Dodaj do ulubionych

Wakacje .. samotnie ?

21.03.12, 10:41
Witajcie Kotki ; *

Mam taki problem , Bo chcę jechać na kolonie za granice zastanawiam się na razie Nad wyspą Rodos , Turcją i Grecją . Ale nie mam tam z kim jechać ; c Na poprzednich Koloniach byłam w Ustce . Było bardzo fajne ale byłam tam z kuzynką .

Niestety kuzynka w tym roku jedzie na Wakacje do Egiptu z rodzicami.. A ja myślałam że z nią pojadę .

I chcę się was poradzić bo Koleżanki to one.. już mają zaplanowane wakacje.. A ja nie wiem czy jechać sama .. Bo lepiej jak z kimś jadę , byłoby mi raźniej .
A wy jeździcie na kolonie same ? czy z koleżankami .? Samemu jest lepiej ?

Pomóżcie ! <3
Obserwuj wątek
    • dariija Re: Wakacje .. samotnie ? 21.03.12, 12:46
      ja osobiście jadę z przyjaciółką do Hiszpanii ; ) ale! wydaje mi się, że samemu też jest fajnie, nie ty jedyna na kolonii będziesz sama, większość osób tak jeździ, serio ; ) więc nie obawiaj sie niczego! Poznasz fajne osoby, na pewno! : ) i nie będziesz żałować, nie rezygnuj z wyjazdu, bo potem będziesz mieć do siebie żal, że zostałaś w domu, a mogłabyś się bawić na obozie! Jedź! Będzie super ; )
    • your_nightmare Re: Wakacje .. samotnie ? 21.03.12, 19:12
      Jadę z moimi kumpelami . Myślę , że raźniej jest jechać z kimś kogo znasz , ale to kwestia wyboru . c;
      • noicomipowiesz Re: Wakacje .. samotnie ? 27.03.12, 16:00
        jedź! przecież poznasz nowe osoby.. smile na pewno będzie super. nie przejmuj się tym, ze będziesz sama, bo nie będziesz ! będzie mnóstwo osób. ale lepsze to, niż siedzenie samemu w domu. tam zawsze spędzisz miło czas w towarzystwie innych ludzi, a nie samotnie przed kompem .smileudanych wakacji
    • osa123 Wakacje .. samotnie? 27.03.12, 18:56
      Nie ma się czego obawiać, na pewno poznasz wiele osób i będziesz się świetnie bawić! smile Ja zawsze jeżdżę sama na obozy i wracam mega zadowolona smile Polecam Ci obozy z Funclub, szczególnie Lloret de Mar wink

ZOSTAW MAMĘ i jedź na obóz sama smile
    • xadax Re: Wakacje .. samotnie ? 27.03.12, 19:06
      Mnie możesz wziąć, ja jestem chętna! smile Strasznie Ci zazdroszczę. Jeśli masz możliwość uczestniczenia w takich koloniach to jedź. Nawet jeśli masz jechać sama. Przecież poznasz wiele osób, pierwszy dzień będzie dziwny ale potem zapewniam cię, że będzie super! kiss pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka