Dodaj do ulubionych

Pytanie do Kotka.

01.02.12, 19:56
Chciałam się zapytać ( tak w zasadzie to Kotka ) czy kiedykolwiek będzie jeszcze tak, że Kotek będzie polecał pojedyncze notki z blogów?

A Wy Kotkowiczki jak woleliście? Mnie się wydaje, że dzięki pojedynczemu poleceniu blogu, blog zdecydowanie zyskiwał popularność na Kotku. A tak..to w zasadzie trzeba sobie samemu radzić, bo jeśli i tak Kotek wstawi Cię to "Głosowania na Bloga Dnia" to i tak mało co osób komentuje potem poleconego bloga ( wiem, bo prowadzę bloga i byłam parę razy w tym zestawieniu).
Tak więc jest to pytanie i do Kotka i do Kotkowiczek.
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Pytanie do Kotka. 01.02.12, 21:21
      a to nie ma być tak, że prowadzenie bloga ma sprawiać przyjemność? popularność nie jest najważniejsza, lepiej jest mieć grono zaufanych czytelników, poza tym, tych blogów na kotku nie jest tak dużo, żeby swoimi notkami nie wyróżnić się w "tłumie", jeżeli tylko są fajnie napisane i traktują o fajnych tematach.

mnie troszkę kotek osobiście boli, bo kiedyś publikowali moje artykuły normalnie, potem "tylko z bloga, ewentualnie", potem w ogóle zostałam odsunięta, może też i trochę przez samą siebie, ale nie tylko i wyłącznie. pozdrowienia.

dlatego stąd uciekłam z blogiem. tutaj to nie ma sensu.
    • mweezy . 12.02.12, 17:12
      Ten kotkowy blog to w ogóle poraniony pomysł, też miałam tu zamiar coś pisać kiedyś ale jak jane uciekłam na blogspota, blogspot jest dobry ;3
    • weekendgirl Re: Pytanie do Kotka. 12.02.12, 19:32
      Myślę , że masz rację i trzeba sobie radzić samemu.Przeglądałam Kotka i czasami to niesprawiedliwe jak jedna osoba pierwsza napisze jakis news ,a Kotek.publikuje ten sam news od innego bloga uncertain
    • kropeczka23 Re: Pytanie do Kotka. 12.02.12, 23:40
      Tez się nad tym zastanawiałam. c;
      I z jednej strony fajnie, bo więcej blogów jest poleconych. A z drugiej strony przybywa nam mniej komentarzy i odwiedzin na blogach jeśli jest on tam wystawiony.. ;c

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka