damage Re: Na Twojej mp3 ... 17.08.12, 21:24 Natalia Kills, Bruno Mars, Nickelback, Linkin Park, trochę Katy Perry, Jula, Remady i Adam Lambert Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: Na Twojej mp3 ... 20.09.12, 22:00 na pewno znajdziesz; three days grace, rise against, fall out boy, the kooks, chada, WSRH, Eminem, My Chemical Romance, Power of trinity. Odpowiedz Link Zgłoś
toster. Re: Na Twojej mp3 ... 21.09.12, 15:01 Asking Alexandria, The Fray, Bring Me the Horizon, Simple Plan, Linkin Park, Conor Maynard.. to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Na Twojej mp3 ... 21.09.12, 17:03 Rihanna, Nicki Minaj, Beyonce, Jay-Z, Coldplay, Chris Brown, P!nk... Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Na Twojej mp3 ... 21.09.12, 17:47 Na mojej: One Direction Selena Gomez Demi Lovato Avril Lavigne Jessie J Ewy Farnej Katy Perry Shakiry Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Na Twojej mp3 ... 27.09.12, 12:16 adele, bas tajpan, bob one, chada, eldo, grubson, hemp gru, huczuhucz, jamal, kacezet, kali, karamba, letni, chamski podryw, małpa, molesta, ostr, peja, pih, ras luta, sobota, słoń, waldemar kasta,wice wersa, wzr. to tylko te co na mp3. Odpowiedz Link Zgłoś
lia_ Re: Na Twojej mp3 ... 12.12.12, 17:33 Ojj... Dużo tego jest. Na kompie mam całe albumy, w odtwarzaczu tylko ulubione piosenki : 30STM, AC/DC, Bon Jovi, Linkin Park, Coldplay, Ed Sheeran, Farben Lehre, Foster the People, happysad, IRA, Kings of Leon, KULT, Lady Pank, Myslovitz, Florence and The Machine, Nirvana, RHCP, Rise Against, Strachy na Lachy. Tak to pojedyncze : Zabili mi Żółwia, A Day to Remember, Yeasayer, fun., Vavamuffin, Two Door Cinema Club, Stone Sour, Keane, Paramore, NAIV, My Chemical Romance, Modest Mouse, Maleo Reggae Rockers, Jamal, Band of Horses. Naprawdę różnych wykonawców i zespołów słucham xD Jak ktoś określił - misz-masz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fajnakinga Re: Na Twojej mp3 ... 13.12.12, 14:46 U mnie też ogromny misz-masz wśród moich ulubieńców. Jedne zespoły uwielbiam za teksty piosenek, a inne za muzykę. Ostatnio najchętniej słucham: Happysad, Myslovitz, Kayah, Hey, U2, Coldplay, Eric Clapton, Kult, Ramstein, Apoccaliptica, Kings of Leon, Bjork i dużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
greenday1 Ja na MP4 bo nie mam Mp3 16.01.13, 14:15 na mojej Mp4 : Green Day ,U2 and Green Day , Foo fighters Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: Na Twojej mp3 ... 16.02.13, 18:17 Harry Potter Soundtracks 1-8, How To Suceed In Business Wiyhout Really Trying Soundtrack, The Woman in Black Soundtrack, Łukasz Zagrobelny, Florence+The Machine, Olly Murs Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Na Twojej mp3 ... 16.02.13, 19:37 Dużo mam piosenek Seleny Gomez,Lany Del Rey,Demi Lovato też mam piosenki Ashley Tisdale,Adele,Katy Perry ;D Odpowiedz Link Zgłoś