Dodaj do ulubionych

płaski brzuch

15.03.12, 16:55
Mam takie pytanie. Co zrobic żeby miec ładny płaski brzuch? Bez żadnego odchudzania .. Znaczy nie jem słodyczy ale tak to wszystko normalnie jem.Robiłam brzuszki ale słyszałam że nie są dobre na płaski brzuch.Chciałam też spróbowac z 6 Weidera ale nie jestem pewna czy będę przez 42 dni po godzinie cwiczyła ;/.Czy opłaca się robic 6 Weidera? Jakie wy robicie cwiczenia na płaski brzuch?
Obserwuj wątek
    • sysiek4444 Re: płaski brzuch 15.03.12, 17:17
      kochana, brzuszki, jak sama nazwa wskazuje, są na brzuch. codziennie robię po ok. 200 brzuszków i mam płaski. nie odchudzam się, wręcz nie patrzę na to co jem. brzuszki i jeszcze raz brzuszki. 5 minut na jeden dzień. lepiej pomaga niż jakieś tam Weidery.; )
      • estrellaa Re: płaski brzuch 15.03.12, 17:47
        też myślę, że brzuszki to najlepszy sposób, 6w jest podobno nie trwała, potem znowu wrócisz do fałdek, jak przestaniesz robić .
    • noicomipowiesz Re: płaski brzuch 15.03.12, 17:20
      mam ten sam problem co Ty. ja po prostu ograniczyłam słodycze.. czasami sobie podjem kostkę czekolady.. bo ponoć nie zaszkodzi, a nawet doda energii big_grin
      no i od dopiero od 2 dni ćwiczę według 6 Weidera.. po godzinie ? ja wydrukowałam sobie taką tabelkę ile ćwiczeń na dzień robić.. i tam jest ze np. 2 dzień - 2 serie- powtórzenia :6. ja tak ćwiczę.. zobaczę czy będą jakieś tego efekty. smile
      • martuskac Re: płaski brzuch 16.03.12, 14:27
        ja mam 11 dzień 6 weidera <3 nudne, bo bardzo monotonne, ale zobaczymy, lekki zarysik mięsni jest bo wcześniej doszłam do 20 dnia, ale odpuściłam. Natomiast, jezeli uda mi się 6 weidera zrobić całą , to później regularnie brzuszki smile
    • niezniszczalna ... 18.03.12, 10:44
      6 Wiedera jest tak samo trwała jak brzuszki - mięśnie jeśli nie są ćwiczone po pewnym czasie znikają... Moja koleżanka robiła Weidera przez tydzień i miała po nim płaski brzuch. Weider jest cięższy i potrzebne jest więcej czasu. Za to jest podobno bardziej skuteczny i trwały. Powodzenia wink
    • nusska :) 23.03.12, 19:28
      a ja polecam to ; szybkajazda.pl/sport/article,fat_burning_spalanie_tluszczu_na_brzuchu,9825,1,1,1.html + bieganie
      nie mialam bardzo duzej tkanki tłuszczowej wiec zrobiły mi sie "zarysy"mięsni . Suuuper wygląda . Przedtym ćwiczylam też 6 weidera [ z 3 tygodnie ] ale myślę ze tamte ćwiczenia są lepsze od 6weidera. Możesz też jeszcze zacząć chodzić na basen , rower
    • blondzia Re: płaski brzuch 23.03.12, 23:43
      Ja nic nie robię i jest płaski .
      • sims Re: płaski brzuch 01.04.12, 20:04
        kumpela stosowała 6w, ja brzuszki , jadłam pół porcji na małym talerzyku , nie jadłam słodyczy , robiłam 200 brzuszków dziennie (4 serie po 50) , i biegałam i wyszłam na tym dużo lepiej . Nadal to utrzymuję , przyzwyczaiłam się już big_grin Więcej na blogu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka