yellowgreenblue Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 22.12.11, 16:43 Nie myślałam o tym za dużo ale sądzę że mogłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1710 Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 01.03.12, 15:44 Chciałabym adoptować dziecko i stworzyć mu rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
larrystylinson Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 01.03.12, 17:07 To moje marzenie, serio. Chcialabym zaadoptowac dziecko innej rasy np. z Haiti czy z Jpn. Niestety w tam teraz jest wiele sierot... Odpowiedz Link Zgłoś
kotqs Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 01.03.12, 16:00 Sądzę ,że tak Odpowiedz Link Zgłoś
karola5647 Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 01.03.12, 18:20 lne życie Odpowiedz Link Zgłoś
innamorato Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 01.03.12, 19:29 Nie myślałam nad tym tak poważnie, ale myślę że mogłabym Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek_ Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 22.12.11, 20:58 Chyba bym nie potrafiła pokochać czyjegoś dziecka, tak myślę. Straszne, ale prawdziwe, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Tutaj :) 27.02.12, 18:08 Więc moja nie mogę nazwać jej 'koleżanką' ,dziewczyna z mojej klasy jest z domu dziecka i właśnie... ona nie jest taka jak my ,ona zachowuje się jak dziecko z pierwszej klasy ,jest nie znośna udaje że nie słyszy gdy się do niej krzyczy,wymyśla sobie że ma chłopaka w Hollywood ( tego z randki z gwiazdą Sterlinghta czy jakoś tak) , i ona mówiła to wszystko co jest filmie o tej babci i wgl. ,teraz wymyśla sobie też jakiś chłopaków ,kupuje sobie sama naszyjniki z serduszkami i mówi że to od jej chłopaka (wiem że kupuje je sama sobie bo widziałam ). Raczej po tym nie będę chciała zaadoptować dziecka,wiem że nie wszystkie są takie ,ale też nie potrafiłabym pokochać obcego dziecka . P.S. Przepraszam że się rozpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
dariija tuu ;))) 01.03.12, 14:36 wydaje mi się, że tak, ale tylko w ostatecznosci czyli gdy ja lub mój partner nie moglibyśmy, bo dlaczego nie? takie dziecko wcale nie jest gorsze, potrzebuje ciepła, rodziny, zrozumienia, zaadoptowałabym jeśli już noworodka! ;d tyle na ten temat. zapraszam na bloga! Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 23.12.11, 13:44 Nie. Nie chcę mieć dzieci, myślę że nie nadaję się na matkę. A jeśli kiedyś zmienię zdanie jednak wolałabym mieć własne dzieci niż adoptowane. Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 23.12.11, 13:49 Puki co w przyszłości zamierzam zrobić karierę Odpowiedz Link Zgłoś
xdliv13xd Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 29.02.12, 18:23 Jakbym nie mogła mieć dzieci to bym pewnie zaadoptowała ale nie jestem pewna. A na razie to chce w przyszłości coś osiągnąć... ale to już moja prywatna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 25.12.11, 16:41 wolałabym mieć własne . Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 26.12.11, 22:04 tak, małego murzynka ;* Odpowiedz Link Zgłoś
wawteenager Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 26.12.11, 22:04 tak... (: Odpowiedz Link Zgłoś
answer answer 01.03.12, 15:56 Hmm. Na pewno chciałabym mieć swoje. Ale mogłabym także adoptować. Byle dziecko było małe, bo chciałabym, aby traktowało mnie jak swoją prawdziwą matkę, a nie jak kobietę, która go adoptowała... I trochę boję się, że nie umiałabym powiedzieć, że to nie ja je urodziłam. Ale jestem jak najbardziej za adopcją. Takie dzieci nie powinny mieszkać w domach dziecka, potrzebują miłości i ciepła, zarówno jak inne. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 27.12.11, 12:51 wolałabym własne p Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd ree 27.12.11, 14:00 jak na chwilę obecną to tak, szkoda mi tych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 Nie, wole mieć swoje 27.12.11, 14:18 chyba że bym nie mogła to ta opcja wchodzi w gre . Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa nie. 30.12.11, 17:27 w ogóle nie wiem czy chcę mieć dziecko.. a jak już to nie wcześniej niż po 30. dzieci z domów dziecka często stwarzają problemy, nie doceniają przybranych rodziców, chcą odnaleźć biologicznych.. oczywiście nie zawsze tak jest, ale jednak jest. swoje to jednak swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 01.01.12, 14:55 tak chciałabym bardzo i mam nadzieję, że nie zmienię zdania, choć jeszcze kawał czasu mam, ale urodzić też chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 05.01.12, 23:08 Nie myślę jeszcze o dzieciach, ale myślę, że mogłabym równie dobrze urodzić, jak i zaadoptować. Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 06.01.12, 17:53 nie myslalam o tym jesli byla by koniecznos to tak Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8528 Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 06.01.12, 21:20 Sama byłam adoptowana. Nie myślałam o tym ale sądzę , że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 07.01.12, 17:22 jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 08.01.12, 12:10 Hm... Nie wiem, może. Ale teraz chciałabym baaaaaardzo, najbardziej na świecie przygarnąć jakieś zwierzaki ze schroniska. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 13.01.12, 12:56 A ja jeszcze nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
harrypotterxd Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 13.01.12, 13:16 ja chyba też Odpowiedz Link Zgłoś
shiandall Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 20.02.12, 17:42 myślę ze jesli kiedys bym bardzo chciala miec dziecko a nie moglabym miec swojego to bym adoptowala , ale na chwilę obecną wiem że będe mogła mieć dzieci bo jedno jest w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 20.02.12, 18:01 Nie. Nie chcę miec dzieci. Żadnych. Moje, nie moje, jakiekolwiek - NIGDY. Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: Chielibyści kiedyś zaadoptować dziecko?? 20.02.12, 18:12 Nie myślałam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś