Dodaj do ulubionych

Czy wieżycie w koniec świata?

• zuzka123 Yyy. 02.01.12, 15:28
      Nie za bardzo w to wierzę . Bo w końcu ludzie sobie to wymyślili . Musiał by walnąć meteoryt o masie Mont Everestu . Dużo jest teraz takich programów o końcu świata np. na Discovery . Apokalipsa św. Jana też opowiada o końcu świata . Więc jest dużo przypuszczeń i na prawdę nie wiemy kiedy to się stanie , no bo w końcu tylko Bóg to wie . smile . Tyle o tym myślę . cool indifferent
    • trufla Re: Czy wierzycie w koniec świata? 02.01.12, 15:37
      Nie wierzę...
    • estera102 Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 15:40
      to zależy. kluczowe jest to czy mówisz o tym w 1012 czy o tym zapowiedzianym przez boga.
      • estera102 Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 15:41
        2012 smile
    • ladymalina Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 15:44
      Ja nie wierzę, to głupoty. I tyle na ten temat.
    • palola. Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 15:50
      Kiedyś wierzyłam , bo jak pierwszy raz oglądałam '2012' to miałam 9 lat . Film był bardzo realny więc dałam się zastraszyć ...
      shock
      Jeszcze te wszystkie programy o końcu świata
      Teraz NIE WIERZĘ big_grin
      Może być lekkie trzęsienie ziemi , huragan , jakaś powódź czy coś ...
      wiele razy już miał być koniec światatongue_out
      nawet moja młodsza siostra go przeżyła smile
      a i nie zapomnę , że leci na nas kometa i uderzy za jakieś 20 lat !!!
      super !!! big_grin
    • joasiiaa pisze się 'nie wierzę'.. 02.01.12, 15:53
      olewam koniec świata, będzie to będzie.. lata mi to koło du py.
    • kotkaevita15 Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 16:02
      Ja nie wierzę w koniec świata.wink Ale troszkę czasami się go boję. Wg. mnie koniec świata będzie taki, że kometa uderzy w Ziemię i w trzy sekundy nie będzie na niej życia. Tak właśnie chciałabym umrzeć na szybko, bez żadnych cierpień.
    • spechdochrona Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 16:07
      Raczej nie to jest mało prawdopodobne, by świat niedługo się skończył.smileI tak kiedyś się skończysad, ale z cała pewnością nie w tym roku.big_grin Tak wiemy wszyscy: globalne ocieplenie, te chemikalia, dymy, pyły, zanieczyszczenia i inne tamshock - jeszcze minie sporo czasu nim Ziemia nie będzie nadawała się do życia. big_grin
    • cappuccino Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 16:10
      Myślę , że to nieprawda , a jak już to wyłącznie przez wojnę , albo groźną epidemię.
    • vaniney Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 16:13
      haha,naprawdę w to wierzysz?ja oczywiście nie,ale czekam na 211212.mam nadzieję,że media narobią szumu,bo przynajmniej będzie się działo.każdy zacznie sr... ze strachu,a ja będę się śmiała.bo w sumie to ja chcę koniec świata.

i chyba jebnę se taką koszulkę.zajebista big_grin
      https://www.211212.info/transmini.jpg
    • mileyselfan Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 16:20
      Już tyle tych końców świata było, że nie wierzę w kolejny, aczkolwiek boję się, że to może być prawda patrząc na to co się dzieje na świecie.
    • taylorka. Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 16:22
      ja nie wierzę .. nawet nasze wnuki pożyją .
    • mari86 Czesław Miłosz 02.01.12, 16:32
      A którzy czekali błyskawic i gromów,
      Są zawiedzeni.
      A którzy czekali znaków i archanielskich trąb,
      Nie wierzą, że staje się już.
      Dopóki słońce i księżyc są w górze,
      Dopóki trzmiel nawiedza różę,
      Dopóki dzieci różowe się rodzą,
      Nikt nie wierzy, że staje się już.
      (...)
      Innego końca świata nie będzie,
      Innego końca świata nie będzie.
    • ami. WAZNE! 02.01.12, 16:36
      Ciekawość: Koniec świata
      Discovery Channel
      wtorek, 3 stycznia 22:00

Ciekawość: Koniec świata
      Discovery Channel
      noc wt./śr., 3 na 4 stycznia 4:40

Apokalipsa 2012
      Discovery Channel
      piątek, 6 stycznia 22:00

Apokalipsa 2012
      Discovery Channel
      noc pt./sob., 6 na 7 stycznia 4:40

Radze zobaczyc!
    • ashley141 Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 16:52
      Nie wierzę w to!
    • seldem12 Sąd Ostateczny 02.01.12, 16:57
      Żeby było jasne: koniec świata nastąpi, to jest pewne, ale plotka, że będzie to w 2012 r. jest zwykłym mitem. W Biblii wyraźnie jest napisane, że datę końca świata zna tylko Pan Bóg. Nikt inny, a z resztą ile tych końców świata miało już być? Nie lepiej pomodlić się o miejsce w Królestwie Bożym, kiedy już będziemy musieli odejść z tego świata? Koniec świata może nastapić nawet jutro, za godzinę, minutę, sekundę. Na kiedy Bóg zaplanował Sąd Ostateczny.
    • koralina94 Re: Czy wieRZycie w koniec świata? 02.01.12, 17:01
      Po pierwsze, źle napisałaś drugie słowo w temacie.
      A po drugie to nie, nie wierzę w koniec świata.
    • evermore Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 17:03
      wiesz ile razy już miał być koniec świata?
      ktoś, kto wyznaczał tę datę (a podobno opierał się na Biblii) pominął zdanie: "nikt nie zna dnia, ani godziny"
      panikujesz dziewczyno
      ogarnij i się nie bój, bo na koniec świata się nie zapowiada
      jeśli chcesz się dowiedzieć jak będzie wyglądać, to (o ile jesteś wierząca) przeczytaj Apokalipsę św. Jana (ostatnia księga Biblii)

pozdrawiam wink
    • sel_gomez0609 ? 02.01.12, 17:26
      Tak szczerze mówiąc to czasami zaczynam wierzyć a kiedy indziej mówie że tylko Bóg zna datę końca ludzkiego istnienia... Powiedziałabym że raczej nikt tego nie może przewidziec big_grin
    • yourbadream Wierzę w słowniki. 02.01.12, 17:27
      Ale odpowiadając na pytanie.
      Nie, nie wierzę w koniec świata. Jako osoba wierząca w Boga, opierająca swoje wierzenia na Biblii, wierzę w koniec ludzkości - osób złych, które nie są godne na życie, na ziemi.
      Jeśli pominąć aspekty religijne, to też nie wierzę w koniec świata, tylko ludzkości - ale w tym wypadku (pomijając wiarę) całej.
    • sel_gomez0609 Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 17:29
      a tak poza tym to ja sie zastanamiam co 12.12.2012roku o 12:12 i 12 sek. bo 13 miesiąca już nie ma wink surprised
    • arriane Re: Czy wieżycie w koniec świata? 02.01.12, 17:38
      Szczerze powiem to uważam, że kiedyś tam będzie. Ale w to, że ma być na końcu tego roku to jakieś brednie. Koniec świata miał być już co najmniej 20 razy i jakoś nadal żyjemy, więc ja nie wierze w to co mówią.
    • juliap1999 "Wieżycie" pisze się przez "rz". 02.01.12, 17:49
      Nie wierzę, ale biorę to pod uwagę.
    • pauulinka Czy wierzycie w koniec świata ? 02.01.12, 17:59
      to nie ma byc koniec świata tylko przebiegunowanie . czyli biegun N ma się zamienić położeniem z biegunem S . będzie to trwało 20 s . i na te 20 s nasza planeta straci powłokę ochronną . czyli powłokę która utrzymuje u nas grawitację i tlen .
      podczas tych 20 sekund może być trzęsienie ziemi lub powódź , bo nie wiadomo jak natura zareaguje na brak atmosfery ziemskiej . ; D .
    • sokbananowy *wierzę/wierzycie. 02.01.12, 18:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka