Dodaj do ulubionych

EURO 2012 !

• melissa Re: EURO 2012 ! 09.06.12, 11:22
      ja widziałam tylko 1 połowę meczu i bardzo mi się podobała. drugiej nie widziałam ale słyszałam, że było znacznie gorzej.

ja tam czekam na mecz hiszpania - włochy ;D
      • wiki3113 Re: EURO 2012 ! 09.06.12, 18:17
        Czuje lekki niedosyt.Moim zdanie gdyby przez cały czas grali jak w pierwszej połowie do z łatwością by wygrali.No ale nie można mieć wszystkiego i trzeba się cieszyć z tego jednego punktu big_grin
        O meczu z Rosją to ja nawet nie chce myśleć.No i na dodatek Szczęsny nie zagra.
        • mella0808 Re: EURO 2012 ! 09.06.12, 19:42
          ja nawet o wtorkowym meczu z Rosja nie chcę myśleć, po tym co zrobili wczoraj z Czechami, to będzie cud jak zremisujemy...
    • marszalinka Hm 09.06.12, 21:53
      No wlasnie, bedziemy grac bez Szczesnego. Tyton obronil karnego, ale jednak nie mam do niego za duzego zaufania...
    • marszalinka Polska-Rosja 13.06.12, 16:31
      Jak emocje po meczu ?big_grin
      • martynka5008 Re: Polska-Rosja 13.06.12, 17:05
        Emocje? Wrzask, euforia i niedowierzanie. Zwłaszcza że obstawiałam remis.
    • marszalinka ;D 13.06.12, 18:38
      Ja sie ciesze ze nie przegralismy i mamy jeszcze szanse wyjsc z grupy. OBY SIE UDALO big_grin
      • melissa Re: ;D 14.06.12, 20:07
        musi się udać!

musimy zająć drugie miejsce w grupie, a Niemcy pierwsze i oczekiwać epickiego meczu Polska-Niemcy w Gdańsku.... już się cieszę na myśl o tym big_grin
        • wampire13 Re: ;D 14.06.12, 20:47
          Taak...też szczerze kibicuję polakom, w meczu z Rosją naprawdę dobrze grali i mam wielką nadzieję, że rozgromią Czechów wink

Polacy do boju !
    • marszalinka :) 15.06.12, 15:24
      Polska: Niemcy o nie, nie chce zeby zadna druzyna z tych 2 odpadla !
      • mella0808 Tytoń w meczu Polska- Czechy 15.06.12, 16:03
        Ja to bym wolała żeby jutro Polska wygrała z Czechami, a Grecja z Rosją, dzięki czemu skończyłoby się: Polska (5 pkt), Rosja (4 pkt), Grecja (4 pkt), Czechy (3 pkt). I wtedy prawdopodobnie nie zagramy w ćwerćfinale z Niemcami, którzy raczej wyjdą jako pierwsi. A z tego się cieszę, bo obawiam się, że mecz Polska- Niemcy nie skończyłby się dla nas wejściem do półfinału...

Słyszłayście już, że Tytoń zgra z Czechami? Co o tym myślicie? Ja bym jednak wolała Wojtka, chociaż Przemek też jest dobrym piłkarzem, to jednak Wojtek gra na codzień w lepszym klubie i ma większe doświadczenie w ważnych meczach.
        • wampire13 Re: Tytoń w meczu Polska- Czechy 15.06.12, 21:34
          Według mnie Tytoń jest o wiele lepszy od Szczęsnego. Jest bardzo dobrym bramkarzem, co pokazał w meczu z Grecją i Rosją. Byłam zachwycona jego grą w meczu przeciwko Rosji . Wybronił nam parę bramek i naprawdę widać po nim, że się stara. To skromny chłopak z wielkim talentem. I to mi się właśnie w nim podoba smile

Myślę, że z nim mamy jakiejś szanse przeciwko Czechom.
          • marszalinka Odpadlismy 17.06.12, 14:50
            Gralismy beznadziejnie, jedyna osoba ktora naprawde pokazala sie z dobrej strony to Tyton.
            Jestem rozczarowana, rozzalona i w ogole... Ciesze sie ze ogladalam ten mecz w strefie kibica a nie w domu, bo bym w pewnym momencie wyszla i przestala ogladac, a tak to nie chcialo mi sie przedzierac przez tłum.
          • coldprincess Re: Tytoń w meczu Polska- Czechy 17.06.12, 15:30
            normalnie się nie wypowiadam w takich tematach od dawna, ale czasem trzeba.

na jakiej podstawie stwierdzasz, że Tytoń jest lepszy od Szczęsnego? Oczywiście nie chcę umniejszać jego osiągnięć, bo sama uważam, że bramkarzem jest niezłym, ale bez popadania w zachwyt. Bardzo mnie irytuje gadanie, że "Tytoń lepszy od Szczęsnego, bo obronił karnego". Takie stwierdzenia są zupełnie nie na miejscu, w dodatku niektórzy jeszcze śmiało mówią, że to przez Wojtka szala omal nie przeważyła się na naszą niekorzyść. Ha! W takim razem powiedzcie mi proszę, co miał zrobić Szczęsny w takiej sytuacji? Ktoś powie; obronić, przecież jest bramkarzem. No jasne, ale chyba każdy wie co się dzieję kiedy atakujący z przeciwnej drużyny jest sam na sam z bramkarzem. To nie Szczęsny zawalił, tylko obrońcy, którzy nie powinni nigdy dopuścić, żeby taka sytuacja miała miejsce. Gdyby nie Szczęsny prawdopodobnie przegralibyśmy ten mecz z Grekami (oczywiście wielkie pokłony dla Tytonia, że zdołał obronić tego karnego, chociaż ja dalej jestem zdania, że przy karnych bardziej potrzebne jest szczęście niż umiejętności). Nie rozumiecie, że on się poświęcił? Wiedział jakie konsekwencje przyniesie ten faul, ale co miał zrobić w takiej sytuacji? Musiał zaryzykować. A jeżeli dalej twierdzicie, że Tytoń jest lepszym bramkarzem od Szczęsnego, to zapraszam do obejrzenia meczu towarzyskiego z Niemcami jeszcze przed EURO.
            • wampire13 Re: Tytoń w meczu Polska- Czechy 17.06.12, 18:12
              Ech i co z tego, Tytoń czy Sczęsny i tak przegraliśmy, więc na jedno wyszło. Wczorajszy mecz to była jedna wielka masakra. Z Rosją jakoś grali, u mnie w domu emocje sięgały zenitu gdy to oglądaliśmy. A wczoraj? połowa osób łącznie ze mną prawie zasnęła oglądając ten mecz. Nasza reprezentacja wgl nie była przygotowana, Lewandowskiego czy Błaszczykowskiego wogóle nie było widać i jeszcze ten Brożek..widzeliście go może chociaż raz przy piłce? Nie wiem czy ten Smuda tam z nimi biwakował na tych treningach czy nie, ale wyszła z tego jedna wielka dupa. A już powoli zaczynałam ich lubić....

Jeszcze bardziej mnie zdziwiło to, że Grecja wyszła z grupy...masakra.
              • wiki3113 Re: Tytoń w meczu Polska- Czechy 17.06.12, 18:55
                Przyznam ,że spodziewałam się czegoś lepszego po tym meczu.Bądźmy szczere zawalili i to po całości.To nie był dla naszej drużyny dobry mecz ,a moim zdaniem stać ich było na wygraną.Mamy wielu dobrych zawodników,którzy z jakiegoś powodu nie potrafią stworzyć jednej,dobrej drużyny i to jest jeden z poważniejszych problemów naszej reprezentacji.
                Co do dyskusji na temat bramkarzy,mimo wszystko jestem za Szczęsnym i uważam go za lepszego zawodnika.Muszę jednak dodać,ze Tytoń także jest dobrym bramkarzem,którzy także gra w dobrym klubie.
                Co sądzicie o rezygnacji Smudy?Moim zdaniem nie nadaję się on na trenera reprezentacji chociaż jako klubowy było świetny wystarczy przypomnieć go sb za czasów kiedy trenował Lecha czy Widzew.
    • marszalinka Szczesny vs Tyton 18.06.12, 16:40
      Coldprincess zgadzam sie, ja w ogole przed Euro o Tytoniu nie zawiele slyszalam, a Wojtek gra w ARSENALU, a to juz jest naprawde cos. Z reszta jak juz powiedzialas on wiedzial ze jak nie sfauluje bedzie gol i dzieki temu nie przegralismy.
      Co z tego jak i tak zajelismy ostatnie miejsce w grupie. Zenada
      • marszalinka Kolejny cwiercfinal, kto oglada ? 22.06.12, 09:47
        Dzis Grecja: Niemcy, ja oczywiscie kibicuje Niemcom a Wy ?;D
        • sandy Re: Kolejny cwiercfinal, kto oglada ? 22.06.12, 19:06
          Dziś nikomu nie kibicuje ;P Za to wczoraj kibicowałam Portugalii ale usnęłam i nie doczekałam gola tongue_out napisał mi o nim chłopak którego poznałam w sobotę po meczu Polski ;p za to jutro idziemy razem kibicować Hiszpanii w strefie w Warszawie ;D
          • wiki3113 Re: Kolejny cwiercfinal, kto oglada ? 22.06.12, 20:31
            Teoretycznie jestem za Grecją,ale wiem,że ich wygrana jest powiedzmy mało prawdopodobna ;D
            • wampire13 Re: Kolejny cwiercfinal, kto oglada ? 22.06.12, 21:46
              Boże niech Niemcy wygrają.......wydaje mi sie że są duże szanse na skopanie im tyłków.

winkwink
              • sandy Re: Kolejny cwiercfinal, kto oglada ? 23.06.12, 08:13
                Wynik był bodajże 4:2 ale nie jestem pewna, bo nie oglądałam tylko mój chłopak
    • marszalinka :) 24.06.12, 19:07
      Tak, dokladnie taki byl wynik i bardzo sie ciesze, bo z calej sily kibicuje Niemcom, a nie jak wiekszosc Hiszpanii ;d
      • sandy Re: :) 28.06.12, 15:25
        To wyobraź sobie ja kibicuje Hiszpanom bo mam sentyment do tego kraju(uwielbiam wakacje tam) a mój chłopak Portugalom tongue_out pomyśl co się działo podczas meczu tongue_out
    • marszalinka Niemcy-Włochy 29.06.12, 11:43
      Jestem tak zdruzgotana tym meczem, jakim cudem Niemcy odpadli !? Moja milosc nie zagra w finale !? A tak sie cieszylam na final Niemcy-Hiszpania i co mi pozostalo, w finale kibicować Hiszpanii, to nie mialo byc tak ;c
      • mella0808 Re: Niemcy-Włochy 29.06.12, 11:57
        Ja kibicuję Hiszpanom, a wczorajszy mecz chyba zaskoczył wszystkich, chociaż mi tam wynik był obojętny. ;p
        • wiki3113 Re: Niemcy-Włochy 29.06.12, 20:26
          Oglądałam wczorajszy mecz i pod koniec nie wiedziałam czy się cieszyć czy smucić.Jakoś tak obojętne mi to było.Co do finału to nie mam pojęcia komu kibicować.
          • nessy96 Re: Niemcy-Włochy 30.06.12, 12:38
            ehh płakałam po tym półfinale. prawie od początku euro kibicowałam Niemcom i miałam wielką nadzieję że zobacze ich w finale z Hiszpanią. no ale trudno. teraz jestem za Hiszpania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka