08.01.12, 19:35
Więc tak :
Od dłuższego czasu podoba mi się pewien chłopak . Jest starszy o 2 lata . W szkole się na mnie patrzy (podobno) kątem oka , chodzi tam , gdzie mamy lekcje i tak jakby lekko się popisuje . Bardzo się bałam , ale odważyłam się do Ng w końcu napisać na czacie . Nie odpisał , spróbowałam ponownie i nic to nie dało . A wiem , że wchodzi na ten czat . Moja koleżanka też spróbowała napisać , ale też nie odpisał . Chyba żadnej młodszej osobie nie odpisuje . Krótko mówiąc , załamałam się , próbuję odpuścić sb , ale nie chcę . Czasami myślę o tym , żeby się pociąć .. cry
Co mam robić ?
Co mam sądzić o tej sytuacji ?
Z góry dziękuję ; )
Obserwuj wątek
    • niemampomyslu Re: Problem . 08.01.12, 19:37
      zagadaj do niego w realu.
      • szalonykot1874 Re: Problem . 08.01.12, 19:51
        Tylko ja się bardzo boję . Nie należę do osób odważnych .
        Może mnie też wyśmiać .
    • cukiereczek555 ... 08.01.12, 20:06
      nie pomogę ci w tej sprawie , ale powiem jedno , Nawet NIE MYŚl o tym żeby zacząć się ciąć, Dziewczyno naprawdę nie chcesz tego !.
      • niemampomyslu Re: ... 08.01.12, 20:10
        no to nie wiem... może zadzwonisz albo poczekasz, aż odpisze? jesli macie wspólnych znajomych, popros ich, żeby zrobili jakiś wypad, na którym on będzie.
        tylko się nie tnij, będzie jeszcze gorzej.
        • wampire13 Re: ... 09.01.12, 15:39
          Też jestem za tym, by poczekać aż odpisze...ale w każdym razie się nie tnij, to przyspoży ci więcej bulu i problemów, a i tak nic nie zmieni.
        • bieberkaax33 tu ;) 15.01.12, 11:32
          Zagadaj w szkole np. pod sklepikiem , że długa kolejka czy cos ;D Macie wspólnych znajomych to poproś zeby was sobie przedstawili ale tak żeby nie bylo skapy ;D a ciąć sie nie polecam bo chłopak może nie jest Ciebie wart i znajdziesz lepszego ; *
      • cukiereczek555 .. 09.01.12, 22:00
        jeśli zaczniesz , blizny zostaną , wiem coś o tym , przez co jak przez co , ale nie warto ciąć się przez chlopaka ;/ minie, będzie następny a jak napisałam blizny zostaną ,
        • andziulkaxd Re: .. 10.01.12, 00:43
          Czy on jest tego wart, zebyś się dziewczyno cieła?
          Chłopaki tacy już są i nic na to nie poradzimy...
          Przemyśl na spokojnie całą sytuację, może wystarczy po prostu na przerwie do niego podejść i zagadać?
    • monia12xd Re: Problem . 10.01.12, 17:02
      po pierwsze jak chłopak na ciebie patrzy to nie wmawiaj sobie że mu się podobasz. po drugie chłopaki zawsze się popisują żeby pokazać jacy to oni nie są.
      a że nie odpisał no to już się masz załamywać? jak nie ten to inny. przecież miliony chłopaków jest na świecie wink
    • 17071995 Re: Problem . 10.01.12, 19:50
      Odpuść... on po jakimś czasie zorientuje się że stracił na prawdę fajną dziewczynę. Każda z nas jest ładna i fajna, ale wszyscy na inny sposób wink a jeżeli chodzi o cięcie się to nawet o tym nie myśl. nie ma sensu tego robić. Potem jak już Ci się wszystko ułoży i wgl to bd b. żałowała tego że pokaleczyłaś sobie ręce. Wiem coś o tym, bo sama się cięłam ;-( i teraz tego strasznie żałuję bo moja ręka wygląda okropnie. A to nie jest miłe jak wszyscy się potem wypytują z jakiego powodu się cięłaś...<br />
      Wszystko się ułoży. i pamiętaj NIE TNIJ SIĘ.!!!!!!!!!!!!!
      • mania14 Re: Problem . 15.02.12, 18:40
        Potnij się, będzie mniej takich głupich ludzi jak ty... sciana
    • sammy Re: Problem . 15.01.12, 11:48
      Jak przeczytałam ostatnie zdanie twojej wypowiedzi to się uśmiałam. Żałośni są ludzie, którzy z tak błahego powodu chcą się ciąć. Po prostu nie rób tego, nie bądź głupia. Przez to, że chłopak cię nie chcę? Proszę cię... Poza tym rodzę ci zagadać do niego w realu. Co ci szkodzi?
    • hejkaa Re: Problem . 15.01.12, 15:03
      Spróbuj do niego zagadać w realu i pamiętaj: chłopaków jest ciężko zrozumieć. pozdrawiam i życzę powodzenia smile jak nie ten to inny smirk
      • rockowa941 ale trafilas 15.01.12, 20:13
        rowniez mialam taka sytuacje poznalam kolesia rowniez chodzi do mojej budy ale rok starszy tez mu napisalam wiadomosc odwazylam sie ale nie odp tez sie zalamalam ale mi przeszlo chociaz jak go widze w szkole i spojrzy mi w oczy to mam dreszcze i mi wstyd za tamta wiadomosc
    • marsjanka115 x__x 15.01.12, 20:20
      boże ale ci zazdroszczę. ile ja bym dala aby chłopak który mnie się podoba chodził ze mną do szkoły sciana
      nie narzucaj mu się . uśmiechnij się czasem zagadaj z koleżanką do niego na przerwie o byle co ale wiesz nie zbłaźnij się mówiąc "ooo masz fajne buty" xd
    • szalonykot1874 Re: Problem . 03.02.12, 19:19
      Dziękuję wam za rady ; *
      Teraz mi się nawet układa ; )
      Jego najlepszy kolega dowie się coś od niego ; )
      I coś z tego może być . serce
    • kaamciia Re: Problem . 03.02.12, 20:21
      A nie lepiej zacząć mówić do niego po prostu ,, cześć ? " Nawet tak żartobliwie w towarzystwie koleżanek . I jakoś to się rozkręci ... Chcesz zwrócić na siebie uwagę ciąć się ? Myślisz, że to rozwiąże twoje problemy ? -,- Dziewczyno .. a jak ci się uda z nim być i on zauważy blizny i powiesz że to wtedy kiedy on ci po prostu nie odpisywał .. to wtedy on będzie miał poczucie winy . A chyba byś tego nie chciała . Więc zamiast zagadywać na czacie to weź rusz dupę i przynajmniej się z nim witaj .
      • roxy11 Re: Problem . 03.02.12, 20:56
        zamierzasz się ciąć przez chłopaka, z którym nawet nie rozmawiałaś?
    • inbloom *______* 03.02.12, 20:57
      No zagadaj do niego jakoś , ale nie tnij się bo to głupie .
    • ola39 Re: Problem . 03.02.12, 21:03
      Ciąć się przez chłopaka?! Zwariowałaś?! Ona nie jest tego wart. Każde zauroczenie z czasem przechodzi, więc poczekaj trochę. Ale nic sobie nie rób!!! Nikt nie jest wart tego, byś się przez niego kaleczyła
    • dusssia Re: Problem . 03.02.12, 21:16
      no na pewno nie jest to powód do tego zeby się ciąć, jesli chcesz sie przekonac czy masz jakies szanse czy nie, po prostu zagadaj do niego na zywo , to jedyny sposób, a jak nie masz odwagi, to sobie odpuść, znajdziesz inny obiekt zainteresowań;p
      • martuskac Re: Problem . 04.02.12, 10:15
        gdyby nie to zdania z pocięciem się, to ten wątek byłby w miarę poważny. Nie wiem wgl co Ci da to że się potniessz, bo dzięki temu i tak go nie zdobędziesz. Ja proponuję zagadać albo znaleźć jakiś wspónych znajomych i moze oni się czegoś dowiedzą?
    • beyourself Re: Problem . 04.02.12, 11:33
      Nie próbuj się ciąć ! To nic nie da.
      Może po prostu jest nieśmiały? A może się boi? big_grin Wszystko możliwe, naprawdę, chociaż jest starszy od Ciebie. wink Spróbuj zagadać do niego w realu, nie sądzę, żeby wtedy nic nie odpowiedział, bo na pewno czuły się głupio. big_grin A może po prostu nie było go na czecie? big_grin
      powodzenia kiss
    • mweezy . 12.02.12, 12:47
      No to idź się lepiej potnij a nie piszesz takie głupoty. Pisać na czacie kiedy widzisz go codziennie w szkole? Lepiej zagadać. Nie umrzesz od tego.
    • wilkolak Re: Problem . 14.02.12, 16:58
      po pierwsze nie tnij się
      po drugie ja bym sobie odpuściła, skoro nie jest zainteresowany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka