Dodaj do ulubionych

Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takiego?

• your_nightmare Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 11.05.12, 19:31
      owszem . wolę tego nie wspominać .
    • riri48 Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 11.05.12, 19:55
      Tak ale ta wredna suka zachowuje się jakby nic się nie stało ale ja nie zapomnę, nigdy. Jak najbardziej chcę o tym zapomnieć ale... to nie takie proste...
    • mysterious69 ***.*** 11.05.12, 20:00
      ech ,niestety tak i dlatego teraz nikomu juz nie ufam,nie potrafie
    • a_l_i_c_e_ Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 11.05.12, 20:05
      ja mam taka przyjaciółkę, której mogę powiedzieć wszystko! nigdy jeszcze mnie nie zdradziła. kocham ją. niestety, przeprowadziła się i teraz baardzo rzadko się widujemy ... crying( ale ciągle ze sobą piszemy , więc mogę nadal jej sie zwierzać . <3
    • mesajahforever Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 11.05.12, 20:09
      Oj ja też i to niedawno.
      Przykre..
    • van50 Fałszywi przyjaciele - ooo taa 11.05.12, 20:39
      miałam dwie w zeszłym roku. Zrobiły mi świński żart[...] i teraz się tylko kumplujemy!
    • aleksandra25 Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 11.05.12, 20:48
      miałam
    • trusskawcia Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 11.05.12, 20:58
      Ja miałam. Właściwie ostatnio wyszło, że jest fałszywa. Przyjaźniłyśmy się 3 lata, a potem poszłyśmy do różnych gimnazjów. J. mieszka za miastem, więc nie mogę za często do niej jeździć. Zostały telefony, Fb i GG. Ale pewnego dnia tak po prostu przestała odbierać telefon, odpisywać na gg, na fejsie wywaliła mnie ze znajomych. Ostatnio dowiedziałam się, że po prostu "znudziłam jej się i jednak mnie nie lubi". ;/
    • cytrynqaa Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 11.05.12, 21:18
      ja niestety tak -,-
      gdy starał się o moja 'przyjaciółke' to było wszystko ok , a jak ja zdobyl to ma mnie teraz w dupie sad
      a najgorsze, ze to wszystko przez nią ;/
    • kika. nic nowego = kilka razy 12.05.12, 01:39
      miałam i to nie raz !
      zaczęło sie od przedszkola, gdzie miałam zajebistą przyjaciółkę, która zostawiła mnie w 2 kl SP. kiedy byłam chora.
      w kl 4-5 miałam okropną przyjaciółkę która mnie wykorzystywała..
      później w 6 kl. opuściły mnie praktycznie 4 przyjaciółki, ale przyznaje że to ja zrobiłam wtedy cos czego żałuję!
      1 kl gim - dobra kumpela/nowa przyjaciółka obraziła sie na mnie do tej pory nw za co. efekt ? = 6 mies nieodzywania sie przy siedzeniu jedna za drugą w klasie xd
      2 gim małe zdrady przyjaciółki z 6 kl i nowo poznanej z 1 gim
      3 gim kompletna zdrada bf z 6 kl (wyjawianie tajemnic, kompletne odsunięcie się) ciągłe kłutnie z drugą przyjaciółką co oddaliło mnie od tej, z którą pogodziłam się po pół roku.. i w lutym zakolegowałam sie z taką laska którą znam praktycznie od przedszkola. i jest ok. zero tajemnic i wgl. ale czasami mnie denerwuje bo okropnie pozuje i daje taką fajnąą. ale pogadam z nią o tym i sie dogadamy, bo mówimy sb wszystkoo. bez względu na to czy sie urazimy. bo głupio tak kryć coś co nas drażni i męczyć sie z tym..

tak więc. nie mam przyjaciółek ; DD<br />
      mam tą 1, ale to jednak nie taka najlepsza przyjaciółka.. może w technikum/liceum.. wink
      powodzenia w szukaniu tych, które są szczere i da sie z nimi wytrzymać !
      • pigwa123 Peace 12.05.12, 09:46
        Taaak,taaaak miałam fałszywą przyjaciółkę .___. dobrze żę ten koszmar się kończył
    • mileyc nikomu nie życzę 12.05.12, 13:54
      niestety,niektóre z nich wciąż próbują mi truć życie,i mimo,że czasem mam ich dość uważam,że najlepszą bronią jest niezwracanie uwagi na ich nieinteligentne posunięcia,to ich najbardziej irytuje.Myślę,że tylko one będą odpowiadały za swoje czyny.
      • sysiek4444 Re: 13.05.12, 13:31
        tak.
    • ilovetwilight.. Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 14.05.12, 17:01
      Tak , raz sad crying . Albo półtora . Niestety . Bardzo to przeżyłam .
    • naivegirl Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 14.05.12, 17:45
      tak, miałam. od tego czasu, ostrożniej dobieram przyjaciół.
      • rozowe.okularki Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 09.07.12, 19:32
        Miałam ;\ Ona mnie przy wszystkich poniżała , śmiała sie ze mnie i obgadywała ;c
    • kokosh_ Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 29.05.12, 21:15
      TAK i to nie raz.
    • beemazzy Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 29.05.12, 22:06
      yep. ale tylko raz. podobno człowiek uczy się na błędach.
    • mesajahforever Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 06.06.12, 22:39
      Ja też niestety. Teraz już nie ufam tak szybko ludziom..
    • ann_rock niestety.... 08.06.12, 20:21
      ....
    • karlinka98 ano miałam >.< 09.06.12, 13:58
      tak. kiedyś się przyjaźniłam z taką dziewczyną, i w sumie było okey, tylko że ona była strasznie dwulicowa (i inne wady), i wiem, że mnie obgadywała, i postanowiłam zakończyć naszą ''przyjaźń'' uncertain. ale ona nie jest jedyna. Moja przyjaciółka, z którą przyjaźnie się już 2 lata, wszystko robiłyśmy razem, a teraz do naszej klasy doszła taka jedna, i ona teraz się do mnie prawie w ogóle nie odzywa, ciągle z tą nową, i zaczyna się też przyjaźnić z drugą, akurat tą, którą opisywałam wcześniej (wciąż jest ze mną w klasie). no, i oto moi fałszywi przyjaciele. uncertain
      • noicomipowiesz Re: ano miałam >.< 01.07.12, 17:25
        tak, miałam. nikomu nie życzę. nie chce mi się opowiadać całej historii, ale ta dwulicowa osoba okazała się po prostu s.u.k.ą. ( sorry, nie wyrażam się tak zazwyczaj, ale po prostu inaczej nie mogę. )
    • paulaaa7 Niestety... 02.07.12, 18:35
      ... miałam kilkukrotną 'przyjemność' przyjaźnić się z takimi osobami. Najgorsze było to, że takiej jednej 'przyjaciółce' całkowicie, bezgranicznie zaufałam, a ona pewnego dnia - ot, tak sb - stwierdziła, że jednak nie chce się dłużej ze mną przyjaźnić, bo znalazła fajniejsze 'przyjaciółki'. No, i one poznały te moje tejemnice... ech! sad

• katyk Re: Fałszywi przyjaciele - miałyście kiedyś takie 03.07.12, 02:55
      No jasne! I nadal mam
      • jonas_lover emm. -.-' 09.07.12, 18:58
        taaa, parę razy, niestety -.-'
        właściwie to przez trzy lata miałam grupę przyjaciółek. wśród nich fałszywych, jak i (przynajmniej tak wtedy myślałam, teraz nie wiem) tych prawdziwych, ale mi odjebało i sama to zniszczyłam o.O a właściwie to miałam, em, problemy ze sobą, coś w tym stylu, przejmowałam się strasznie wyglądem, stałam się nadwrażliwa, prawie się nie odzywałam do nich i zaczęłam bać się jakichś wojen, do tego ciągłe kłótnie z mamą w domu i zawalanie szkoły, byłam już tym tak zmęczona, nic mnie nie cieszyło, nic nie interesowało, miałam ochotę się zabić, czasem nawet bałam się sama myśli, które mi przychodziły do głowy. na początku owszem, pocieszały mnie, ale potem uznały, że jestem totalnie dziwna, głupia i one nie zamierzają się z kimś takim kolegować. potem zrobiłam z siebie idiotkę na jednej imprezie i już wtedy zupełnie przestały się do mnie odzywać, tzn. może nie tak, że się nie odzywały, ale wiedziałam, że mnie obgadują, wiedziałam już wcześniej, że mnie obgadywały za plecami, wymyślały na mój temat niestworzone rzeczy, a ja nawet nie miałam siły się obronić. kiedy sobie z tym poradziłam (po paru miesiącach), one już miały inne koleżanki, i teraz nawet wychodzą z nimi, do mnie nawet się nie odezwą. więc w zasadzie nie wiem nawet, czy to była do końca moja wina, czy nie. obwiniam się o to cały czas, ale czy prawdziwego przyjaciela można stracić przez to, że ma się problemy? chyba nie..
    • baby95 4/6 z moich obecnych przyjaciółek są fałszywe ;] 09.07.12, 21:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka