Dodaj do ulubionych

Życie w biegu.

20.03.12, 18:37
Witam. Mam problem i nie wiem co robić. Mam nadzieję, że mi jakoś pomożecie. Jestem sportowcem, cały czas mam treningi, mecze itp. Lubie, a raczej kocham to co robię. Jestem samotna, lecz nie mam czasu na miłość. Jakiś czas temu zostałam zraniona przez chłopaka i teraz się "boję". Nie wiem czy to brak czasu czy strasz sprawia, że odrzucam każdego chłopaka.. Boję się, że nie będę miała dla niego czasu i że on nie zrozumie tego, że dla mnie liczy się również sport.. co powinnam zrobić, żeby być szczęśliwa? Pomóżcie..
Obserwuj wątek
    • klara.1 Mam tak samo... 20.03.12, 19:00
      Też jestem w podobnej sytuacji, i nie umiem Ci pomuc...
      A jaką dyscypline uprawiasz?smile
      • wybieramarzenia Re: Mam tak samo... 20.03.12, 19:12
        Siatkówka ♥ a Ty/?
    • dariija no może tu. 20.03.12, 19:07
      może spróbuj ułożyć sobie tzw. plan dnia? zaplanujesz wszystko po kolei, zbędne rzeczy powykreślasz, i nie szukaj miłości, sama cię "dopadnie" : ) A jeśli naprawdę nie masz czasu, to chyba pozostaje ci zrezygnowanie z tej dyscypliny sportu lub ograniczenie treningów. Pomogłam? : )
      • wybieramarzenia Re: no może tu. 20.03.12, 19:16
        Plan dnia, nie musze układać, codziennie to samo od 7 do 15 szkoła, później trening i o 19 w domu. nauka, sen i tak w kółko. Nie mam czego wykręcić, a ze sportu nie zrezygnuje, za bardzo kocham to co robię.. Ale i tak dziękuje wink
        • tenshikiryuu Re: no może tu. 20.03.12, 19:17
          Wybierz marzenia wink
          • wybieramarzenia Re: no może tu. 20.03.12, 19:20
            Ta odpowiedź sprawiła, że na mojej twarzy pojawił się uśmiech smile Daje do myślenia..
        • dariija do autorki. 20.03.12, 19:20
          rutyna nie jest dobra.. nie prowadzi do niczego dobrego.. trzeba robić coś innego oprócz standardowych codziennych czynności, pomyśl nad tym ; )
          • wybieramarzenia Re: do autorki. 20.03.12, 19:25
            trudno to zmienić ze względu na to, że dobrze się uczę i poświęcam dużo czasu na naukę, a poza tym jestem osobą która jak coś robi to konkretnie więc nie zaniedbuje treningów.. A co do rutyny.. Chciałabym uciec na zieloną łąkę z ukochanym w słoneczny dzień i przesiedzieć tam całą wieczność..
            • dariija Re: do autorki. 20.03.12, 19:40
              wiosna się zbliża, wszystko przed tobą, aczkolwiek może nie koniecznie całą wieczność a jeden dzień?? : ) wyskocz z przyjaciółmi, oderwij się od "szarej rzeczywistości" porób coś, co kochasz? : ) naprawdę!
              • wybieramarzenia Re: do autorki. 20.03.12, 19:43
                Dziękuje bardzo smile
                • dariija Re: do autorki. 20.03.12, 19:44
                  drobiazg : ) lubię pomagać, jeśli tylko potrafię ludziom na kotkowym forum. : ) dlatego założyłam między innymi bloga, ktoś ma problem - pisze wiadomość, a dariija stara się pomóc! : )
                  • wybieramarzenia Re: do autorki. 20.03.12, 19:49
                    Fajnie smile ja też staram się pomagać ludziom, lecz chyba mam za dużo swoich problemów, żeby pomagać innym..
                    • dariija Re: do autorki. 20.03.12, 19:50
                      znam to.. moje życie od jakiegoś czasu stało się całkowicie zagmatwane .. Nie wiem już nic.. trochę problemów się nazbierało, parę wątpliwości.. pogrom.
                      • wybieramarzenia Re: do autorki. 20.03.12, 19:53
                        Rozumiem Cię, te ciągłe dylematy, problemy, wątpliwości.. Jak sobie z tym poradzić?
                        • dariija Re: do autorki. 20.03.12, 19:54
                          Dokładnie.. ciągłe myślenie "jak to zrobić? " "żałuję tego.." "zrobić to czy nie?" aa!
                          • wybieramarzenia Re: do autorki. 20.03.12, 20:14
                            No dokładnie.. chociaż ja nie żałuje tego, że gram w siatkówkę. Ja żałuje tego że jestem samotna..
                            • dariija Re: do autorki. 20.03.12, 20:26
                              samotna pod względem braku chłopaka, czy pod względem przyjaciół?
                              • wybieramarzenia Re: do autorki. 22.03.12, 15:41
                                Przyjaciół mam dużo. Brakuje mi chłopaka w którym będę miała większe oparcie niż w przyjacielu.
                            • zakochanie Re: do autorki. 20.03.12, 20:32
                              uwierz, znajdziesz miłość. prawdziwą miłość. ale nie tak, o hop siup. nie jutro, nie pojutrze. w najbliższej przyszłości tak, ale tylko wtedy, kiedy nie będziesz jej na siłę szukać. chyba, że usatysfakcjonuje cię 'chcesz ze mną chodzić' i wielka miłość trwająca co najwyżej tydzień. im bardziej będziesz naciskać, tym trudniej będzie ci się 'zakochać' i znaleźć TEGO jedynego. wystarczy w to wierzyć i dać wolną rękę losowi ;d powodzenia <3 c;
    • lollyana Re: Życie w biegu. 20.03.12, 20:26
      Jak cię pokocha to zrozumie, że sport jest dla ciebie ważny. Poza tym, skoro chłopak zranił cię niedawno może warto dać sobie czas, żeby ochłonąć, wyjść z tego. Poza tym, nie ma co szukać miłości na siłę.
      • dariija Re: Życie w biegu.@lollyana 20.03.12, 20:30
        dokładnie, nie ma co na siłę! sama dopada!
        • wybieramarzenia Re: Życie w biegu.@lollyana 22.03.12, 15:45
          Nie szukam na siłę. Nawet nie miałam takiego zamiaru po prostu brakuje mi kogoś bliskiego, kto będzie mnie wspierał. Nie szukam chłopaka na tydzień, lecz na bardzo długi okres czasu smile
    • hejkaa Re: Życie w biegu. 24.03.12, 23:25
      Jeżeli sport jest sporo częścią Twojego życia, kochasz to co robisz - spełniaj marzenia! smile Nie wiem ile masz lat (chociaż i tak podejrzewam, że mniej niż 17), ale na chłopaka będzie czas.
    • wybieramarzenia Re: Życie w biegu. 25.03.12, 09:39
      w lipcu 17 smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka