Dodaj do ulubionych

DIETA - jaką polecacie. ?

09.03.12, 16:16
Hej kociaki . ; dd
chciałam się was zapytać tak jak w temacie ,jaką dietę polecacie . Chcę mieć chudsze uda i płaski brzuch. Wiem że, wątek był już może, ale chcę wiedzieć, bo czytałam o kilku sposobach w necie i już sama nie wiem. Najlepiej żeby pisały dziewczyny, które już próbowały diety .
z góry dzięki . kiss
Obserwuj wątek
    • kotkaevita15 Re: DIETA - jaką polecacie. ? 10.03.12, 10:41
      Polecam dietę jogurtową. Moja siostra ją stosowała i po miesiącu widać wyraźne efekty.
      • domciakowaxd Re: DIETA - jaką polecacie. ? 10.03.12, 17:29
        dziękii. koociaki , piszcie . bo ja już sama nie wiem kurczę . : - P
        • noicomipowiesz Re: DIETA - jaką polecacie. ? 10.03.12, 17:35
          wiesz co myślę ? ze katowanie się dietami nie ma sensu. najlepiej jeść po prostu 5 posiłków dziennie, ale żeby zawierały owoce i warzywa! ograniczać tłuszcz, fast foody i słodycze . no i dużo ćwiczyć- pływanie, brzuszki, rower, bieganie... to tyle z mojej strony. smile
    • lollyana Re: DIETA - jaką polecacie. ? 10.03.12, 23:27
      Mniej jedz, zrezygnuj ze słodyczy, napoi gazowanych itp. Plus, więcej ruchu.
    • promiska91 Re: DIETA - jaką polecacie. ? 11.03.12, 21:54
      Odchudzanie to nie tylko Dieta ... dieta nie jakaś specjalnia , po prostu ograniczyć a może i nawet odpuscic jedzenie rzeczy które się lubi i często podjada , tj . fast food'y , słodycze .. pijać wodę najlepiej niegazowaną , odstawić wszelkie napoje słodkie , cola .. pic świeże soki , nie przetworzone .. tylko prawdziwe , wyciskane z owoców najlepiej , soki jednodniowe ale one sa w granicach 3 zł ale są najlepsze , wycisniiete z owoców , jakbys jadła owoc z butelki . Dużo warzyw , owoców ( ale tylko te które maja jak najmniej cukru i calorii ) wiecej w wujek google znajdziesz wink ... możesz jesc 5 posilków dziennie , ale odpowiednich odstępach czasowych . Dużo ruchu wink Ja zaczełam biegać , połączyłam sobie to z spacerkiem wink do tego dołącze skakankę za nie długo wink Zero używek , alkohol .. papierosy .. omijac z daleko ... dużo pić płynów ( woda niegazowana ) Możesz dołączyć do tego herbaty zielone wspomagające odchudzanie . O diecie powiadom domowników , wiadomo rodzinka gotuję obiadki itp warto im powiedziec o swojej diecie by robili zdrowe obiadki itp, zachęc ich do tego przy okazji wink Słyszałam , że jogurty dają wiele wink naturalne z płatkami wink z owocami , orzechami , migdałki do tego .. wysil główkę i włącz wyobraźnie wink na płaski brzuch - brzuszki - nożyce .. ale ogólnie aby schudnąć , poprawic kondycję -Bieganie . Na nogi - rolki , rower.
    • izys Re: DIETA - jaką polecacie. ? 12.03.12, 10:45
      Moim zdaniem warto pojechać na turnus odchudzający. Z tego co się orientowałam to w Primavera SPA mają ciekawą ofertę. Można tam przejść dietę strukturalną, a przy okazji też skorzystać z zabiegów odchudzających. Moim zdaniem jest to bardzo fajny sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów.
    • madziuffna Re: DIETA - jaką polecacie. ? 18.03.12, 21:12
      Dieta z kaszy jaglanej jest super .!. Można oczyścić organizm z toksyn już po 3 dniach .!. Jest też dieta kapuściana . Wpisz sobie w google dieta z kaszy jaglanej lub dieta kapuściana .
    • muffina Re: DIETA - jaką polecacie. ? 22.03.12, 21:00
      mniej żreć i się ruszać, tyle. w ten sposób w 2 tygodnie schudłam 5 kg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka