Dodaj do ulubionych

Trądzik . .

• your_nightmare Re: Trądzik . . 13.01.12, 17:53
      Polecam herbatę z wyciągu , z bratka. wink
    • aleksandra25 Re: Trądzik . . 13.01.12, 22:22
      wyprobuj rozne mascie, ktore mozesz dostac w aptece
    • klusssia Re: Trądzik . . 21.01.12, 16:35
      Ja z trądzikiem też męczę się jakieś .. 5 lat ;/
      Najpierw używałam różne żele i toniki ze sklepów, typy Garnier czy Under Twenty i musze przyznać że dużo mi nie pomogły sad Potem mama mi kupowała maście np. cynkową albo Tormentiol i też lipa.
      No i wkońcu poszłyśmy do dermatologa , zapisała mi mnóstwo maści, które na początku po długim stosowaniu mi pomogły a potem od nowa wyszły mi pryszcze i to pare razy mocniej ;/;/ Teraz poszłam do innej i dała antybiotyk, bo niby ma maście za późno ;/ Mam nadzieje że wkońcu to zniknie smile
      I sorki że sie tak rozpisałam big_grinbig_grin Mam nadzieje że pomogłam smile
    • klusssia Re: Trądzik . . 21.01.12, 16:42
      O ! właśnie smile zapomniałam dopisać smile
      Robie też sobie parówki z ziół (m.in. rumianek, szałwia i ziele nostrzyka), maseczki typu drożdżowa (drożdże + mleko) , z miodu i mąki (nie wiem jaką nosi nazwe smile) no i okład właśnie z ziela nostrzyka . Pije też herbaty z bratka, ponoć działają dopiero po 2-3 miesiącach ale za to niby są bardzo skutecznie big_grin
    • aleksandra25 Re: Trądzik . . 21.01.12, 20:39
      najlepiej dzialaja jakies masci w aptece
    • tusia145 Re: Trądzik . . 21.01.12, 20:42
      Kosmetyki UNDER TWENTYbig_grin
    • demetria0606 Re: Trądzik . . 22.01.12, 15:59
      Mam cerę normalną i zero problemów ;D
    • fuckin_reckless Re: Trądzik . . 22.01.12, 16:36
      chyba najlepszym sposobem będzie po prostu udanie się do dermatologa - on oceni jakiego typu lekarstwo odpowiednie jest dla twojego typu skóry i rodzaju zmian trądzikowych. można też zapytać w aptece o różnego rodzaju preparaty. nooo albo poszukać wśród ofert w drogerii jakichś niedrogich kosmetyków.
      /// spam//// -> allegro.pl/zestaw-under-twenty-anti-acne-nowy-tanio-i2072215710.html
    • czekoladkaaa_ Re: Trądzik . . 07.06.12, 16:57
      Też mam problem z Trądzikiem . Rób tak :
      Myj twarz , ok.4 razy dziennie (z mydłem)
      Smaruj kremem
      Toniki
      Przeróżne odżywki
      Kolagen
      Ja tak robię wink I widze efekty
    • morfina Re: Trądzik . . 07.06.12, 21:45
      Żel oczyszczający + tonik + krem nawilżający . Używaj systematycznie . Na trądzik i ogólnie na cerę dobra jest też herbata z wyciągu bratka .
    • sims Re: Trądzik . . 10.06.12, 15:21
      od tego jest dermatolog.
    • ekosmetyczka Re: Trądzik . . 22.08.12, 19:41
      vanfron_lovely napisał(a):

> Cześcwink Wiecie może jak zapobiec trądzikowy młodzieżowemu? Jak się go pozbyć, i
      > naczej mówiąc?smile

kup sobie na allegro urządzenie darsonval i stosuj przez około 10 dni , po zasuszeniu por stosuj krem Regenium Helix z firmy Syis
    • linkinpark Re: Trądzik . . 23.08.12, 13:36
      najlepiej idź do dermatologa - ja już ponad rok chodzę i są efekty smile . proponuję również zakupienie (w aptece!!) emulsji oraz żelu do twarzy Cetaphil dermoprotekt (czy jakoś tak się pisze, w każdym bądź razie bardzo dobre są te kosmetyki tylko że drogie - ok. 40 zł ale naprawdę pomagają i są bez recepty. Możesz spytać o nie dermatologa smile ) Pewnie mama lub babcie wmawiają ci żebyś zżerała 5 kg owoców i warzyw dziennie? to nic nie pomoże. Przeczytałam w encyklopedii medycznej że na trądzik nie wpływa to co jemy tzn. ani sie nie pogorszy ani nie polepszy. Mi dermatolog powiedziała że na czas gdy dziewczyna ma okres, zmiany trądzikowe mogą się pogorszyć, ale to normalne. mam nadzieję że to co tu napisałam Tobie pomoże smile
    • redcarmen Re: Trądzik . . 06.09.12, 12:02
      Ja borykam sie z problemem od 12 lat. Ostatnio stosowalam atrederm 0.05 % jak sie nie mysle , bardzo mocno zluszcza skore i ja wygladza.0.1 czy jakos tak wycofali ze sprzedazy ponieważ był za mocny a szkoda bo by mi sie przydał. Kosmetyki dla alergikow rowniez sa nieodzowną czścia mojej pielegnacji ponieważ nie podrazniaja twarzy która jets juz tak delikatna.

Tutaj dziewczyny dosc duzo psiza na temat atredermu wizaz.pl/forum/showthread.php?t=130856 . a co do kosmetyków to moge polecic stronę www.glossybox.pl/oferty/kosmetyki-dla-alergikow/
    • katsuumi_17 Re: Trądzik . . 06.09.12, 19:43
      Polecam po prostu jakiś dobry antytrądzikowy preparat. Albo najlepiej wybrać się do rematologa- on Ci doradzi : )
    • kamilio2312 Re: Trądzik . . 30.03.13, 16:27
      Dieta i parę rzeczy do przerobienia. Ale cały proces masz tutaj. To nie jest magia, to po prostu działa: www.technologiezdrowia.pl/pozbadz-sie-tradziku
    • mrucz Re: Trądzik . . 04.04.13, 23:05
      trądziku się nie pozbędziesz, musisz czekać. ale pomogą Ci na pewno maści.
    • xxpatxx tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 29.04.13, 17:51
      www.photoblog.pl/pinkbarbiex/149673750/roz-i-roze.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka