laurap1999 Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwiazda ? 08.04.12, 18:50 z tego co mi wiadomo z mojej miejscowości pochodzi jakiś minister.Chyba Minister zdrowia.Moja ciocia go uczyła Ale raczej to nie jest gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:51 Nie. Natomiast z miasta, niedaleko mojej wsi jest kilka sławnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 22:50 Noo z Elbląga troche osob jest ; D VNM Kushin Ryszard Rynkowski Dominika Figurska Kasia z Bulionerów ( taka blondynka ) Mikołaj,syn Honoraty z na Wspólnej .. i jest jeszcze dużo sportowców ale nie znam po nazwskach xd Odpowiedz Link Zgłoś
asia1a Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 19:04 ja jestem z grabowa i z naszej miejscowości pochodzi Zdzisław Krzyszkowiak (on był na olimpiadzie ) chodził do tej samej szkoły co ja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 19:37 Mroczkowie,Podoba mi się(zespół,byli w must be the music),taka jedna była w top model ,a wczesniej raz ja dorwali w matura to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez30 SDM 08.04.12, 19:41 U mnie mieszka gość co gra na skrzypcach w zespole SDM (stare dobre małżeństwo) Bardzo fajny zespół Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 19:41 Niee Mieszkam na zadupiu. Chyba, że zespół, w którym gra moj brat, ale raczej sie nie liczy bo mieli tylko jeden publiczny występ. Odpowiedz Link Zgłoś
mynameiskokaina haha .. jest 08.04.12, 19:52 tak .. pochodzi .. haha .. świnka peppa ;d hha Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Owszem :D 08.04.12, 20:03 Mieszkam na pograniczu Ujazdu i Niewiadowa (woj. łódzkie), a z Niewiadowa pochodzą Radosław i Cezary Pazura moja koleżanka mieszka w tym samym bloku co jego rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Owszem :D 09.04.12, 22:19 jeszcze z Tomaszowa Mazowieckiego (miasto do którego mam najbliżej) pochodzą Izabela Kuna (Barwy Szczęścia, Lejdis, Galerianki) oraz Joanna Trzepiecińska (Rodzina Zastępcza - Alutka ) Odpowiedz Link Zgłoś
paula06 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 20:14 Nwm ALE CHYBA NIE !! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowamilosc Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 20:17 Ja z Białego, więc dosyć dużo, np:Małaszyński, Kayah, wielu tancerzy np: roofi,gabryś itp. Odpowiedz Link Zgłoś
real. Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 20:58 Z mojej miejscowości pochodzi Łukasz Fabiański, Dudka i Wojtkowiak. A u mnie w szkole jest koszulka Łukasza z podpisem ,,dla Gimnazjum nr 2" Odpowiedz Link Zgłoś
alekssa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 21:28 nie wiem czy to też się liczy, ale z mojej miejscowości pochodzi Piotrek z trzeciej edycji you can dance Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 21:45 Adam Gruca z Jarosławia ( Podkarpacie ) - słynny chirurga-ortopeda, profesor Akademii Medycznej w Warszawie. z Okolic Rzeszowa pochodzi Władysław Sikorski Aleksander Fredro w miejscowości obok JW Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciarapka Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 22:07 Maria Nowakowska - nie gwiazda ale miss polski i Marzena Kipiel - Sztuka z Świata Według Kiepskich - LEGNICA Odpowiedz Link Zgłoś
superpysiunia Marika 08.04.12, 22:21 Nie wiem czy dokładnie ale tak mi sie wydaje że Marika i jeszcze Jula która niedawno stala sie sławna poprzez swoj kawalek za każdym razem Odpowiedz Link Zgłoś
music.girl Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 22:35 Taak, tylko nie taka światowa -,- wkurza mnie coraz bardziej. ; dd taka diva. Kiedyś ją lubiłam, ale ona jest z dnia na dzień coraz gorsza. Nigdy mnie nie nazywała przyjaciółką, nigdy mnie tak nie traktowała, a niedawno przez to, że raz nie wyszłam, to już nie jestem jej przyjaciółką, choć nawet nie zauważyłam, żebym nią kiedykolwiek dla niej była . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 23:31 nie :p tylko ja, ale ja znaną gwiazdą nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
arisso Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 00:51 Tak jestem z Częstochowy i pochodzi Ania Rubik od nas Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 16:29 Pochodzą ale same nieznane ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex13l Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 17:05 Radom: Małgorzata Foremniak, Cembrzyńska i Andrzej Wajda i chyba ktoś jeszcze ale nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowa55 Tak jak w temacie ;P 09.04.12, 17:25 Taak, Tomek Madzia z Must Be The Music Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 20:45 Anja Rubik - Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
naivegirl Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 21:20 o ile się orientuje z Warszawy pochodzi sporo gwiazd. xD Odpowiedz Link Zgłoś