Dodaj do ulubionych

Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.!

04.03.12, 11:29
Moja przyjaciółka jest najlepsza na całym świecie.!! ( bez obrazy).
Zacznijmy od tego, ze na mikołajki dala mi prezent, no dość kosztowny. Potem znowu dała mi inne rzeczy. Ale najbardziej cieszyłam się, jak pocieszyła mnie w piątek. Dostałam dwie złe oceny z matematyki, a ona , żeby mnie pocieszyć dała mi kolczyki. Naprawdę jest najwspanialszą przyjaciółką. A czy wy tez macie takie przyjaciółki??
kiss
Obserwuj wątek
    • inbloom *______* 04.03.12, 11:48
      Nie no jak uważasz ją za najlepszą przyjaciółkę i dobrze się czujesz w jej towarzystwie to super . Ja nie wiem czy mogę tak powiedzieć jeśli o moje znajome chodzi .
      • mary_ m 04.03.12, 11:52
        Spoko. Ja też mam najlepszą przyjaciółkę na świecie, pomimo tego, że nie obdarowuje mnie kosztownymi prezentami. Bo przecież nie to jest najważniejsze.
    • hejkaa Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 04.03.12, 12:51
      To, że daje Ci takie rzeczy, wcale nie oznacza, że jestem najlepszą przyjaciółką. Nie na tym polega przyjaźń. Może ona uważa, że jak będzie innym coś rozdawać, to ją polubią albo w ogóle zwrócą na nią uwagę..
      • beyourself Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 06.03.12, 12:49
        Po przeczytaniu tego mam wrażenie że ona chce Cie tylko przekupić...
    • xadax Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 04.03.12, 19:37
      yy, bez urazy ale żal mi cię ;o Uwielbiasz swoją przyjaciółkę tylko dlatego że daje ci swoje rzeczy czy jakieś inne pierdoły? no to chyba nie znasz definicji słowa "przyjaciółka" bo ja rozumiem je tak że to taka osoba jak rodzina, razem się śmiejecie, pocieszacie i robicie rożne odpały a nie przyjaźń za prezent -.-
      • noicomipowiesz Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 04.03.12, 19:49
        zgadzam się z @xadax
        to że daje ci różne drogie rzeczy to nie oznacza że jest twoją przyjaciółką, ona chce po prostu za wszelką cenę mieć koleżanki i dlatego cię przekupuje.
        ja niestety nie mam takiej przyjaciółki, od serca.. crying ale .. czekam po prostu na taką bratnią duszę ... mam taką jedną koleżankę, bardzo ją lubię i liczę na to ze się zaprzyjaźnimy.. ale zobaczymy jaki scenariusz napisze mi życie..
        pozdrawiam smile
      • niemampomyslu Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 04.03.12, 19:51
        dlatego, że daje Ci prezenty? no proszę.
    • dariija Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 04.03.12, 19:53
      nie wiem czy to prowokacja z twojej strony, no ale jeśli nie, to muszę cię zasmucić, bowiem to, że przyjaciółka (??) daje ci kosztowne podarunki nie oznacza prawdziwej przyjaźni. Przyjaźń to więź między osobami, coś jak rodzina! W przyjaźni nie liczą się prezenty tylko szczerość, wyrozumiałość, szacunek. Tyle, przeczytaj, przemyśl.
    • lollyana Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 04.03.12, 20:19
      Cieszę się, że masz taką przyjaciółkę, ale kosztowne prezenty to nie wszystko. W przyjaźni liczą się też inne aspekty.
      • chilling Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 05.03.12, 19:28
        no taak bo przyjaciółkę mamy tylko po to żeby dawała nam prezenty O.o
        fajną masz definiecje przyjaźni.
        przyjaźń jest wtedy gdy lubi się daną osobę-> za CHARAKTER!, jesteście jak siostry i wgl, to tak troche jak taki "anioł" który nam pomaga i z wzajemnością, który czasem nam powie prawdę prosto w oczy , ale nie po to żeby nas objeżdżać tylko nam pomóc..
    • charlotte__ Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 06.03.12, 13:41
      Cóż widzę, że tu ktoś jest materialistą. Też mam przyjaciółkę, którą bardzo sobie cenię, ale nie dlatego, że daje mi ona DROGIE prezenty, a dlatego, że zawsze jest przy mnie ...
    • patrycja_2oo1 Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 06.03.12, 13:47
      Matko .!! Po czym , to oceniłaś .?? Że Ci dała parę drobiazków .?? Chcesz wiedzieć moje zdanie , ona po prostu Cię przekupuje .!! Bez obrazy , okey .? Moja psiapsióła nie daje mi niczego , ale i tak ją lubię , kocham ją za to że mogę się jej wyżalić , a nie za to że coś mi tam daje ....xdd
    • lonellygirl Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 06.03.12, 15:28
      czyli jest fajna bo daje ci różne rzeczy? ... prawdziwy przyjaciel potrafi pocieszyć bez kupowania super-boskich prezentów. ona próbuje cię kupić, po prostu. i jej się to udało.
    • lady_cat Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 06.03.12, 16:15
      czy ona zawsze daje ci jakieś kosztowności, aby cię pocieszyć ? sciana

moi przyjaciele/znajomi dobrzy mnie wspierają, ale raczje duchowo, a nie materialnie.
      • sysiek4444 Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 06.03.12, 17:39
        uważasz ją za najlepszą na świecie bo daje ci prezenty?
        prawdziwy przyjaciel, jest bezwarunkowy, bezinteresowny. może i ona dla ciebie jest przyjaciółką, ale ty dla niej nie. ; )
    • larrystylinson gj 06.03.12, 17:36
      Moja przyjacióka nie daje mi prezentow na pocieszenie a ja kocham z calego serca! Lepszej przyjacilki nie mozna sobie wymarzyc. smile
    • lilaa. Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 07.03.12, 20:39
      Mam nadzieję, że nie nazywasz jej tak, tylko dlatego, że daje ci różne rzeczy... Prezenty nie są wszystkim, pamiętaj.
    • katjacarter_ Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 14.04.12, 22:35
      aha, czyli lubisz ją za to, że ci coś daje? współczuję twojej "przyjaciółce" ... nie chciałabym takiej mieć jak ty ... ja nie mam przyjaciół, bo dla mnie PRAWDZIWA przyjaźń nie istnieje.
    • johankaka Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 15.04.12, 08:12
      A gdyby Ci nie dała tych rzeczy nie byłaby najlepszą przyjaciółką ?
      Prezenty to nie wszystko wink
    • jestemgimbusem_ Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 15.04.12, 16:26
      Oby twój ojciec dał (widzisz, ucieszysz się) porządny wpie...skórzanym paskiem, może to nauczy cię nie być taką materialistką, bo na inne, bardziej humanitarne metody już chyba za późno.
    • muffina Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 18.04.12, 16:54
      lol, jeżeli piszesz, że masz najlepszą bff na świecie i argumentujesz to tylko tym, że daje ci różne prezenty to współczuję :3 ja mam trzy przyjaciółki i żadna nie nosi miana "najlepszej", ponieważ każda jest równie świetna i na całe życie.
    • mausercap Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 18.04.12, 21:43
      Nie nazwałabym jej "najlepszą przyjaciółka". To, że daję Ci różne kosztowne prezenty nie czyni z niej najlepszej przyjaciółki. Przyjaźń powinna być szczerza, bez względu na drogie prezenty, stan majątkowy itp. Myślę, że zwyczajnie Cię przekupuję.
    • slodkiporanek Re: Mam najlepszą przyjaciółkę na świecie.! 21.04.12, 23:27
      Ona Cię przekupuje.
      Serdecznie dziękuję za taką przyjaźń.
    • sijum +_+ 23.04.12, 19:58
      nie no, fajnie że jest najlepsza bo daje Tobie prezenty. a rozmawiałyście kiedyś, czy zamiast tego bransoletke dostałaś? <br />
      <br />
      <br />
      wybacz, zachowałam się chamsko :c

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka