Dodaj do ulubionych

Czy na serio ?

28.01.12, 14:15
Chodzi mi o iCarly i One Direction . Czy waszym zdaniem na serio Harry pocałuje się z Mirandą. Oby nie...! A wy jak uważacie ?
Obserwuj wątek
    • nienormalna. Re: Czy na serio ? 28.01.12, 14:24
      Ale o co tu chodzi bo nie wiem ? Miranda i Harry w serialu, razem ?!!
    • olcia456 Re: Czy na serio ? 28.01.12, 14:34
      Oni razem w serialu ?? lol nic nie wiedziałam cry
      • olaya_ Tutaj-.- 28.01.12, 14:57
        One Direction wystąpią GOŚCINNIE w tym serialu (iCarly) i zaśpiewają WMYB. Krąży plotka, ze Harry ma pocałować Carly, ale to tylko plotka. Oto fabuła tego odcinka:

Carly nie czuje się za dobrze po wycieczce, więc wraca do domu, gdzie odkrywa, że zespół One Direction przyjął zaproszenie do ich programu. Niedługo po pojawieniu się chłopaków, Harrego łapie choroba, a Carly otacza go opieką. Zdając sobie sprawę, że chłopak jedynie udaje, aby zwrócić na siebie uwagę, załoga iCarly knuje plan powrotu Harrego do jego grupy, mówiąc mu, że Gibby stał się nowym członkiem zespołu.

to tyle
        xx
        • dzisas 28.01.12, 15:32
          to możliwie, bo jak tam ktoś juz napisał .. Miranda praktycznie w każdym odcinku się z kimś całuję . eh . smile
          no ale pozostaje mieć nadzieję, że będzie grał, a nie się w to wczuje . O.o
    • serduchowo Re: Czy na serio ? 28.01.12, 15:11
      odcinek ma powstac i zostać wyemitowany jakoś na wiosnę, ale to z pocałunkiem to tylko plotki. fakt, że odcinek ma sie skupiać na harrym.
    • justa28t Re: Czy na serio ? 29.01.12, 08:13
      A co to jest cos złego ?
      Raczej nie.
    • nijala112 Re: Czy na serio ? 11.03.12, 16:20
      Uważam że to ich sprawa ;D Jeśli mają wydedykowane tak w scenariuszach..
    • olcia456 Re: Czy na serio ? 11.03.12, 16:30
      oj nie wiem ale chyba nie Oouncertain
    • inbloom *______* 12.03.12, 19:36
      ten wątek nie ma sensu , o bosz pocałuje się czy nie pocałuje , jakie to ma znaczenie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka