clio13 24.03.12, 14:38 Hej . Dziewczyny ratujcie . Jak moge wzbudzić zazdrość w chłopaku ? Robimy dzisiaj robimy ognisko i przychodzą jego znajomi . Może udać że zarywam do jakiegoś jego kolegi ? tylko jak ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: Zazdrość 24.03.12, 15:32 Wydaje mi się, że trochę dziecinnie do tego podchodzisz. Zainteresuj go sobą, a nie baw się w jakieś sceny zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo powiedz mi tylko . 24.03.12, 17:20 .. to jest Twój były czy zamierzasz go zdobyc .. ? na pewno nie zarywaj do innego . w pierwszym przypadku nazwie Cie szma.tą a w drugim stwierdzi ze chcesz byc z tamtym . Ale w oby dwóch przypadkach działają zawsze atuty . pokaż co masz dobrego zaprezentuj sie, ale nie zbyt nachalnie .. nie machaj mu cyckami przed twarzą Odpowiedz Link Zgłoś
clio13 Re: powiedz mi tylko . 25.03.12, 21:03 Ja z nim jestem od 6 miesięcy , i nie ukrywam jest super . Wiem też , że zazdrość może coś popsuć . Ale wydaje mi się , że mój chłopak w gl sie mną nie interesuje . Konkretnie to chodzi o to że , - od paru tyg na gadu odpisuje mi po 20 - 15 min a czasami w gl nie odpisuje . (tak nigdy nie było) - Albo teraz sie nie pyta czy do niego przyjdę czy sie spotkamy . A może wystarczy zainteresować go czymś , żeby zwrócił na mnie uwagę , ze ktoś mu może mnie zabrać albo coś . Co do wczorajszego ogniska przyszli jego koledzy i sie na niego obraziłam bo zamiast szykować ognisko pojechał z kolegą po jego dziewczynę jak by tamten nie mógł jechać sam . Po godzinie wrócili nie odzywałam sie do niego a gadałam z jego kolegą rzucałam w jego kolegę papierkami bo on pokazywał mi język . Po jakieś godzinie poszłam do domu i tomek poszedł za mną przytulił mnie pocałował i powiedział ze jest zazdrosny trochę mnie to zaskoczyło. P. s on ma 21 lat Odpowiedz Link Zgłoś
madzi.anna Re: Zazdrość 24.03.12, 17:47 wzbudzanie zazdrości tak na prawdę nic a nic nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: Zazdrość 24.03.12, 23:08 To trochę dziwne podejście, ale .. Nie staraj się 'zarywać' do jakiegoś innego chłopaka, po prostu bądź miła dla wszystkich, pokaż co masz w sobie dobrego Pozdrawiam i życzę udanego ogniska! Odpowiedz Link Zgłoś