olka973 03.01.12, 17:17 Hej mam pytanie czy wyrobienie dowody tymczasowego coś kosztuje ? I czy może być zdjęcie takie jak do legitymacji szkolnej ? Z góry dziękuje ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: Dowód Tymczasowy 03.01.12, 19:14 Ja mam taki. Jest bezpłatny, a zdjęcie musi być takie, jak do prawdziwego dowodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Dowód Tymczasowy 03.01.12, 20:09 Ja robiłam rok temu i nic nie płaciłam. O ile się nie mylę, zdjęcie musi być z odsłoniętym uchem. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Dowód Tymczasowy 04.01.12, 16:57 Wyrobienie dowodu jest bezpłatne, kiedyś kosztowało ale nie pamiętam ile, tak samo jest z tymczasowym. Zdjęcie musi spełniać wymagania jak do zwykłego dowodu. Tymczasowy jest ważny przez 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Re: Dowód Tymczasowy 07.01.12, 14:53 nie wiem czy coś kosztuje ale zdjęcie musisz miec z odsłoniętym uchem zapraszam na : modnieiurodnie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek223 Re: Dowód Tymczasowy 07.01.12, 17:29 Zapłacic wiadomo zawsze musisz a co do dowodu zalży po co chcesz go wyrabiac bo jak do wyjazdu za granice na lotnisku mozesz mniec problemy lub przy przejsciu przez granice Odpowiedz Link Zgłoś
renatka12 Re: Dowód Tymczasowy 07.01.12, 17:32 tak zdjęcie chyba takie jak do legitymacji ale nie jestem pewna a czy coś kosztuje to nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś