Dodaj do ulubionych

Samotny sylwester

29.12.11, 14:04
w tym roku spędzam sylwka w domu z rodzicami, bo półtora miesiąca temu moje kumpele mnie wykiwały. No i nie wiem co mam ubrać i co w ogóle robić. Po prostu nie mam żadnego pomysłu.... Mam nadzieję, że mi pomożecie brawo
Pozdrówka. Golden_star
Obserwuj wątek
    • niezniszczalna :) 29.12.11, 14:19
      Ja gdy w zeszłym roku bądź 2 lata temu byłam w domu z rodzicami świetnie się bawiłam. smile Ubrałam się bardziej tak ,,sylwestrowo". Oglądaliśmy telewizję i słuchaliśmy muzyki tańcząc. Moi rodzice o dziwo byli wyluzowani. big_grin Kupilismy maski i wgl,a potem poszliśmy na ulicę oglądać fajerwerki. big_grin
    • pauliska1212 Re: Samotny sylwester 29.12.11, 14:52
      przecież nie musisz go spędzać z rodzicami xd na pewno masz jakieś koleżanki, znajomych do których mogłabyś pójść, może ktoś kto mieszka w pobliżu ciebie i też spędza tego sylwestra samotnie, styknijcie się, obejrzyjcie filmy, idźcie na miasto xd sylwester jest tylko raz w roku, głupio spędzać go w domu przed tv podczas gdy wszyscy się bawią, wymyśl coś xd
    • inna_odinnych Re: Samotny sylwester 29.12.11, 15:11
      Ja zawsze spędzam sylwestra z rodzicami/mamą (tata często pracuje), więc w zasadzie robię to, na co mam ochotę.
      Zrób sobie jakieś ciasteczka, żebyś miała co wszamać (albo sobie je kupwink). Będziesz w domu, więc nie musisz się specjalnie przebierać. Możesz sobie obejrzeć jakiś fajny film czy odcinek (albo kilka) jakiegoś fajnego serialuwink Oprócz tego jeśli masz ochotę, możesz sobie pomalować paznokcie, pobawić się ze wzorkami itp. albo w ogóle urządzić "dzień/noc urody" i zrobić sobie maseczki itp.
      Ja zawsze w sylwestra robię listę postanowień na przyszły rok, też się możesz zastanowić co być chciała zrobić w 2012 i zapisz to koniecznie gdzieś i powieś/połóż w takim miejscu, żebyś zawsze wiedziała gdzie to jest.
      Po prostu rób to, na co masz ochotę. Pomyśl, że nie masz żadnych obowiązków i masz masę czasu tylko dla siebie, więc wykorzystaj gowink
    • katka30 Re: Samotny sylwester 29.12.11, 15:27
      Ubierz się w jakąś sukienkę, kupcie szampana(piccolo), włączcie muzykę, jakiś film i dobrze się bawcie!big_grin
      • estrellaa Re: Samotny sylwester 29.12.11, 15:37
        jeśli nie masz go z kim spędzić i zostajesz w domu , to ja na twoim miejscu nie stroiłabym się i w ogóle . na luzie film , coś do żarcia i tyle xd
        • limka Re: Samotny sylwester 29.12.11, 15:54
          Współczuję ci, samotny Sylwester to nic przyjemnego. Sama to znam, bo spędzam go tak prawie, co roku. W tym roku akurat wybieram się do przyjaciółki, więc może coś się zmieni.
          Ja na twoim miejscu ściągnęłabym jakieś filmy i obejrzała je. Może jakieś horrory? Albo komedie romantyczne, jak wolisz. Kupiłabym też coś do jedzenia. Możesz też siedzieć na kotku, bo na pewno znajdą się tu osoby, które również spędzają samotnie Sylwestra i popisać z nimi. Albo jak lubisz to zrób sobie mini karaoke. Możliwości jest dużo.
    • van50 Re: Samotny sylwester 29.12.11, 16:01
      nie przejmuj się ja też spędzam go w domu z rodzicami... znaczy chyba
    • magic_ Też będę siedziała w domu. 29.12.11, 16:28
      Tyle że ja będę sama w domu. Spędzę tę noc przed kompem, przy muzyce 1D, potańczę sobie pewnie tongue_out, pogadam z kumpelą na Facebooku, będę oglądać TV. Noc z One Direction. ; D Lol. A co do ciuchów, coś wygodnego.
    • buntowniczkaxd ree 29.12.11, 16:45
      zaproś kumpele do siebie,albo idź do niej, zróbcie nocke, obejrzyjcie filmy itd, i juz nie bedziesz sama
    • wampire13 Re: Samotny sylwester 29.12.11, 17:06
      Chyba bd miała pudobnie jak u ciebie...no i + młodszy brat do tego. :3
    • wawteenager Re: Samotny sylwester 29.12.11, 22:13
      Polecam oglądanie filmów i robienie postanowień na Nowy Rok (:
      Ja w tamtym roku chorowałam na Sylwestra i zrobiłam maraton filmowy, do tego niskokaloryczne przekąski i było całkiem nieźle...
      Jeśli chodzi o wybór filmów, czy seriali to polecam od początku obejrzeć serial Glee!! Jest świetny (: a jeśli szukasz czegoś na przekąskę to zapraszam na mojego bloga..
      Aha i skoro "kumpele" Cię wykiwały, to chyba nigdy nimi nie były. Zastanów się nad tym i w przyszłym roku rozsądniej wybieraj znajomych, aby sytuacja nie powtórzyła się w przyszłą sylwestrową noc (:
    • mandy_jonas Re: Samotny sylwester 29.12.11, 22:40
      w domu to nie musisz się stroić. pooglądaj filmy, pójść głośno muzykę i baw się sama ze sobą. to na prawdę jest możliwe. smile
    • rememberina Re: Samotny sylwester 29.12.11, 22:59
      Może siedź nago? Ja nie widzę problemu. Skoro nie wiesz w co się ubrac we własnym domu... Weź pierwszą lepszą rzecz, nie musisz się stroic dla ścian. Pooglądajce jakieś filmy albo te sylwestrowe noce czy coś, zróbcie jedzenie dobre, wypijcie szampana i pooglądajcie/wystrzelcie fireworki i będzie git.
    • renatka12 Re: Samotny sylwester 30.12.11, 15:39
      winkja też spędzam sylwka w domu z rodziną...smile puszczam zimne ognie i oglądam fajerwerki i polssaaat big_grin i picolo!
    • meredith. Re: Samotny sylwester 30.12.11, 15:54
      pooglądaj sylwester z krzysiem ibiszem, zawsze jest komputer albo idź spać.
    • blondzia Re: Samotny sylwester 30.12.11, 15:58
      Jak będziesz w domu z rodzicami to po co się fajnie ubierać.
      Siedzieć przed kompem albo oglądać Polsat tak jak ja w każdy Sylwester big_grin
    • joasiiaa ja będę w piżamie oglądać polsat. 30.12.11, 17:40
      po co się stroić? ;p
    • monia12xd Re: Samotny sylwester 30.12.11, 18:44
      ja też spędzam w domu, też z rodzicami ale ja będę sama w pokoju, w piżamie, bo nie mam zamiaru nie wiadomo co robić, po co? będe oglądać filmy i jeść słodycze.

jaki sylwester, taki cały rok brawo -,-
    • mweezy . 30.12.11, 18:53
      Oj znam to. Dwa lata temu byłam chora więc nie mogłam się nigdzie wybrać. Pozamulałam przed komputerem (sylwestrowy offtop serce ), pojadłam, pogapiłam się w tv, poleżałam, podrzemałam, siedziałam sobie przy oknie, pod kocykiem, z herbatką i patrzyłam na fajerwerki. ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka