10.01.12, 22:10
Mam problem. Za niedługo mamy dyskotekę, a nie mam żadnego fajnego stroju sad
A że jednak nie mam zbyt dużego budżetu (niestety lubię wydawać pieniądze;P)
Mam tylko ok. 20 zł. I szukam jakiejś fajnej sukienki na dyskotekę. Mam konto na szafa.pl , mojeciuchy.pl , allegro.pl . Ale jakoś nie wiem co wybrać (chociaż i tak nie mam zbyt dużego wyboru). Oczywiście kwota może być troszeczkę wyższa. Z góry dzięki za pomoc big_grin tongue_out
Obserwuj wątek
    • norrmalna Re: Sukienka 13.01.12, 00:13
      Za 20 zl raczej nic nie znajdziesz, szczególnie jeśli doliczymy koszty przesyłki.
      • niemampomyslu Re: Sukienka 13.01.12, 08:53
        sam koszt przesyłki przeważnie wynosi około 10 zł, więc...
        • hejkaa Re: Sukienka 17.01.12, 17:22
          Ej ludzie! Wystarczy wybrać się do second-handu, tam możesz kupić niezniszczone, markowe ubranie za grosze wink
          ehmm. a jak nie chcesz to może stylio.pl ? big_grin pozdrawiam i życzę powodzenia wink
    • marane175 Re: Sukienka 16.01.12, 19:52
      Niestety za 20 zł nie kupisz żadnej sukienki, są one od 50-.....zł + przesyłka - trochę to wynosi, więc raczej nic z tego ;/
    • pauliska1212 Re: Sukienka 16.01.12, 23:31
      ok. 15 zł wyniesie sama przesyłka, nie znajdziesz sukienki za taką cenę
    • americano Re: Sukienka 17.01.12, 00:38
      moze w robanie bd w tej cenie sukienki, albo na przecienie w jakims sklepie bo w internecie to tak jak juz pisaly dziewczyny 20zl starczy tylko na koszt przesylki ...
    • k.a.m. Sukienka inspiracje tutaj 17.01.12, 09:16
      Prowadzę bloga modowego somethingsee.blogspot.com, można tam znaleść parę sukienek więc polecam może któraś z nich Cię zainspiruje. Sama szukam w ciucholandach i uważam że trzeba tylko wiedzieć jak i gdzie szukać a naprawdę można znaleść świetne kreacje. Powodzenia w szukaniu wink
    • tynka941 Re: Sukienka 17.01.12, 10:13
      Niestety ale za 20 zł nie kupisz żadnej sukienki, tym bardziej jak chcesz zamówić z neta to przesyłka nieraz kosztuje tyle. Poszukaj w ciuchlandach, może trafisz akurat na jakąś fajną wink
      Znalazłam jedną ale i tak kosztuje 40 zł i jeszcze przesyłka do tego
      www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/sukienka_895/sukienka_36483.html/s/pcreateddate
    • promiska91 Re: Sukienka 17.01.12, 11:45
      to ja zaproponuje inne rozwiązanie , .. szmateks - tam jest wiele takich , zalezy jaki szmateks , w dobrym szmateksie znajdziesz fajna kiecke za 20 zł , wyprac i juz . Wiem z autopsji .wink
    • renatka12 Re: Sukienka 17.01.12, 21:20
      Rada: na dyskotekę wcale nie musisz miec sukienki ( chyba że bardzo chcesz ) ale możesz też ubrac ciemne rurki oraz stylowy , fajny top + dodatki i to też jest świetne połączenie ! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka