Dodaj do ulubionych

Co zrobić ?

07.05.12, 19:42
trudno mi to wszystko poukładać i ubrać w słowa, ale postaram się. A więc mój kolega jakoś od końca podstawówki za mną latał, ja oczywiście nic do niego nie czułam. Wyszło tak że trafiliśmy razem do gimnazjum (nie chodziliśmy razem do klasy) . Zawsze kiedy mnie widział to siadał i gadał ze mną albo "zagajał xD " lub gdy zdarzyło się że na zastępstwie jego klasa była z moją to zawsze ze mną siadał, bardzo go lubiłam , ale w sumie nic konkretnego. Teraz jestem w 1 liceum i nie chodzimy już razem do szkoły. Lecz zawsze jak go spotykam na dzielni to uśmiecha się , czasem jak się na niego nie patrze to czuje jego wzrok na sobie. I moje koleżanki ciągle mi gadają że on nadal jest we mnie zakochany i to widać , ale co ja moge ?!
Chodzi mi o to że on zaczął mi się podobać, a ja nie wiem co z tym zrobić ?!
Jak teraz to pisze to śmieje się z moich dylematów, ale no kurcze.
pomóżcie !smile
Obserwuj wątek
    • agaa_ Re: Co zrobić ? 07.05.12, 19:58
      Skoro Ci się podoba, to chyba jasne? Idźcie na spacer, spotykajcie się, rozmawiajcie i to samo wyjdzie big_grin powodzenia kiss
    • roswell Droga chilling , 07.05.12, 20:39
      jeśli chłopak podoba ci się i z zachowania, i z wyglądu, to nie trać czasu na strach, skoro widać, że i on "leci" na Ciebiesmile Podejdź do niego, tak jak on podchodzi do Ciebie. Bądź może śmielsza w rozmowie, uśmiechu. Skoro czujesz jego wzrok na sobie, to wykorzystaj to - spójrz mu w oczy i uśmiechnij się zachęcająco. Nie ma co się bać, skoro ów chłopiec lubi Cię i na pewno nie odtrąci. Więcej odwagi i śmiałości! smile Trzymam kciuki.
      • truskawaa13 Na co czekasz? :D 08.05.12, 20:11
        Skoro chłopak tyle lat się za Tobą uganiał, a teraz ty też czujesz coś do niego do dziewczyno do roboty! big_grin Nie ma na co czekać..umów się z nim,uśmiechnij, zagadaj i samo się jakoś ułoży.. Powodzenia ;*
    • mesajahforever Re: Co zrobić ? 08.05.12, 16:05
      Ja bym spróbowała czegoś z nim.
      Trzeba w życiu ryzykować smile
    • vampirekiss Re: Co zrobić ? 08.05.12, 17:34
      Zaryzykuj i pogadaj z chłopakiem.W życiu trzeba czasami zaryzykować. Trzymam kciuki wink
    • riri22 Re: Co zrobić ? 08.05.12, 19:06
      Jak jest ładny i w twoim typie to co stoi na przeszkodzie żeby się umówić?.
      Jedna randka ot przecież nie jest zobowiązanie do konca życia .Proste jest chemia to 2 andka ni ma chemi to koniec lubi fizyka xD
    • revelka.xd Re: Co zrobić ? 08.05.12, 19:08
      Ale ci zazdroszczę. Chłopak, który pomimo szmatu czasu, nadal za tobą lat? ;D
      Po prostu, kiedy następnym razem się do ciebie uśmiechnie, zagadaj do niego. Gdy obok ciebie usiądzie bądź milsza niż zwykle. A jeżeli nie jesteś nieśmiała, to spytaj go czy ma dziewczynę i do dzieła. Powodzenia. wink
    • karolcialoffcie Re: Co zrobić ? 01.06.12, 23:29
      Złap z nim kontakt ;d.
    • kaja9970 Re: Co zrobić ? 01.07.12, 23:16
      Zagadaj z nim. Na pewno chłopak się ucieszy wink Jeśli od tylu lat za Tobą latał to za pewnie nieźle jest w Tobie zakochany ;o Tylko jeśli Tobie się tylko podoba...Będziecie ze sobą kilka miesięcy a on nadal będzie Cie kochał ? Bardzo go wtedy zranisz. Może poczekaj jeszcze trochę aż Twoje uczucie rozkwitnie lub próbuj od razu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka