Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka.

01.02.12, 22:56
Otórz: Moi rodzice zadwcydowali w niedzielę, że w tym tygodniu przeprowadzamy się do babci, ponieważ nie mamy pieniędzy na utrzymywanie się, poza tym babcia się starzeje i trzeba się nią zajmować. Babcia mieszka w innej miejscowości niż my.. no ale ja nie chcę się wyprowadzać z miejsca, w którym się wychowałam, w którym wszystko się zaczęło, w którym poznałam pasję (dzięki znajomym zresztą), gdzie mam chłopaka, przyjaciół... : ((( Nie wiem, jak mam sobie poradzić z tym wszystkim.. płakałam zaraz po tym jak się dowiedziałam, poniedzialek, wtorek, płaczę i teraz. Obecnie z przyjaciółmi widzę się codziennie i wgl. , z chłopakiem codziennie się spotykam.. on mi mówi, że damy sobie radę, że będzie przecież przyjeżdżał i wgl. , ale to już nie będzie to samo! Te wspomnienia, te chwile.. nigdy już nie wrócą.. Ja po prostu się załamałam.. proszę, pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • rap_hh *zadecydowali 01.02.12, 22:57

• gusia03 -- tu -- 02.02.12, 00:32
      to też zależy jak daleko się przeprowadzasz i czy zmienisz szkołe itd.
      ale i tak ci współczuje .
      moi rodzicie się śmiali że się wyprowadzimy na wieś . xd ale się nie wyprowadzimy xd
      • fuckthebanana Re: -- tu -- 08.02.12, 23:27
        Popatrz na to z innej strony. nowe miejsce, nowe życie, nowe perspektywy. Poszerzy się grono twoich znajomych, przekonasz się, czy miłość twojego chłopaka do ciebie jest prawdziwa i czy jest w stanie cię kochać mimo odległości. W każdym bądź razie, nawet nie wiesz ile bym dała za przeprowadzkę z dala od tych ludzi. I nie, nikt się nade mną nie znęca, wręcz przeciwnie. Jestem osobą lubianą, ale po prostu mam ich dość. Chętnie się zamienię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka