Dodaj do ulubionych

Mam problem, nie mam z kim pogadać, pomożecie mi

21.04.12, 21:35
Więc tak mój problem jak to zwykle bywa to ... chłopak. Jakieś dwa lata temu ,,rozstaliśmy się" i od tamtej pory zero kontaktu. Tzn. sprawa z nim była troche dziwna bo nawet go na oczy nie widziałam, ale on pisał do mnie na nk że mnie gdzieś tam widział i że mu sie podobam no i w końcu tak to sie zaczęło. Pisaliśmy ze sobą 2 miesiące, ale mimo wszystko nigdy sie nie spotkaliśmy. Bałam sie że nie będzie mnie chciał jak mniie zonaczy( do ładnych wg mnie nie należe, o czym świadczy np. to że mam 16 lat i sie jeszcze nie całowałam... ) ale mniejsza z tym. Potem zerwaliśmy, już nawet nie pamiętam dlaczego. Ja nigdy o nim nie zapomniałam.Potem on znalazł sobie nową dziewczynę. byli ze sobą jakieś pół roku, byłam bardzo zazdrosna wtedy i bardzo sie cieszyłam jak zerwali. Ostatnio bardzo dużo o nim myślałam i naszych planach jakie mieliśmy kiedyś i pod wpływem chwili wysłałam mu to :www.youtube.com/watch?v=AkH3ufDY8cE&feature=related on to przeczytał, ale nie odpisał. Jak myślicie nie chce mnie znać , czy musiał to sobie przemyśleć, a może poprostu ma mnie w d...ie. Ja go nigdy nie przestałam kochać. Co mam zrobić czekać aż odpisze czy dać sobie spokój..sad
Obserwuj wątek
    • verrley Porażka. 21.04.12, 22:08
      Mówisz, że masz szesnaście lat? Zastanawiałabym się, czy przypadkiem nie dwanaście.. Kochasz kolesia, z którym się nigdy nie spotkałaś, tak? To powodzenia. Na prawdę bardzo Ci współczuję głupoty. Ja nie wiem, jak można kogoś pokochać tylko po pisaniu.. Do tego są potrzebne gesty, czyny. Ludu, nastolatki i te ich problemy.
    • seven.seas Wejdź tu,robaczku . 23.04.12, 00:58
      Dam Ci teraz kilka cennych wskazówek i rad wink .
      Po pierwsze :
      to , że się jeszcze nie całowałaś nie znaczy , że jesteś brzydka - zwłaszcza te naprawdę piękne dziewczyny w Twoim wieku nie mają wielu "otwartych adoratorów" - dopiero ujawniają się oni na studiach,a czasem i po nich . W okresie liceum , gimnazjum ładne i mądre dziewczyny onieśmielają chłopców . Tylko otwarte ,przebojowe z dużym dekoltem,lub luźną gadką mają szanse w Twojej klasie na chłopaka , więc tym się nie przejmuj kiss
      Po drugie :
      Kochanie,jeżeli nigdy nie widziałaś tego chłopca na oczy , nie możesz mu ufać,że on widział ciebie .
      Powiem teraz jak stara krowa ale jest wiele ludzkich "gatunków" i niektórzy z nich do najbezpieczniejszych nie należą .
      Ten facet nie jest wart Twoich zmartwień .
      Zadaj sobie podstawowe pytania :
      a) Chciał się z Tobą umówić ?
      b) Był z Tobą szczery ?
      c) Poznałaś go na tyle by wiedzieć jakim jest typem człowieka i co sobą reprezentuje ?
      jeżeli na którąś z tych odpowiedź pada słowo nie , sama widzisz .
      Nie zakochuj się przez internet - taka "miłość" nie jest miłością ,lecz toksycznym zauroczeniem . Pomyśl sb , że w rzeczywistości może być to stary 40-letni zgred z jednym zębem na środku , który wstawia na profil nk zdj. site modeli xD
    • julia2270 Re: Mam problem, nie mam z kim pogadać, pomożecie 24.04.12, 19:24
      Dziewczyno po prostu twoja głupota mnie dobija.
      Po
      1. Jakie to cholernie głupie przekonanie, że jeśli masz 16 lat i się nie całowałaś to źle..
      2. To co wysłałaś temu chłopakowi było MEEGA ale to MEEGA kiczowate.
      3. Nie narzucaj się mu, bo to właśnie robisz. To nie dziewczyna powinna biegać za chłpakiem, tylko chłopak za dziewczyną.
      • pozytywna_6 Re: Mam problem, nie mam z kim pogadać, pomożecie 26.04.12, 17:39
        Zgadzam się z poprzedniczkami...Może nie jesteś tyle głupia co naiwna , ale cóż po to jest się młodym, żeby pobyć "głupim" ..A i na marginesie zaraz kończe 16 lat i też się jeszcze nie całowałam i w sumie dobrze mi z tym.. wink
    • dariija Re: Mam problem, nie mam z kim pogadać, pomożecie 26.04.12, 17:45
      jak dla mnie to przesadzasz dziewczyno! nigdy na oczy chłopaka nie widziałaś a go kochasz.. dziecinne.. do tego wysyłanie jakichś pioseneczek.. po prostu chłopak się dobrze bawił w necie, kiedy mu się to znudziło znalazł sobie dziewczynę, prooste!
    • roswell pomożemy (?) 26.04.12, 20:13
      Rozumiem Cię, wiem jak bardzo boli "miłość niemożliwa". Słuchaj, nie owijając w bawełnę - gdyby ten filmik go poruszył, gdyby też za Tobą tęsknił - napisałby. Ale tego nie zrobił. Przykro mi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka