Dodaj do ulubionych

Polska vs Anglia co wybrac?

21.12.11, 22:49
Witam mam 17 lat kilka miesiecy temu moi rodzice pojechali na stale do Anglii ja zostałam sama w Polsce ponieważ robię Technikum Ekonomiczne jestem w polowie drugiej klasy. Właśnie przyjechałam do nich na święta bardzo mi się tu podoba a przed wszystkim nie jestem sama.Rodzice chcą zebym zostałą z nimi w Anglii i ja nie wiem co zrobic czy zostawic szkole w Polsce w polowie i wyjechac zacząc szkołe i nowe życie tutaj czy zostac jeszcze te 2 lata w Polsce i dopiero pózniej przyjechac na studia? Nie wiem co mam zrobic co wybrac bo zawsze moze byc tak ze w Anglii mi sie nie uda a jak nie skoncze szkoly w Polsce to nie bede miala do czego wrocic poniewaz z tego co slyszalam szkola angielska sie w Polsce nie liczy a szczegolnie w miascie gdzie mieszkam a z drugiej strony szkoda mi zostawiac szkole i tak poprostu wyjechac co byscie zrobili na moim miejscu prosze o rade ...indifferent
Obserwuj wątek
    • jessicakaulitz Re: Polska vs Anglia co wybrac? 21.12.11, 23:09
      Ja wyjechałabym, nawet się nie zastanawiając. Idź tam do szkoły, skończ ją, idź tam na studia i znajdź tam pracę, nie ma potrzeby wracania do Polski, poza tym, chyba nie ma do czego. Ale ja raczej nie jestem największą fanką naszego kraju, więc każda okazja jest według mnie dobra, by się stąd wydostać.
    • damonlove damonlove 22.12.11, 15:40
      lepiej by było gdybys została...
    • cukierek_ Re: Polska vs Anglia co wybrac? 22.12.11, 21:00
      Na Twoim miejscu wyjechałabym bez wahania. Nie posiadam jakiś głębszych uczuć patriotycznych, to może łatwo mi mówić.
    • yellowgreenblue Re: Polska vs Anglia co wybrac? 28.12.11, 16:50
      Ja bym pojechała.
    • blondzia Re: Polska vs Anglia co wybrac? 28.12.11, 20:26
      Wyjechałabym .
    • monik4 Re: Polska vs Anglia co wybrac? 28.12.11, 20:34
      ja bym nigdy nie opuściła kraju z powodu jakiś studiów ale to twoja decyzja -.-
    • monia12xd Re: Polska vs Anglia co wybrac? 28.12.11, 20:53
      nie wiem moze do wakacji bądź w polsce a potem wyjedź. sama musisz zdecydować
    • nessy96 Ja bym wyjechała. 28.12.11, 21:09
      • rockowa941 Anglia 31.12.11, 13:08
        ja byym na twoim miejscu wyjechala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka