bluedreams 01.02.12, 14:05 Mam taką jedną koleżankę, która jest blondynką i się z niej nabijamy. A wy jak uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mweezy . 01.02.12, 19:07 A co ma kolor włosów do charakteru? Moja A. jest blondynką, a jest jednocześnie jedną z najmądrzejszych, najinteligentniejszych i najbardziej rozgarniętych osób jakie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 @mweezy 01.02.12, 19:29 `A co ma kolor włosów do charakteru` właśnie co ma kolor włosów do charakteru??? wkurzają mnie takie sterotypy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: @mweezy 03.02.12, 11:34 Mnie też, tym bardziej, że jestem blondynką. (co prawda ciemną, ale blondynką). Moje koleżanki też są blondynkami, a nie są głupie... Tak samo znam jedną rudą, a nie jest wredna... Co ma kolor włosów do charakteru? Odpowiedz Link Zgłoś
madziola98 B 03.02.12, 14:23 blondynki są normalne... inteligencja nie zależy od koloru włosów... Odpowiedz Link Zgłoś
julu11 Re: . 03.02.12, 16:40 no właśnie najmądrzejsza dziewczyna jaką i ja znam jest blondynka i jest naprawdę mądra i utalentowana Odpowiedz Link Zgłoś
olcia456 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 01.02.12, 21:19 Nie no bez przesady są mądre są i głupie zależy...... Odpowiedz Link Zgłoś
maitusia15 Nie !! 02.02.12, 19:20 Sama jestem blondynką i nikt nie mówi że jestem głupia bo to nie jest prawda. Tak ogólnie to jestem inteligentna .. Blondynką być jest super Odpowiedz Link Zgłoś
sweetcaarmel Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 13:15 Ja mam w klasie głupią brunetkę, uważam że blondynki nie są głupie, zależy to od wychowania, ja jestem brunetką i jestem mądra, prawie wszystkie moje koleżanki blondynki sa mądre, więc hello ale to jest tylko głupi stereotyp... Odpowiedz Link Zgłoś
innamorato Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 18:54 To nie zależy od koloru włosów czy ktoś jest mądry czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
gaaabi Re: 04.02.12, 16:51 to jest stereotyp, ale tak naprawdę większość blondynek jakie znam nie są zbyt mądre i nie chodzi tu o szkołe , bo w nauce idzie im bardzo dobrze, ale inne sytuacje... trzeba im zbyt długo tłumaczyć , oraz zadają głupie pytania, często nic nie rozumieją Ale nie mogę powiedzieć, że wszystkie takie są, ponieważ nie znam wszystkich blondynek na świecie ) Odpowiedz Link Zgłoś
vans Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 15:50 Oczywiście, że nie. Wydaję mi się, że ten stereotyp wziął się od blondynek-celebrytek, które czasem chlapną coś publicznie ( Paris Hilton dawniej ). Znam nawet głupie brunetki i rude. ( Jestem brunetką ) Odpowiedz Link Zgłoś
jennaush Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 15:57 Nie. Sama jestem blondynką, a do głupich raczej nie należę. Ja i moje kumpele kiedyś się śmiałyśmy, że naturalne nie są głupie tylko te farbowane Odpowiedz Link Zgłoś
karii97 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:04 w każdym rodzaju włosów znajdzie się ktoś tępy.. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikaxxd Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:45 j a sama jestem blondynka i nikt sie nie wysmiewa. To stereotyp Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:48 pieprzone STEREOTYPY! całkowicie nie zgadzam się z tym, że blond-głupie -.- załosne.. rude czy brunetki potrafią być zapewne bardziej tępe niż blondynki więc wiecie.. idiotyzm.. owszem bywają i "plastikowe lale - solara, nie biały a żółty kolor" ale blondynki są zaje*iste! ;* pozdrawiam wszystkie blondynki!! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:51 cute_princess napisał(a): > pieprzone STEREOTYPY! całkowicie nie zgadzam się z tym, że blond-głupie -.- zał > osne.. rude czy brunetki potrafią być zapewne bardziej tępe niż blondynki więc > wiecie.. idiotyzm.. owszem bywają i "plastikowe lale - solara, nie biały a żółt > y kolor" ale blondynki są zaje*iste! ;* pozdrawiam wszystkie blondynki!! ;* Koniec Twojej wypowiedzi właśnie jest żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyc Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:16 No więc sama nie wiem czy jestem blondynką ,kiedyś myślałam,że jestem ciemna,ale kiedy porównałam swoje włosy z włosami z gazety to wyszło mi jasny brąz albo głęboki złoty blond.Ok,do rzeczy,czy blondynki są głupie-no wg. mnie to blondynki wcale nie są głupie jeszcze to zależy od inteligencji,a nie od wyglądu zewnętrznego.Na potwierdzenie podam wybitną Marię Skłodowską-Curie,o niej nie można powiedzieć,że była głupia więc o co tyle zamieszania Odpowiedz Link Zgłoś
wika09876 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 21:39 Tak są głupie ponieważ mam koleżankę i ona jest blondynką w ogóle jest bardzo wredna : * Odpowiedz Link Zgłoś
wamiss Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 17:59 Moja koleżanka uważa że blondynki się ogłupia bo są ładne... Ja uważam że kolor włosów nie wpływa na inteligencje ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lolipop_ Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 12:41 Po twoim wpisie wnioskuję, iż należysz do tej dość sporej grupki tępych blondynek -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lolipop_ Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 12:42 Odpowiedź wyżej jest do cute_princess. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxdd Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:51 Ja jestem blondynką , i myślę że zależy od charakteru . Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:52 Niektóre są głupie, niektóre nie. Ale tak samo brunetki, szatynki czy rude mogą być głupie. Kolor włosów nie świadczy o człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
patty77 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 05.02.12, 18:18 Dokładnie!! Myślę tak samo! wreszcie ktoś to napisał, bo niektóre osoby tylko "są blondynki głupie i mądre"(i na tym kończą swoją wypowiedź), jakby wszystkie dziewczyny o kolorze włosów innym niż blond były mądre, a głupie to zdarzają się tylko blondynki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fedi14 Blond 02.02.12, 18:55 bluedreams napisał(a): > Mam taką jedną koleżankę, która jest blondynką i się z niej nabijamy. A wy jak > uważacie? Najpierw naucz się poprawnie składać zdania, bo lepiej najpierw zajmij się sobą zanim będziesz jechała po stereotypach. Powiem tak, gratuluję toku myślenia, ale wiadomo dzieci z podstawówki leczą swoje kompleksy wytykając wymyślone błędy innym. Na takim myśleniu daleko nie zajdziesz bo jak zobaczysz sama kiedyś odwróci się to przeciwko Tobie. Tak jestem blondynką i jestem z tego dumna gdyż na świecie jest tylko kilka procent osób z takim kolorem włosów co czyni mnie wyjątkową. Uważam się za osobę inteligentną, która na pewno więcej osiągnie od Ciebie, bo ja nie siedzę za przeproszeniem z dupą na jakimś forum i nie wypisuje jakiś bredni wyssanych z palca. Nie rozumiem dlaczego ten temat jest na stronie głównej. Jest wiele innych ciekawszych wątków wartych przeczytania i skomentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 @fedi14 02.02.12, 19:18 Kochana, ja też chodzę do podstawówki i nie myślę, żebym leczyła swoje kompleksy na innych. Twoje podejście również jest stereotypowe, bo "z podstawówki" nie oznacza od razu głupie, wiesz ? A blondynek jest baardzo dużo . Odpowiedz Link Zgłoś
halloweenowa Re: Blond 02.02.12, 21:00 Nie zgadzam się z Tobą. Wiesz bluedreams nie napisała jaka jest ta dziewczyna. Może śmiesznie się zachowuje? A poza tym ona nic nie napisała wyssanego z palca. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
britney98 Re: Blond 03.02.12, 13:30 Dobrze mówisz! Ja też jestem blondynką, a wcale głupia nie jestem! A ty bluedreams napisałaś po prostu chamski post! Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:59 nie tak się tylko mówi Odpowiedz Link Zgłoś
manual. Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:07 "Mam taką jedną koleżankę, która jest blondynką i się z niej nabijamy. A Wy jak sądzicie?" nawet nie zdajesz sobie sprawy jak to głupio brzmi. To tak jakby poniżać osobę czarnoskórą tylko ze względu na kolor lub posądzać rudowłosą osobę o fałszywość. Gdybyś chociaż napisała coś o tej dziewczynie, przyblizyła jakoś jej postać, może się głupio zachowuje, dlatego się z niej nabijacie. Ale sposób w jaki to napisałaś jest dziwny i pozostawia wiele do życzenia. Ja do blondynek nic nie mam, osobiście znam kilka inteligentnych. Znam jedynie jedną dość... "dziwną" blondynkę. No, ale tak samo szatynka może być totalnie głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:11 hm. akurat ja jestem blondynką i nie uważam się za jakąś głupią wgl nie wiem skąd ten stereotyp się wziął.. -.- a to że napisałaś że masz koleżankę blondynkę i się z niej nabijacie to już w ogóle mnie rozwaliło ... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
aga220112 blondynki vs brunetki 02.02.12, 19:15 głupia może być i brunetka. więc dlaczego gada się tylko że to blondynki są głupie.? każda z nas może być głupia- czy to brunetka, blondynka albo ruda. to wszystko zależy od człowieka a nie od koloru jego włosów Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:18 To tylko stereotyp. Znam kilka głupich blondynek, ale znam też kilka mądrych Odpowiedz Link Zgłoś
paramorelover Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:19 te farbowane plastiki to tak ale naturalnie nie kolor włosów nie ma nic wspólnego z zachowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
mixii Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:23 boże nabijacie się z niej bo ma blond włosy? to wybaczcie ale sami nie grzeszycie inteligencją jak można być tak głupim i oceniać inteligencję po wyglądzie kobiet i głupich stereotypach tak samo jest z rudzielcami nie każde rude jest wredne -.- dlaczego na brunetki i szatynki nie ma żadnych wyzwisk? czas to zmienić! Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:25 mixii napisał(a): > boże nabijacie się z niej bo ma blond włosy? to wybaczcie ale sami nie grzeszyc > ie inteligencją jak można być tak głupim i oceniać inteligencję po wyglądzie ko > biet i głupich stereotypach tak samo jest z rudzielcami nie każde rude jest wre > dne -.- dlaczego na brunetki i szatynki nie ma żadnych wyzwisk? czas to zmienić > ! Czas to zmienić ? No taaak, Twoja postawa wprost kipi od nadmiaru inteligencji. Odwal się od nas . (łooohoho, ale dzisiaj dużo komentuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Patrząc na większość blondynek z mojej szkoły.. 02.02.12, 19:25 Tak, tak uważam. Nie znalazła się jeszcze osoba, która zmieniłaby moje zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
milena0109 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:32 Ja mam w klasie dziewczynę,która jest blondynką i czasami jak ktoś do niej coś powie to trochę czasu mija zanim się skapnie o co chodzi A co do pytania to chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
madzia222 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:40 Kolor włosów to kolor włosów. On nie wpływa raczej na rozum. "Nabijamy się z niej"? Bo jest blondynką? I kto tu jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
vanessaa800 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:48 Niektóre tak,ale większość raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
synthia. Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:50 Ja jestem blondynką(ciemną) i jak sama pani mówi jestem najmądrzejsza z klasy. Ale ogólnie to nie zależy od koloru włosów ale od charakteru. Głupia może być i brunetka... Odpowiedz Link Zgłoś
amylee99 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:51 jestem blondynką ale umiem z dystansem podejść do siebie i często śmieję się z kawałów o blondynkach jednak nie uważam się za osobę mało inteligentną nie wszystkie blondynki muszą być głupie tak jak nie wszystkie rude są wredne - charakter nie zależy od koloru włosów Odpowiedz Link Zgłoś
mydoubt. . 02.02.12, 19:54 hjestem bardzo jasną blondynką i szczerze to mam na to w*jebane. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
camper_kala Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 20:00 jestem blondynką i nie jestem głupia!!! mam średnią 5.8 mówi ci to coś???!!! U mnie w szkole jest pełno blondynek i nikt się z nich ''nie nabija''. Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 20:02 Nie blondynki nie są głupie znam o wiele głupsze brunetki czy szatynki Odpowiedz Link Zgłoś