Dodaj do ulubionych

Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : /

21.01.12, 17:29
Od 26 stycznia w USA, Europie , Brazylii, Nowej Zelandii, itd. ma zostać wprowadzona akcja ATCA. Akcja ta ma zapobiec piractwu w internecie, ale także kontrolować WSZYSTKIE NASZE PRYWATNE ROZMOWY W INTERNEIE !!! Od rozmów na Facebooku po rozmowy w prywatnych mailach. Nie można do tego dopuścić !!! Nie można zlikwidować wolnego słowa w internecie ! Na szczęście Google, największa strona internetowa w internecie, grozi usunięciem jej z internetu jeśli akcja ACTA nie zostanie anulowana. Także Barack Obama , prezydent USA, sprzeciwia się ACTA. A czy ty chcesz żeby każde twojej słowo w prywatnych mailach dotarło do policji, a każede przeklęństwo zostało ocenzurowane ? Można temu zapobiec. Po prostu podpisz petycję : KLIKNIJ I PODPISZ !!! Wystarczy że podasz swoję imię (np. Maria), e-mail i kraj. To wszystko by akcja ACTA została anulowana. I pamiętaja że każda osoba to jedna część miliona.

PROSZĘ O NIE USUWANIE WĄTKA, LECZ PODPISYWANIE PETYCJI !!!
Chyba nie chcesz zeby usunęli facebook'a, youtube, wikipedii i innych stron internetowych ?! No więc podpisuj! KLIK
Obserwuj wątek
    • kropeczka23 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 17:40
      ja publikuję to gdzie tylko mogę.. Wysyłam znajomym, piszę na forum, na tablicę na fejsie wstawiłam i na bloga równiez.. Proszę, postarajmy się! Pomyślcie co by było jakby fejsbuka nie było ? XD Wikipedii nie było.. Yt nie było.. I innych stron nie było.. MASAKRA! Podpisujemy !!!
      • niemampomyslu Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 17:52
        podpiszą-Polacy wyjdą na ulice i może się z tego wycofają.
        niech tam sobie walczą z piractwem, ale blokowanie stron i kontrolowanie prywatnych rozmów jest chore.
        Barack nie sprzeciwiał się ACTA, tylko SOPA, czyli amerykańskiej wersji.
        nie rozumiem, jak politycy mogą tego chcieć. a najgorsze jest to, że o tej sprawie nie jest głośno, gdyby telewizje, radia i gazety zajęłyby się tym tematem, prawie na pewno ta ustawa by nie przeszła.
        mam nadzieję, ze to nie wypali, w innym wypadku mogę pożegnać się z internetem.
      • donia2107 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 17:52
        Bez Facebook'a to ja bym przeżyła ale Wikipedia , Youtube itd to już nie ; /
        • rememberina Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 18:11
          podpisane.
    • yourbadream Kiedy to jest o SOPA i ona już jest zablokowana... 21.01.12, 18:42
      ACTA jest już przeszło przez UE i za kilka dni będzie podpisane przez Polskę. To trzeba zablokować. Podpisywać POLSKIE petycje i pisać do POLSKICH posłów oraz europosłów.
    • leyraa Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 19:14
      www.laquadrature.net/wiki/Jak_walczy%C4%87_z_ACTA
      • smileyy776 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 19:48
        Kur...wa ja bez neta nie przeżyję! No kurde co to ma być ?! dlaczego oni chcą nam to zrobić NIEEEEEEEEEE
        • jessicakaulitz Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 20:09
          Siedzę dziś w tym już cały dzień, gdyż jeszcze wczoraj z zadowoleniem oglądałam sobie Pamiętniki Wampirów w internecie, dziś po ciężkim dniu, szczęśliwa weszłam na stronę, a tu dupa, nic nie działa. Wszędzie piszą, że najważniejsze jest pisanie maili do posłów, więc to głównie robię, ale podpisałam też parę petycji. Jeżeli to wypali, to oficjalnie uwierzę w koniec świata 2012.
    • g_o_s_i_a Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 20:16
      Jeśli zabiorą youtube, to zabiorą mi Paramore... Bez Facebooka bym przeżyła, ale bez mojej ukochanej muzyki nigdy.
    • kropeczka23 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 20:25
      PODPISUJCIE PETYCJĘ JESLI CHCECIE DALEJ MIEĆ INTERNET KURNA ! -.-
    • love_r.h.c.p. Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 20:29
      Podpisałam. Wstawiłam na fejsa. Mam nadzieję, że moi znajomi też to zrobią. smile I że uda się zapobiec tragediisad
    • pusia16 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 21:06
      Podpisujcie!
    • farnoholiczka Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 21:06
      Podpisuję i publikujęsmile Co za kretyn na to wpadł?! Co za kretyn się pytam??! Co jest złego w youtube?! Jak to usuną i jeszcze fejsa, demoty itd. to oszalejęuncertain
      • you_x Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 21.01.12, 21:23
        Podpisałam smile
        Mowię temu NIE ! Co za debil to wymyślil ?! ;/
        • mary_ TUTAJ!!! 21.01.12, 21:25
          www.petycje.pl/petycja/8316/nie_dla_acta_w_polsce_.html
          • kropeczka23 Re: TUTAJ!!! 22.01.12, 00:21
            Ja nie wiem, czy oni chcą wjechać na psychikę nastolatków czy kurna o co kaman ? : o
            • kropeczka23 teraz jak w średniowieczu ? XD 22.01.12, 00:41
              kurna, własnie się tak zastanawiam, że jak ACTA wygra i zlikwidują fejsa, GG, nk i inne takie portale to będziemy porozumiewać się listami które będą nam dostarczać gołębie.. : o. Jak w średniowieczu.. Ahahahah XD
      • love_r.h.c.p. @farnoholiczka 24.01.12, 17:49
        cry dla pieniędzy. Ludzie będą musieli za wszystko płacić kary i dlatego się wzbogacącry
    • kropeczka23 Wysyłamy wiadomości bezpośrednio do posłów... 22.01.12, 01:03
      Mam ich e-maile.. A właściwie stronę na której są. Piszcie wiadomości z prośbą o nie wprowadzania ACTA!!! Razem mozemy wiele zdziałać. smile
      • kropeczka23 Re: Wysyłamy wiadomości bezpośrednio do posłów... 22.01.12, 01:06
        metodanaacta.cba.pl/index_pliki/Page340.htm
    • sammy Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 22.01.12, 08:31
      na internecie się nie skończy. to dopiero początek.
      • kropeczka23 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 23.01.12, 14:18
        nie kracz, błagam, nie kracz ! :c
    • kropeczka23 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 24.01.12, 12:41
      odświeżam, odświeżam.. big_grin
      • niemampomyslu Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 24.01.12, 12:53
        jak słyszę takie wyjaśnienia to mnie krew zalewa. BO UNIA TO, BO UNIA TAMTO, BO INNE KRAJE, BO EUROPA. inne kraje podpisały-a Polska nie podpisze I TYLE. w Egipcie obalili władzę-może też tak zróbmy? bo w końcu inny kraj...
        • kropeczka23 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 24.01.12, 16:52
          weźcie wgl. Ja się cieszę ostatnimi dniami z fejsbukiem i kotkiem i yt. i wgl. WSZYSTKO JEST DO DUPY !!!
          • lady_famous Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 24.01.12, 17:45
            oni NIE MOGĄ tego zrobić! ;/
            chętnie bym ich wszystkich pozabijała ;P
            przecież to jest chore!
            ludzie mamy XXI wiek i takie cyrki?! ;/
    • love_r.h.c.p. OgLĄdAć!!!!!!! 24.01.12, 17:45
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h1fJYlQ9iJY
    • monik4 Re: tu ;|D 24.01.12, 18:02
      uj mnie to -.- nie podpisze
    • takajednagirl Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 24.01.12, 19:58
      Już podpisałam mam nadzieje że to to coś da .....cry
      • hilary_fanka Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 24.01.12, 20:44
        Również podpisałam. Sprawa jest słuszna i bezpośrednio nas dotyczy. Nie chcę płacić za ściąganą przez mnie z internetu muzykę, ani stracić szansy na oglądanie filmów i seriali w internecie. Nie chcę żegnać się z Kotkiem, Wikipedią i Zadane.pl. SAVE THE INTERNET!
    • tusia145 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 25.01.12, 07:06
      Jużsmile
    • roxxxy Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 25.01.12, 10:44
      podpisuje za swoje 2 adresy,mame,tate,dziadka
      zawsze 5 podpisów
    • roxxxy Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 25.01.12, 10:45
      jeśli wasi rodzice mają e-maile podpiszcie się za nich ja tak zrobiłam
      STOP ACTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • aleksandra25 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 25.01.12, 14:24
      podpisałam
    • maya170 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 25.01.12, 15:45
      referendum-acta.interia.pl/
    • jonas_lover tuuuu koniecznie. ! 25.01.12, 17:04
      ACTA to nie tylko zabranie Wam ukochanej muzyki, ludzie! ACTA to niebezpieczny pakt godzący w nasze prawa, mający pozbawić nas informacji i możliwości komunikacji w internecie. Nie będzie prywatności, negatywne komentarze o polityce, czy politykach będą usuwane, przez internet nikt nigdy nie przeprowadzi juz żadnej akcji, jeśli to zostanie podpisane! To jak komunizm! Poprawka. To będzie komunizm, jeśli nie weźmiemy sie w garść. Za ACTA nie stoją nawet politycy, to grupa osób, która chcą zawładnąć naszym światem, maksymalnie podwyższyć ceny wszystkiego od ubrań przez książki po jedzenie i meble. Chcą zrobić z nas robotów. Popierajcie Anonimowych, bo my wszyscy, którzy się temu sprzeciwiamy, również do nich należymy! Mówcie o tym znajomym! Nie bójmy się!
    • demetria0606 Re: Mówimy NIE ACTA ! Podpisz petycję! Ważne ! : 25.01.12, 17:24
      Podpisałam się 4 razy , bo mam 4 konta ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka