrobić coś, żeby ulepszyć te lekcje w-f, bo wielu uczniów nie chce ćwiczyć, a w tych czasach ruch jest nam bardzo potrzebny.
    • yorkie Re: wf w klasach. 29.11.11, 19:55
      Fajny pomysł, może wreszcie miałabym z wf dobre oceny, bo jak na razie, to jestem zagrożona <hahaha>
      • zuziafuzia u mnie w szkole już wprowadzili 30.11.11, 12:14
        W mojej szkole trzecie klasy już od września mają lekcje o zdrowiu. zamiast 4 razy w tyg. ćwiczyć na wf mamy 2 razy wf, i 2 razy lekcje o zdrowiu. Uczymy się tam podstaw o udzielaniu pierwszej pomocy, mierzeniu tętna, chorobach (np. anoreksja, bulimia, otyłość), prawidłowym żywieniu i takie tam głupoty. Lekcje są strasznie luźne i łatwo zdobywać dobre oceny, przynajmniej u mnie. Podobno nie będziemy mieć tych lekcji w drugim semestrze, niby dobrze bo lubię wf, ale fajnie było mieć lekcje "wolne" dwa razy w tygodniu, i to na ostatnich lekcjach w pon i pt smirk<br />
        POZDRAWIAM serce
    • pattrysia Re: wf w klasach. 01.12.11, 20:11
      oooo nie nie ma szans !
    • meredith. Re: wf w klasach. 01.12.11, 20:17
      30h teorii. masakra. ale na szczęście mój kochany pan powiedział, że nie będziemy mieli takich lekcji, tylko On będzie wpisywać w papiery, że prowadzi takie lekcje.
    • roxxxy Re: wf w klasach. 10.12.11, 17:20
      Naprawde nie będzie wf?big_grin
    • vanesiak Re: wf w klasach. 10.12.11, 17:27
      ŻE CO? ale tak nie może być.. bo wf jest po to by mieć kondycje dobrą i wogóle, a jak my ku... kondycje zdobędziemy pisząc kartkówki? pocąc się? no chyba nie.. -.- sciana
    • ewellin Re: wf w klasach. 10.12.11, 19:22
      po co wszystko tak utrudniać? sciana
    • gomezka. Re: wf w klasach. 10.12.11, 21:18
      to głupotaa
    • emosusie Re: wf w klasach. 11.12.11, 20:14
      no nieeeee!!! co za zły i beznadziejny pomysłangry
      • noicomipowiesz Re: wf w klasach. 11.12.11, 20:33
        Jeaaaaa!!!! Nareszcie ...jak ja nie lubie w-fu !
    • rememberina Re: wf w klasach. 11.12.11, 21:10
      Pierdole te ich pomysły.
    • kicio326 Re: wf w klasach. 11.12.11, 21:25
      O odżywianiu i zdrowym trybie życia mam na zajęciach kulinarnych, więc nie wiem po co nam to jeszcze na w-fie na nim powinniśmy się poruszać a nie siedzieć w ławce...
    • inbloom *______* 11.12.11, 21:58
      w sumie to nie lubię ćwiczyć...mi to loto .
    • mweezy . 11.12.11, 22:04
      Oh, jestem jak najbardziej za! Oby ta ustawa weszła w życie jak najszybciej ;3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka