Dodaj do ulubionych

Miłość,a wiek.

22.03.12, 15:16
Hej!Chciałam Was zapytać co myślicie o związkach,gdzie np.dziewczyna ma 20 lat,a facet 40?Czy duża różnica wieku jeśli chodzi o miłość ma dla Was znaczenie?
Ja tam jestem co do tego tolerancyjna,ale tylko jeśli chodzi o prawdziwą miłość,a nie o taką,że facet po sześćdziesiątce,który ma kupę forsy wziął sobie za żonę dwudziestolatkę,która poleciała na kasę;P
Obserwuj wątek
    • dariija Re: Miłość,a wiek. 22.03.12, 15:33
      w wieku gimnazjalnym, gdzie np. dziewczyna ma 15 a chłopak 25 to dużo.. ale w późniejszych latach taka różnica staje się praktycznie niezauważalna.. ; ) wiesz, jeśli jest miłość, to wiek jest wtedy tylko cyferkami. ;d takie moje zdanie. a to dotyczy ciebie, masz starszego chłopaka? ;p
      • oriana @dariija 23.03.12, 12:53
        Nie,to nie odtyczy mnie,ale mojej najlepszej przyjaciółki...
    • hejkaa Re: Miłość,a wiek. 24.03.12, 23:18
      Hm, myślę, że do 10 lat różnicy to jest jeszcze ok. wink Ale też bez przesady. Wiadomo, im jest się starszym to ta granica się 'zaciera'.
      Ponoć miłość to tylko wiek, ale ja tam w to nie wierzę.
    • mausercap Re: Miłość,a wiek. 25.03.12, 13:29
      Taki związek ma szanse jedynie, gdy to czysta, prawdziwa miłość, w przeciwnym razie nie ma najmniejszych szans. Twój facet może być starszy od Ciebie nawet o 30 lat, ale zazwyczaj w takich związkach jest się jedynie dla pieniędzy.
    • mysiuniaxpp Re: Miłość,a wiek. 28.04.12, 21:24
      wiesz jeszcze nie dawno powiedziałabym, że jest to głupota. ale sama się trochę przekonałam, więc powiem tak . jeśli jest to prawdziwa miłość to ta różnica wiekowa nie przeszkadza. tym bardziej jest to piękne, że dwoje ludzi dzielących dwadzieścia lat różnicy potrafi się ze sobą dogadać i spędzić ze sobą resztę życia. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka