abovethenoise 11.12.11, 20:51 Co sądzicie o tunelach w uszach ? Widziałam je u wielu osób i przerażają mnie szczerze.. Przecież to musi byleć i nie wygląda zbyt ciekawie. a co wy o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotte__ Re: Tunele w uszach. Fajne ? 11.12.11, 20:55 Cóż to kwestia gustu. Mi się nie podobają, ale nic nie mam do ludzi, którzy je mają. Ich sprawa .. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Tunele w uszach. Fajne ? 11.12.11, 21:04 Są ok. Ale takie mniejsze . Odpowiedz Link Zgłoś
lace x 11.12.11, 21:19 Ogólnie lubię piercing (ale nie taki, że cała twarz jest w kolczykach), lecz tunele mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 moim zdaniem... 11.12.11, 22:56 tunele są obrzydliwe!W mojej szkole panuje jakaś epidemia tego...każdy chce to mieć.Szczególnie dobija mnie dziewczyna która ma tunel(i to spory) a w przyszłości chce być lekarzem...no sory...z tunelem w uchu nikt nie przyjmuje do pracy i to jeszcze do takiej pracy...jak wyglądłby lekarz z tunelem w uchu?jasne można to usunąć ale muszą ci wyciąć kawałem ucha(tam gdzie owy tunel się znajdował) żeby nie było widać że coś tam było...czyli tak naprawdę odcinają ci cały płatek uszny(jak ja to nazywam...ale wiecie o co chodzi...tam gdzie się kolczyki daje) i jak to potem wygląda?moim zdaniem to chore i nie rozumiem dlaczego rodzice tych dzieciaków na to pozwalają...nie mam nic przeciwko piercingowi(czyli że np całe ucho w kolczykach) ale tunele to coś orkopnego! Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: moim zdaniem... 17.12.11, 16:54 Co ty opowiadasz? A jak ktoś ma tatuaż na tyłku to też go nie przyjmą do pracy, nawet, jeśli będzie wybitnym lekarzem? Może to niektórych ludzi odrzucać, ale posiadanie tuneli moim zdaniem nie wyklucza możliwości wykonywania zawodu lekarza (ba, jakiegokolwiek zawodu). Choć, oczywiście, trzeba być przygotowanym na nieprzychylne spojrzenia ze strony np. osób starszych, bo w ich czasach czegoś takiego zapewne nie było, i mogą być lekko "zaszokowani". Tunele podobają mi się, ale w miarę małe. Te duże to lekka przesada, ale ogólnie są okej. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: moim zdaniem... 18.12.11, 14:56 Tatuażu (dobrze odmieniłam?) na tyłku nie widać, a tunel owszem. Patrzą na wygląd przy rozmowie o pracę i osoby z czymś takim zazwyczaj nie są przyjmowane, bo nie traktuje się ich jako osoby poważne i dojrzałe. A tunele kompletnie mi się nie podobają, wolałbym mieć kolczyk na dupie niż tunel.. :x Wygląda to ohydnie i na prawdę nie wiem co niektórzy w tym widzą. Ale ich ciało- ich wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: moim zdaniem... 18.12.11, 21:37 dokładnie!tak jak kawakaiikimie mówi:tatuaż na tyłku nie jest widoczny a tunel pozostanie na zawsze...i przy rozmowie kwalifikacyjnej zawsze na to patrzą...ostatnio w restauracji byłam nawet świadkiem tego jak jeden klient powiedział że nie chce byc obsługiwany przez jedną kelnerkę bo miała septum(chyba dobrze to nazwałam) i gdzieś tam jeszcze kolczyk...powiedizał że go to obrzydza...więc skoro ludziom przeskzadza taki wygląd u kelnerek to co dopiero u lekarzy...chciałabyś być badana przez lekarza z tunelem w uchu?bo ja nie...mnie to obrzydza! Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: moim zdaniem... 21.12.11, 18:34 jeśli byłby dobrym lekarzem to nie mam nic przeciwko ale z tym się zgodzę że to nie pomaga osobie starającej isę o pracę co ważne ma mniejsze prawdopodobieństwo że będzie zatrudniona niz osoba bez tego tunetu Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Tunele w uszach. Fajne ? 11.12.11, 23:24 niesamowicie podobają mi się u chłopaków, aczkolwiek bez przesady ze średnicą. sama bym sobie nie zrobiła, bo samo rozciąganie, jest raczej bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 . 17.12.11, 16:32 jak dla mnie obrzydlistwo. Nawet jakby mi zapłacili, nie zrobilabym sobie czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Re: Tunele w uszach. Fajne ? 17.12.11, 16:52 niefajne. tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1997 Re: Tunele w uszach. Fajne ? 17.12.11, 17:03 ja miałam tunele, ale musiałam je wyjąć a uszy w zadziwiająco szybkim tempie wróciły do swojej pierwotnej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
malina96 Re: Tunele w uszach. Fajne ? 17.12.11, 17:19 są fajne, ale te o małej średnicy. te większe są straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia981 Re: Tunele w uszach. Fajne ? 27.12.11, 11:59 niee wyglada okropnie i napewnoi boli ! zapraszam na bloga Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Tunele w uszach. Fajne ? 17.12.11, 17:50 mi się nie podobają, jeśli ktoś ma to ok, nie bd go przez to wyzywać, ale ja bym czegoś takiego sobie nie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Tunele w uszach. Fajne ? 18.12.11, 14:16 chłopcy z tunelami <3 sama nie jestem na tyle ogarnięta, żeby to sobie zrobić. poza tym chyba by mi nie pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Tunele w uszach. Fajne ? 18.12.11, 14:24 zależy. znam chłopaka, który ma tunele i wygląda zaje*biście, bo pasują do jego stylu. ale jak czasem trafię na jakieś zdjęcie w internecie to lekko obrzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: Tunele w uszach. Fajne ? 18.12.11, 14:39 zależy. jak są małe, to wyglądają całkiem fajnie, ale te większe są ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ Re: Tunele w uszach. Fajne ? 18.12.11, 14:49 nie podobają mi się. ani małe, ani duże. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 18.12.11, 15:14 fajne fajne jak na razie mi się podobają ale sama bym sobie nie zrobiła :] Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Tunele w uszach. Fajne ? 18.12.11, 15:37 Mi się podobają, bardzo. Natomiast sama bym sobie tunelu nie zrobiła, bo boje się, że zwyczajnie mi się odwidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
psycho.social *,* 18.12.11, 15:43 Podoba mi się u innych, ale sobie bym tego nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty piękne , sama mam 18.12.11, 16:20 mi się podobają, mam 14 mm i jestem zadowolona. ropzychanie bolało ale warto . nie polecam ludziom którzy nie mają czasu na bawienie się , przemywanie itp bo tunele potrzebują szczególnej pielęgnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Tunele w uszach. Fajne ? 18.12.11, 16:25 Nie zwraczam nawet szczególnej uwagi czy ktoś ma czy nie przy samym poznaniu. Mam taką koleżankę która ma, co prawda małe, ale pewnie mnie niecierpi za to że zawsze musze je pooglądać, sprawdzić czy ten kolec mozna wyjąć i zadaję 10000 pytań zwiazanych z tym, ktore pewnie dla niej są oczywiste, a mnie strasznie ciekawi i nie że mi się jakoś to specjalnie podoba, bo sama bym chyba nie chciała, ale poprostu jakoś nie mogę sie powstrzymać od rozkminy nad jej uszami. Nie uważam że to złe, czy dobre. Ktoś ma rude włosy, ktoś ma czarne. Ktoś ma tunele, ktoś nie ma. Sama bym się chyba jednak nie odwarzyła. Raz, że poprostu nie mam ochoty, dwa, że jednak nie żyjemy w zbyt tolerancyjnym społeczeństwie, a nawet jakbym chciała to chyba nie mam aż tak silnej potrzeby wyrażania siebie, żeby potem się tłumaczyć wszystkim zaczynając od rodziny, przez nauczycieli, po obcych-czepialskich. Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Tunele w uszach. Fajne ? 18.12.11, 16:25 jest to dla mnie przerażające, jeśli średnica tunelu jest większa od 1 cm. jednak gdy wynosi mniej, jeszcze jakoś to wygląda. i jeszcze jedno- ta dziura się nie zrośnie, pozostaje zabieg chirurgiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Tunele w uszach. Fajne ? 19.12.11, 21:09 One są obrzydliwe i trzeba byc idiotą żeby coś takiego sobie zrobić . Odpowiedz Link Zgłoś
alice266 Re: Tunele w uszach. Fajne ? 19.12.11, 21:21 Szczerze to nie lubię jak ktoś ma tunele w uszach to nie wygląda zbyt dobrze ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Tunele w uszach. Fajne ? 21.12.11, 19:10 kwesta gustu. mnie się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś