lovewampires 02.05.12, 18:18 Siemano ; * Chcę się was zapytać , co musi mieć wasza druga połówka , : ) Moja musi być : Miła dla mnie , mieć poczucie humoru i żeby nie oglądał się za innymi kobietami ..<3 a u was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek151 Re: Druga połówka ; ) 02.05.12, 18:22 Mam tyle wymagań, że takiego idealnego na pewno nigdy nie znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
truskawaa13 Re: Druga połówka ; ) 03.05.12, 13:29 Nie ma idealnego człowieka ale jak już to : -Musi być dla mnie miły. -Musi mieć poczucie humoru. -Brązowe Paczadła ! < 3. -Musi lubić pomagać. -Zabawny. -NIE OGLĄDAĆ SIĘ ZA INNYMI LASKAMI. ("facet na baby" -.-) itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mesajahforever Re: Druga połówka ; ) 04.05.12, 14:25 Mój ukochany musi być kochany , poczucie humoru, zawsze i wszedzie moge się do niego przytulić, żebyśmy się nie zachowywali jak zwykła para tylko zeby był jednocześnie moim przyjacielem <3 Ogólnie marzę żeby był zwariowany jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Druga połówka ; ) 05.05.12, 12:28 Oj.. dużo tych cech.. ale takie najważniejsze to : - szczerość, musi być szczery. nie okłamywać mnie. - śmieszny. tzn. mieć poczucie humoru.. obowiązkowo ! - przyjaciel. żebym mogła mu się wyżalić, wypłakać ale także cieszyć się razem z nim. po prostu musi być dobrym przyjacielem.. - romantyczny.. ach.. - opiekuńczy.. i dużo by wymieniać.. Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: Druga połówka ; ) 06.05.12, 03:33 Nie mam ideału faceta, a wyróżniam kilka cech. Musi być zabawny, ale z dystansem, interesować sie tym czym ja, chociaż w części, musi być szczery wobec mnie szczególnie kiedy sprawy właśnie mnie dotyczą, musi być mądry w pewnym sensie, nie kozaczyć przed kolegami... na wyglad nie patrzę. Odpowiedz Link Zgłoś