Dodaj do ulubionych

Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwiazda ?

• laurap1999 Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwiazda ? 08.04.12, 18:50
      z tego co mi wiadomo z mojej miejscowości pochodzi jakiś minister.Chyba Minister zdrowia.Moja ciocia go uczyła Ale raczej to nie jest gwiazda wink
    • koralina94 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:51
      Nie. Natomiast z miasta, niedaleko mojej wsi jest kilka sławnych osób.
      • espinozaa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 22:50
        Noo z Elbląga troche osob jest ; D
        VNM
        Kushin
        Ryszard Rynkowski
        Dominika Figurska
        Kasia z Bulionerów ( taka blondynka )
        Mikołaj,syn Honoraty z na Wspólnej ..
        i jest jeszcze dużo sportowców ale nie znam po nazwskach xd
    • asia1a Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 19:04
      ja jestem z grabowa i z naszej miejscowości pochodzi Zdzisław Krzyszkowiak (on był na olimpiadzie ) chodził do tej samej szkoły co ja hehe smile
    • karcio Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 19:37
      Mroczkowie,Podoba mi się(zespół,byli w must be the music),taka jedna była w top model ,a wczesniej raz ja dorwali w matura to bzdura big_grin
    • selenagomez30 SDM 08.04.12, 19:41
      U mnie mieszka gość co gra na skrzypcach w zespole SDM (stare dobre małżeństwo)
      Bardzo fajny zespół
    • farnoholiczka Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 19:41
      Nieesad Mieszkam na zadupiu. Chyba, że zespół, w którym gra moj brat, ale raczej sie nie liczy bo mieli tylko jeden publiczny występ.
    • mynameiskokaina haha .. jest 08.04.12, 19:52
      tak .. pochodzi .. haha .. świnka peppa ;d hhawink
    • lara12 Owszem :D 08.04.12, 20:03
      Mieszkam na pograniczu Ujazdu i Niewiadowa (woj. łódzkie), a z Niewiadowa pochodzą Radosław i Cezary Pazura big_grin moja koleżanka mieszka w tym samym bloku co jego rodzice smile
      • lara12 Re: Owszem :D 09.04.12, 22:19
        jeszcze z Tomaszowa Mazowieckiego (miasto do którego mam najbliżej) pochodzą Izabela Kuna (Barwy Szczęścia, Lejdis, Galerianki) oraz Joanna Trzepiecińska (Rodzina Zastępcza - Alutka big_grin)
    • paula06 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 20:14
      Nwm ALE CHYBA NIE !!
    • jagodowamilosc Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 20:17
      Ja z Białego, więc dosyć dużo, np:Małaszyński, Kayah, wielu tancerzy np: roofi,gabryś itp.
    • real. Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 20:58
      Z mojej miejscowości pochodzi Łukasz Fabiański, Dudka i Wojtkowiak. A u mnie w szkole jest koszulka Łukasza z podpisem ,,dla Gimnazjum nr 2"smile
    • alekssa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 21:28
      nie wiem czy to też się liczy, ale z mojej miejscowości pochodzi Piotrek z trzeciej edycji you can dance tongue_out
    • nickaa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 21:45
      Adam Gruca z Jarosławia ( Podkarpacie ) - słynny chirurga-ortopeda, profesor Akademii Medycznej w Warszawie. z Okolic Rzeszowa pochodzi Władysław Sikorski smile Aleksander Fredro w miejscowości obok JW smile
    • szczesciarapka Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 22:07
      Maria Nowakowska - nie gwiazda ale miss polski i Marzena Kipiel - Sztuka z Świata Według Kiepskich - LEGNICA smile
    • superpysiunia Marika 08.04.12, 22:21
      Nie wiem czy dokładnie ale tak mi sie wydaje że Marika i jeszcze Jula która niedawno stala sie sławna poprzez swoj kawalek za każdym razem
    • music.girl Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 22:35
      Taak, tylko nie taka światowa -,-
      wkurza mnie coraz bardziej. ; dd
      taka diva. Kiedyś ją lubiłam, ale ona jest z dnia na dzień coraz gorsza.
      Nigdy mnie nie nazywała przyjaciółką, nigdy mnie tak nie traktowała, a niedawno przez to, że raz nie wyszłam, to już nie jestem jej przyjaciółką, choć nawet nie zauważyłam, żebym nią kiedykolwiek dla niej była . ;/
    • milusia22 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 23:31
      nie :p tylko ja, ale ja znaną gwiazdą nie jestem
    • arisso Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 00:51
      Tak jestem z Częstochowy i pochodzi Ania Rubik od nas tongue_outsmirksmirksmirksmirk
    • justa652 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 08:53
      nie
    • ashley141 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 16:29
      Pochodzą ale same nieznane ...
    • roksanaroxana tak, ja. 09.04.12, 17:04
      jk
    • alex13l Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 17:05
      Radom: Małgorzata Foremniak, Cembrzyńska i Andrzej Wajda i chyba ktoś jeszcze ale nie pamiętam
    • chwilowa55 Tak jak w temacie ;P 09.04.12, 17:25
      Taak, Tomek Madzia z Must Be The Music tongue_out
      • cikicikita Tak 09.04.12, 20:29
        Ja

hryhryhry =>
    • made_in_italia Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 20:45
      Anja Rubik - Rzeszów big_grin
    • naivegirl Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 21:20
      o ile się orientuje z Warszawy pochodzi sporo gwiazd. xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka