Dodaj do ulubionych

Cher Lloyd

13.05.12, 22:20
Co wiecie o mało jak narazie niestety piosenkarce Cher Lloyd? Zbierzmy jej fanów! Do dzieła kotowiczki!
Poniżej macie linki do piosenek:
With ur love-
www.youtube.com/watch?v=axpO86pGHAM
Want u back-
www.youtube.com/watch?v=inwAc-ZBpx0&feature=relmfu
Swagger Jagger-
www.youtube.com/watch?v=sdbyG2MrBHk&feature=relmfu
Dwie pierwsze lubie tak samo choć więcej razy słuchałam drugiej piosenki, choć pierwszy jej teledysk oglądałam jej pierwszy na Eska tv, a trzecia średnio mi się podoba.
Bardzo lubię jej miny i uroczą twarz <3
Obserwuj wątek
    • hmpoziomb11 Re: Cher Lloyd 14.05.12, 16:19
      Wybaczcie, ale nie wierzę że jej nikt nie zna i piosenek także sad
      • anika13 Re: Cher Lloyd 31.05.12, 19:25
        Ja ją znam i bardzo ja lubię
        smile
        i tez uważam ze jest słodka
        • pomarancza_1710 Re: Cher Lloyd 03.07.12, 17:01
          Kocham jej piosenkismilesercesurprised
    • katjacarter_ Re: Cher Lloyd 14.05.12, 16:25
      ja Cher znam i bardzo lubię : ) ona jest śliczna
    • naivegirl Re: Cher Lloyd 14.05.12, 17:44
      ja ją uwielbiam. <33
      ma naprawdę fajną barwę głosu, dobre piosenki, świetne teledyski i do tego niesamowity styl. ;d
    • marsjanka115 x__x 14.05.12, 17:51
      no słooodko aż rzygać się chce . i co w niej takiego ? że ładna jest ? bo śpiewa przeciętnie i to bardzo.
      • hmpoziomb11 Cher Lloyd 15.05.12, 15:10
        Może i słodko, może i chce się rzygać ale każdy ma inny gust. Ja ją lubie tak samo jak poprzedniczki smile
      • jessicakaulitz Re: x__x 17.06.12, 19:20
        Ja myślę, że właśnie na odwrót. Nie jest ładna ani trochę, ale głos ma fantastyczny. Choć masz rację, zbyt słodko. Mogłaby wykazać się w muzyce innego rodzaju, bo naprawdę ma do tego zadatki.
    • paulina6895 Re: Cher Lloyd 14.05.12, 22:01
      Uwielbiam ją big_grin
      • sysiek4444 Re: Cher Lloyd 15.05.12, 17:28
        nienawidzę jej. obejrzałam z ciekawości odcinki x-factor z nią i jest taka rozpieszczona, zadufana w sobie.. tak słodka, że się nie dobrze robi.
        • sysiek4444 Re: Cher Lloyd 15.05.12, 17:32
          ach, i jeszcze dodam jako 'ciekawostkę', że melodia w "With Ur Love" od 00:55 jest ściągnięta z piosenki Justina Biebera "U smile".
    • kokosh_ Re: Cher Lloyd 15.05.12, 19:26
      nie lubię jej charakteru ani wyglądu, ale trzeba przyznać głoś ma niezły.
    • bubblepop Re: Cher Lloyd 17.05.12, 16:39
      Cher Lloyd. Nie jest ona wybitna, potrafi czasem zafałszować. Nie podobają mi się jej piosenki, są takie... kiczowate. Piszecie, że jest piękna - każdy by był, gdyby miał tyle make - upu, co ona. Widziałam jej foty bez, taka przeciętna:3
    • josephine_ j. 18.05.12, 19:19
      Nie , nie słucham jej . Nie podoba mi się .
    • roxxxy Re: Cher Lloyd 31.05.12, 14:31
      kocham ją serce

Swagger jagger, swagger jagger you should get some of your own big_grin
      • asia10 Cher Lloyd 05.06.12, 22:07
        Słucham ją już od pewnego czasu i muszę przyznać, że bardzo ją polubiłam. <3
        Szczególnie spodobały mi sie utwór want u backu i with ur love (czy jakoś tak) smile
        • paramorehayley_ okej 13.06.12, 15:30
          uwielbiam jej głos, ale tylko w akustycznych wersjach jej piosenek. i nie sądzę, aby była rozpieszczona czy zadufana w sobie.
          • jessicakaulitz Re: okej 17.06.12, 19:17
            Kocham jej głos, ta barwa powala mnie na łopatki. Uwielbiam słuchać jej wykonań z X-Factora, najlepiej wyszło jej zdecydowanie Turn My Swag On, podoba mi się też Love the way you lie i właściwie wszystkie pozostałe. Ma fantastyczny styl i wydaje się świetną dziewczyną, szkoda tylko, że tworzy taką, a nie inną muzykę, chętnie posłuchałabym jej w czymś "ambitniejszym", jeśli można tak powiedzieć. W tym momencie tworzy muzykę taką jak tysiące amerykańskich debiutantów, próbujących wbić się na szczyt, a to trochę szkoda, bo marnuje naprawdę nieziemski głos, który zdecydowanie zasługuje na docenienie w lepszym repertuarze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka