Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka

08.02.12, 18:43
Mam przyjaciółke > Ona bardzo bardzo dobrze sie uczy a ja duzo gorzej sad Jest bardzo zarozumiała Gdy ktos poprosi ją o pomoc mowi ze ]nie bo jak komus pomoze to ten ktos bedzie na jej poziomie i wtedy ona nie bedzie najlepsza . !!!!Gdy ona dostaje 5 a ja z kolezanką nizszą ocene nie obrazamy sie a jak ona dostanie nizszą od nas to sie obraza i nie odzywa sie do nas przez cały dzien . :{Czy to jest normalne . ?? Dalej sie z nią przyjaznić??uncertain
Obserwuj wątek
    • pipinka Re: Przyjaciółka 08.02.12, 19:01
      musisz z nia porozmawiac bo ja miałam raz taka przyjaciółke i ona sie ciagle denerwowała kiedy miałam lepsze oceny i w tym roku poszła do dyrektorki o to ze na nia na krzyczałam a tak naprawde to jest zazdosna o moje oceny pogadaj z przyjacióła zeby wasza przyjaź nie skonczyła sie tak jak moja u dyry
    • love_is_forever Re: Przyjaciółka 08.02.12, 19:06
      Normalne to to nie jest.
      • ola39 Re: Przyjaciółka 08.02.12, 19:19
        To nie jest normalne uncertain
        Nie mogę Ci napisać czy masz się z nią nadal przyjaźnić, bo to Twoja decyzja i ty musisz ją podjąć. Najlepiej z nią spokojnie i szczerze pogadaj smile
    • mroweczka_xxx Re: Przyjaciółka 08.02.12, 19:19
      Jak dorośniecie to przestaniecie patrzeć na oceny ;P
    • pwe Re: Przyjaciółka 08.02.12, 19:30
      Po pierwsze jaka z niej koleżanka jak nie chce pomóc.Po drugie za co ona ma prawo się obrażać jeśli jest lepsza to powinna jeszcze pogratulować a nie jakieś fochy stroić. Ja nie mogę niestety za ciebie decydować czy masz się z nią przyjaźnić czy nie , bo cię nie znam musisz sama to zdecydować.
      • miley124 Re: Przyjaciółka 08.02.12, 19:45
        Sama musisz zadecydowaćuncertain ale to nie jest normalneangry
    • sweety123 Re: Przyjaciółka 08.02.12, 19:52
      No normalna to ona nie jest o.O
      ja bym taką zajebała..naprawdę.
      • misia1306 Re: Przyjaciółka 09.02.12, 16:22
        Dziękuje za wszystkie odpowiedzi . smile
        Postaram sie z nią porozmawiac . smirk
    • hejkaa Re: Przyjaciółka 08.02.12, 21:12
      OMG... Ile wy macie lat.??
    • van50 ... 08.02.12, 21:48
      to nie jest normalne. Moim zdaniem jest zbyt zarozumiała i samolubna! To że dostałyście lepsza ocenę nic nie znaczy a tym bardziej nie oznacza że ma się obrażać na cały świat. Po prostu się nie nauczyła i tyle a wy co macie jechać na pałach? To nie jest ok pogadaj z nią, tak będzie najlepiej
    • honeykarolcia Re: Przyjaciółka 09.02.12, 13:47
      czy ona się gdzieś leczy? jak nie to niech się gdzieś zgłosi.
      • klara.1 Re: Przyjaciółka 09.02.12, 14:27
        Normalna to ona chyba nie jest pogadaj z nią jak się nie zmieni to mi się wydaje że niewarto się z nią przyjaźnić, bo wiesz przyjaciółki sobie pomagają wwspierają sie a nie obrażają...sciana
        pozdrawiamsmile
        • noicomipowiesz Re: Przyjaciółka 09.02.12, 16:33
          hm.. jak najszybciej zerwij tą "przyjaźń".. bo chyba nikt z nas nie poszukuje samolubnej przyjaciółki .. ?wink
    • mysiuniaxpp Re: Przyjaciółka 09.02.12, 16:48
      kiedyś była taka sytuacja w mojej poprzedniej szkole między moimi koleżankami .
      haha . dla mnie było to po prostu śmieszne . ta osoba musi być mega jebnięta , żeby się tak wywyższać . nienawidzę takiego czegoś ! . -,-
    • misia1306 > Przyjaciółka 10.02.12, 16:45
      Kiedys jak byłysmy chyba w 3 klasie nie był tak jak teraz . sadAle gdy ona zaczeła wygrywac wszystkie konkursy ktorek były organizowane w szkole sciana
      • szalona12345 Re: > Przyjaciółka 11.02.12, 01:32
        Nie, to nie jest normalne... Po prostu konkursy i bycie najlepszą we wszystkim przysłoniło jej to co najważniejsze ,czyli przyjaźń.
        Na Twoim miejscu porozmawiałabym z nią szczerze o tej sytuacji.
        Powiedz jej co czujesz gdy ona tak się zachowuje itd.
        i jeśli do niej to nie dotrze ,będzie nadal tak się zachowywać to zakończ tą znajomość ,bo po co masz ciągle cierpieć ?
        Powodzenia i pozdrawiam. kwiat
    • inbloom *______* 11.02.12, 11:36
      wygarnij jej .
    • riri48 Re: Przyjaciółka 11.02.12, 14:24
      Moja koleżanka płacze z powodu 3+ więc nie masz tak źle. Po prostu ją omijaj i powiedz że nie jest na twoim poziomie
    • mweezy . 12.02.12, 12:48
      A nie wpadłyście na to, żeby z nią porozmawiać?
    • xadax Re: Przyjaciółka 24.02.12, 23:25
      u haha musi miec na serio nasrane w bani
      • rockowa941 Re: Przyjaciółka 25.02.12, 13:57
        jest jaka nienormalna lecz moze to wynika z domu moze musi byc wzorowa uczennica
    • mrucz Re: Przyjaciółka 19.08.12, 01:28
      to nie jest normalne, i z pewnością to nie jest przyjaciółka - która odmawia Ci pomocy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka