who1249 13.03.12, 16:19 Kotek pozmieniał nasze profile Podoba Wam się??? Bo ja nie wiem, jak mam się posługiwać i w dodatku nie mogę otworzyć profilu przez jakąś akcję Też tak macie??? Albo miałyście??? Jak się tego pozbyć??? SOS!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka12 Re: Zmiana Kotka (SOS!!!) 13.03.12, 21:51 ja weszłam na swój profil bez problemu . Trzeba będzie się przyzwyczaic do nowego wyglądu profilu Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Zmiana Kotka (SOS!!!) 14.03.12, 17:47 ja także na swój profil wchodzę bez problemów. gorzej z przyzwyczajeniem się do tych zmian.. wtedy to było bardziej estetyczne i czytelne.. a teraz to się połapać nie idzie co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
bff Re: Zmiana Kotka (SOS!!!) 16.03.12, 20:45 Też tak miałam,wyświetlały mi się jakieś ogłoszenia o zagnionych ale już mi się ustabilizowało Też miałam na początku problemy z zaakceptowaniem ale już jest ok Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Zmiana Kotka (SOS!!!) 16.03.12, 23:31 Ja to najpierw się loguje dodaje komentarz mój komentarz się wyświetla i wchodzę w swój nick i jestem na swym profilu . Nie podobają mi się te zmiany wcześniej było lepiej i emotikonów na blogach nie ma teraz komentowanie jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Zmiana Kotka (SOS!!!) 21.03.12, 19:17 Nie , wszystko jest w porządku . c; Odpowiedz Link Zgłoś