Dodaj do ulubionych

Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie?

01.02.12, 14:05
Mam taką jedną koleżankę, która jest blondynką i się z niej nabijamy. A wy jak uważacie? big_grinsmirk
Obserwuj wątek
    • mweezy . 01.02.12, 19:07
      A co ma kolor włosów do charakteru? Moja A. jest blondynką, a jest jednocześnie jedną z najmądrzejszych, najinteligentniejszych i najbardziej rozgarniętych osób jakie znam.
      • klara.1 @mweezy 01.02.12, 19:29
        `A co ma kolor włosów do charakteru` właśnie co ma kolor włosów do charakteru??? wkurzają mnie takie sterotypy.
        • kotkaevita15 Re: @mweezy 03.02.12, 11:34
          Mnie też, tym bardziej, że jestem blondynką. wink (co prawda ciemną, ale blondynką). Moje koleżanki też są blondynkami, a nie są głupie... Tak samo znam jedną rudą, a nie jest wredna... Co ma kolor włosów do charakteru? smile
        • madziola98 B 03.02.12, 14:23
          blondynki są normalne... inteligencja nie zależy od koloru włosów... tongue_out
      • julu11 Re: . 03.02.12, 16:40
        no właśnie najmądrzejsza dziewczyna jaką i ja znam jest blondynka smile i jest naprawdę mądra i utalentowana
    • olcia456 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 01.02.12, 21:19
      Nie no bez przesady są mądre są i głupie zależy......
      • maitusia15 Nie !! 02.02.12, 19:20
        Sama jestem blondynką i nikt nie mówi że jestem głupia bo to nie jest prawda. Tak ogólnie to jestem inteligentna smile .. Blondynką być jest super brawo
      • sweetcaarmel Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 13:15
        Ja mam w klasie głupią brunetkę, uważam że blondynki nie są głupie, zależy to od wychowania, ja jestem brunetką i jestem mądra, prawie wszystkie moje koleżanki blondynki sa mądre, więc hello ale to jest tylko głupi stereotyp...
      • innamorato Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 18:54
        To nie zależy od koloru włosów czy ktoś jest mądry czy nie surprised
      • gaaabi Re: 04.02.12, 16:51
        to jest stereotyp, ale tak naprawdę większość blondynek jakie znam nie są zbyt mądre i nie chodzi tu o szkołe , bo w nauce idzie im bardzo dobrze, ale inne sytuacje... trzeba im zbyt długo tłumaczyć , oraz zadają głupie pytania, często nic nie rozumieją smile
        Ale nie mogę powiedzieć, że wszystkie takie są, ponieważ nie znam wszystkich blondynek na świecie smile)
    • vans Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 15:50
      Oczywiście, że nie. Wydaję mi się, że ten stereotyp wziął się od blondynek-celebrytek, które czasem chlapną coś publicznie ( Paris Hilton dawniej ).
      Znam nawet głupie brunetki i rude. wink
      ( Jestem brunetką )
    • jennaush Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 15:57
      Nie. Sama jestem blondynką, a do głupich raczej nie należę. Ja i moje kumpele kiedyś się śmiałyśmy, że naturalne nie są głupie tylko te farbowanebig_grin
      • karii97 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:04
        w każdym rodzaju włosów znajdzie się ktoś tępy..
    • dominikaxxd Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:45
      j a sama jestem blondynka i nikt sie nie wysmiewa. To stereotyp
    • cute_princess Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:48
      pieprzone STEREOTYPY! całkowicie nie zgadzam się z tym, że blond-głupie -.- załosne.. rude czy brunetki potrafią być zapewne bardziej tępe niż blondynki więc wiecie.. idiotyzm.. owszem bywają i "plastikowe lale - solara, nie biały a żółty kolor" ale blondynki są zaje*iste! ;* pozdrawiam wszystkie blondynki!! ;*
      • diamond_girl12 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:51
        cute_princess napisał(a):

> pieprzone STEREOTYPY! całkowicie nie zgadzam się z tym, że blond-głupie -.- zał
        > osne.. rude czy brunetki potrafią być zapewne bardziej tępe niż blondynki więc
        > wiecie.. idiotyzm.. owszem bywają i "plastikowe lale - solara, nie biały a żółt
        > y kolor" ale blondynki są zaje*iste! ;* pozdrawiam wszystkie blondynki!! ;*

Koniec Twojej wypowiedzi właśnie jest żałosny.
        • mileyc Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:16
          No więc sama nie wiem czy jestem blondynką ,kiedyś myślałam,że jestem ciemna,ale kiedy porównałam swoje włosy z włosami z gazety to wyszło mi jasny brąz albo głęboki złoty blond.Ok,do rzeczy,czy blondynki są głupie-no wg. mnie to blondynki wcale nie są głupie jeszcze to zależy od inteligencji,a nie od wyglądu zewnętrznego.Na potwierdzenie podam wybitną Marię Skłodowską-Curie,o niej nie można powiedzieć,że była głupia więc o co tyle zamieszania brawo
          • wika09876 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 21:39
            Tak są głupie ponieważ mam koleżankę i ona jest blondynką w ogóle jest bardzo wredna : * brawo
        • wamiss Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 17:59
          Moja koleżanka uważa że blondynki się ogłupia bo są ładne... Ja uważam że kolor włosów nie wpływa na inteligencje ludzi.surprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprised
      • lolipop_ Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 12:41
        Po twoim wpisie wnioskuję, iż należysz do tej dość sporej grupki tępych blondynek -.-
        • lolipop_ Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 03.02.12, 12:42
          Odpowiedź wyżej jest do cute_princess.
    • asiaxdd Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:51
      Ja jestem blondynką , i myślę że zależy od charakteru .
    • diamond_girl12 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:52
      Niektóre są głupie, niektóre nie. Ale tak samo brunetki, szatynki czy rude mogą być głupie. Kolor włosów nie świadczy o człowieku. wink
      • patty77 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 05.02.12, 18:18
        Dokładnie!! Myślę tak samo! wreszcie ktoś to napisał, bo niektóre osoby tylko "są blondynki głupie i mądre"(i na tym kończą swoją wypowiedź), jakby wszystkie dziewczyny o kolorze włosów innym niż blond były mądre, a głupie to zdarzają się tylko blondynki.
        Pozdrawiam smirk
    • fedi14 Blond 02.02.12, 18:55
      bluedreams napisał(a):

> Mam taką jedną koleżankę, która jest blondynką i się z niej nabijamy. A wy jak
      > uważacie? big_grinsmirk

Najpierw naucz się poprawnie składać zdania, bo lepiej najpierw zajmij się sobą zanim będziesz jechała po stereotypach.
      Powiem tak, gratuluję toku myślenia, ale wiadomo dzieci z podstawówki leczą swoje kompleksy wytykając wymyślone błędy innym. Na takim myśleniu daleko nie zajdziesz bo jak zobaczysz sama kiedyś odwróci się to przeciwko Tobie.
      Tak jestem blondynką i jestem z tego dumna gdyż na świecie jest tylko kilka procent osób z takim kolorem włosów co czyni mnie wyjątkową. Uważam się za osobę inteligentną, która na pewno więcej osiągnie od Ciebie, bo ja nie siedzę za przeproszeniem z dupą na jakimś forum i nie wypisuje jakiś bredni wyssanych z palca.
      Nie rozumiem dlaczego ten temat jest na stronie głównej. Jest wiele innych ciekawszych wątków wartych przeczytania i skomentowania.
      • diamond_girl12 @fedi14 02.02.12, 19:18
        Kochana, ja też chodzę do podstawówki i nie myślę, żebym leczyła swoje kompleksy na innych. Twoje podejście również jest stereotypowe, bo "z podstawówki" nie oznacza od razu głupie, wiesz ? smile
        A blondynek jest baardzo dużo .
      • halloweenowa Re: Blond 02.02.12, 21:00
        Nie zgadzam się z Tobą. Wiesz bluedreams nie napisała jaka jest ta dziewczyna. Może śmiesznie się zachowuje? A poza tym ona nic nie napisała wyssanego z palca. ;/
      • britney98 Re: Blond 03.02.12, 13:30
        Dobrze mówisz! uncertain
        Ja też jestem blondynką, a wcale głupia nie jestem!

A ty bluedreams napisałaś po prostu chamski post! uncertain
    • wilkolak Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 18:59
      nie tak się tylko mówi
    • manual. Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:07
      "Mam taką jedną koleżankę, która jest blondynką i się z niej nabijamy. A Wy jak sądzicie?" nawet nie zdajesz sobie sprawy jak to głupio brzmi. To tak jakby poniżać osobę czarnoskórą tylko ze względu na kolor lub posądzać rudowłosą osobę o fałszywość. Gdybyś chociaż napisała coś o tej dziewczynie, przyblizyła jakoś jej postać, może się głupio zachowuje, dlatego się z niej nabijacie. Ale sposób w jaki to napisałaś jest dziwny i pozostawia wiele do życzenia. Ja do blondynek nic nie mam, osobiście znam kilka inteligentnych. Znam jedynie jedną dość... "dziwną" blondynkę. No, ale tak samo szatynka może być totalnie głupia.
      • noicomipowiesz Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:11
        hm. akurat ja jestem blondynką i nie uważam się za jakąś głupią
        wgl nie wiem skąd ten stereotyp się wziął.. -.-

a to że napisałaś że masz koleżankę blondynkę i się z niej nabijacie to już w ogóle mnie rozwaliło ... -.-
    • aga220112 blondynki vs brunetki 02.02.12, 19:15
      głupia może być i brunetka. więc dlaczego gada się tylko że to blondynki są głupie.?
      każda z nas może być głupia- czy to brunetka, blondynka albo ruda.
      to wszystko zależy od człowieka a nie od koloru jego włosówwink
    • farnoholiczka Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:18
      To tylko stereotyp. Znam kilka głupich blondynek, ale znam też kilka mądrychsmile
    • paramorelover Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:19
      te farbowane plastiki to tak ale naturalnie nie kolor włosów nie ma nic wspólnego z zachowaniem
    • mixii Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:23
      boże nabijacie się z niej bo ma blond włosy? to wybaczcie ale sami nie grzeszycie inteligencją jak można być tak głupim i oceniać inteligencję po wyglądzie kobiet i głupich stereotypach tak samo jest z rudzielcami nie każde rude jest wredne -.- dlaczego na brunetki i szatynki nie ma żadnych wyzwisk? czas to zmienić!
      • diamond_girl12 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:25
        mixii napisał(a):

> boże nabijacie się z niej bo ma blond włosy? to wybaczcie ale sami nie grzeszyc
        > ie inteligencją jak można być tak głupim i oceniać inteligencję po wyglądzie ko
        > biet i głupich stereotypach tak samo jest z rudzielcami nie każde rude jest wre
        > dne -.- dlaczego na brunetki i szatynki nie ma żadnych wyzwisk? czas to zmienić
        > !

Czas to zmienić ? No taaak, Twoja postawa wprost kipi od nadmiaru inteligencji. Odwal się od nas . sciana

(łooohoho, ale dzisiaj dużo komentuje )
    • martucha.12 Patrząc na większość blondynek z mojej szkoły.. 02.02.12, 19:25
      Tak, tak uważam. Nie znalazła się jeszcze osoba, która zmieniłaby moje zdanie na ten temat.
    • milena0109 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:32
      Ja mam w klasie dziewczynę,która jest blondynką i czasami jak ktoś do niej coś powie to trochę czasu mija zanim się skapnie o co chodzi
      A co do pytania to chyba nie
    • madzia222 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:40
      Kolor włosów to kolor włosów. On nie wpływa raczej na rozum. "Nabijamy się z niej"? Bo jest blondynką? I kto tu jest głupi.
    • vanessaa800 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:48
      Niektóre tak,ale większość raczej niebrawo
    • synthia. Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:50
      Ja jestem blondynką(ciemną) i jak sama pani mówi jestem najmądrzejsza z klasy. Ale ogólnie to nie zależy od koloru włosów ale od charakteru. Głupia może być i brunetka...
    • amylee99 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 19:51
      jestem blondynkąwink ale umiem z dystansem podejść do siebie i często śmieję się z kawałów o blondynkachsmile jednak nie uważam się za osobę mało inteligentnącool nie wszystkie blondynki muszą być głupie tak jak nie wszystkie rude są wredne - charakter nie zależy od koloru włosów
    • mydoubt. . 02.02.12, 19:54
      hjestem bardzo jasną blondynką i szczerze to mam na to w*jebane. c ;
    • camper_kala Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 20:00
      jestem blondynką i nie jestem głupia!!! mam średnią 5.8 mówi ci to coś???!!! U mnie w szkole jest pełno blondynek i nikt się z nich ''nie nabija''. angryangryangryangryangryangryangryangryangry
    • riri48 Re: Uważacie, że blondynki naprawdę są głupie? 02.02.12, 20:02
      Nie blondynki nie są głupie znam o wiele głupsze brunetki czy szatynki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka