Dodaj do ulubionych

Pierwszy pocałunek.

31.01.12, 10:34
Jutro mam się spotkać z moim chłopakiem wink. Mamy w planach pierwszy pocałunek wink. Jest to mój pierwszy chłopak i nie chce niczego zepsuć. Jak wyglądał wasz pierwszy pocałunek wink? To on ma mnie pocałować pierwszą, czy ja jego ;p? Czy pierwszy pocałunek powinien być namiętny czy raczej łagodny ;d?

Proszę pomóżcie ;d
Obserwuj wątek
    • mary_ m 31.01.12, 10:40
      Mój nie wyglądał, bo go nie było. Mam jeszcze na to sporo czasu.
      Rada: Nie planujcie tego. To nie powinno być tak, że powiecie sobie, że się pocałujecie i się pocałujecie. Pocałunek powinien płynąć z serca, w odpowiednim momencie i być spontaniczny. smile
      • klara.1 no niemoge... 31.01.12, 10:51
        Od kiedy to pocałunki sie planuje jak zakup nowego telewizora. uncertain????
        To ma płynąć z serca a nie z planu `działania' , w romantycznym miejscu i wgl.
        • martuskac Re: no niemoge... 31.01.12, 12:47
          raczej delikatnie, nie rzucaj się tak namietnie na niego , na to jeszcze bedzie czas ;D moj byl troche zaplanowany w sumie,ale cudowny wink
    • hellyeahlucy Re: Pierwszy pocałunek. 31.01.12, 12:56
      hahaha, 'mamy w planach pierwszy pocałunek'. nie mogę z tego, umrę ze śmiechu, srsly.
    • olcia456 Re: Pierwszy pocałunek. 31.01.12, 13:00
      Pierwszy pocałunek ma być spontaniczny a nie wymuszony,zaplanowany serce
    • fiolek223 Re: Pierwszy pocałunek. 31.01.12, 19:30
      Ja ci powiem tyle że jak ja sie całowałam pierwszy raz to było wspałniale i to on popatrzył mi w oczy ja jemu i nagle cos sie zaczłeo pocałował mnie i potem w nastepnych razach szło już z górkiwink
    • rememberina Re: Pierwszy pocałunek. 31.01.12, 19:36
      hmm, zaplanuj sobie pierwszą miesiączkę.
      • xfrytka Re: Pierwszy pocałunek. 31.01.12, 19:48
        rememberina napisał(a):

> hmm, zaplanuj sobie pierwszą miesiączkę.

Tak się składa że miesiączkę pierwszą już miałam, więc nici z planowania sad.

Dobra jedno źle sformułowane zdanie i już będziecie sie mnie czepiać. Dobra nie było tematu.... -,-
        • rememberina Re: Pierwszy pocałunek. 01.02.12, 17:25
          huehuehueheuhe, ale ja się lubię czepiac big_grin
    • hermiona13 ;) 31.01.12, 20:23
      niczego nie planuj, wszystko wyjdzie spontanicznie. Przy pierwszym razie możesz
      się stresować, ale to raczej normalne. Po prostu wyczuj odpowiedni moment
      i do dzieła! (:
      btw. jeśli mogę zapytać, ile masz lat?
      • xfrytka Re: ;) 31.01.12, 20:29
        w tym roku skończę 15 lat ;p
    • nessy96 wygladał tak... 31.01.12, 20:25
      ...że go nie było i zapewne w najbliższym czasie nie będzie.
    • jagoda_ Re: Pierwszy pocałunek. 01.02.12, 16:06
      interesujące...macie w planach pierwszy pocałunek...
      to się to planuje?
    • natala_nati Pierwszy pocałunek. 01.02.12, 16:18
      Myślę że takiej rzeczy jak pierwszy pocałunek nie powinno się ''planować'' smirk

Powinno to iść z serca i w odpowiednim momencie a nie że jesteście tydzień razem i już buzi buzi... tongue_out

Zresztą rób jak chcesz kiss
      • natala_nati Pomożecie? Dziękuje!!! :-) 01.02.12, 16:19
        Pomożecie?

www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,132935549,132935549,Kolczyk_industrial_Pomozecie_.html
        Dziękuje! kiss
    • justa28t Re: Pierwszy pocałunek. 01.02.12, 20:37
      Ja jeszcze się nie całowałam, więc nie umiem ci pomóc.
    • kaamciia Re: Pierwszy pocałunek. 03.02.12, 15:36
      No o to u mnie to wyglądało tak ... Poszliśmy w takie miejsce gdzie se można usiąść przy rzece na trawce .. to troszkę takie odludne miejsce .. No i usiedliśmy se koło górki.. Rozmawialiśmy sobie i wgl.. Nagle posadził mnie sobie na kolanach i zaczął mi mówić jak mnie kocha .. A ja mu powiedziałam ,, Ciągle mi to mówisz, zamknij się " i go pocałowałam . Ale taak dłuuuuugo ! ;D Jak skończyliśmy to zaczął się śmiać . ;D
    • kim817 Re: Pierwszy pocałunek. 04.02.12, 20:47
      jak tak sobie przypomnę mój pierwszy pocałunek to... właściwie udał się za 4 razem. i do tej pory się z tego śmiejemy. :q
    • frydka wtf? tego sie nie palnuje! 04.02.12, 22:39
      pozdrawiam.
      proponuje odwołać spotkanie, potem jednak przyjśc i zrobić spontan. spontany są najlepsze. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka