Dodaj do ulubionych

Chłopak kontra przyjaciółka

20.03.12, 21:34
Mam pytanko.Prosze pomóżcie mi,bo niewiem co mam zrobić.Zakochałam sie w pewnym chłopaku,ale moja przyjaciółka też się w nim kocha od dawna.cry Wydaje się, że on coś do mnie czuje,a jej nie lubi(powiedział tak)Co zrobić?Powiedzieć jej o tym?Zerwać z nim kontakt?Błagam ratunku! crying
Obserwuj wątek
    • karolcika2205 Re: Chłopak kontra przyjaciółka 20.03.12, 23:48
      wiesz co? wydaje mi się, że przyjaźń jest tutaj ważniejsza. bo przecież tak naprawdę nie wiadomo jaki ten chłopak jest w związku itd. a przyjaciółki zawsze będziesz potrzebowała i przyjaźń to jest coś cennego. na pewno chłopak nie powinien tego niszczyć między wami.
      • miley_55 Re: Chłopak kontra przyjaciółka 21.03.12, 09:23
        Moim zdaniem chłopak nigdy nie powinien być przyczyną narażania przyjaźni. Jeśli ona się w nim kocha od dawna, to odpuść. Dla mnie związanie się z chłopakiem, w którym jest zakochana przyjaciółka to najgorsze świństwo i nigdy bym tego nie zrobiła. Nawet jeśli on by mi się podobał, to ze względu na przyjaciółkę, na której mi zależy, bym odpuściła. Zasada przyjaźni: 'trzymaj się z daleka' od sympatii bff. xx
    • hajdi60 Re: Chłopak kontra przyjaciółka 21.03.12, 19:27
      Jeśli to jest prawdziwa przyjaciółka, a nie koleżanka to olej chłopaka, nie jest to warte świeczki. Ewentualnie inna opjca- porozmawiam z przyjaciółką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka