xadax 11.02.12, 18:06 dziś była premiera tego filmu wiec z nudow go obejrzalam. jak wam sie podobalo bo boim zdaniem jak na disney'a to sie postarali na koncu to nawet troche lez mi poplynelo hihi :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natala_nati Wymarzony luzer 11.02.12, 18:36 Ja oczywiście premierę przespałam a potem nie miałam czasu... Ale kiedyś nadrobię Odpowiedz Link Zgłoś
kiki2 Re: Wymarzony luzer 11.02.12, 18:49 oglądałam. muszę przyznać, że fajny film. podobał mi się. z chęcią obejrzałabym go drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
dziurka Re: Wymarzony luzer 11.02.12, 19:49 o dziwo, mi się podobał . disney robi coraz lepsze tego typu filmy Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: wymarzony luzer 11.02.12, 19:57 nie oglądałam, ale chyba przydałoby się to zmienić. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: wymarzony luzer 11.02.12, 20:38 Fajny film. Puścili go w telewizji trzy razy i za każdym razem, jak jakiś maniak, go oglądałam. Ale może to głównie przez Matta Prokopa, bo fajny facet z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
pusiooooo Re: wymarzony luzer 12.02.12, 13:44 Przez 30 min nudził mnie na maksa, ale potem się rozkręciło Całkiem fajne, ale wkurzało mnie jak Dylan udawała 'divę' Ale moje ogólne wrażenie było całkiem okey, a moja ocena dla tego filmu to 6/10 Odpowiedz Link Zgłoś
kasska Re: oglądalam :) 12.02.12, 14:58 Film super A z ciekawostek to aktorzy grający Josha i Dylan czyli Matt Prokop i Sarah Hyland w rzeczywistości są parą od 2009 roku. Z tego co wiem, to poznali się chyba przy kręceniu HSM 3. Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: wymarzony luzer 12.02.12, 15:21 w sumie dość fajny. ale głównym powodem , dla którego obejrzałam, to Sasha Pieterse (w filmie - Amy, w serialu Pretty Little Liars - Alison ). nie podobał mi się dubbing głównej bohaterki - wkurzający , jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: wymarzony luzer 15.02.12, 19:14 Fabuła mnie nie zachwyciła , lecz za to luzer owszem ... c ; Odpowiedz Link Zgłoś