pamela2105 27.05.12, 19:15 Co sądzicie o czapkach z daszkiem ? hit czy kit ? do czego najlepiej pasują waszym zdaniem i wiecie gdzie można kupić jakieś fajne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesajahforever Re: Czapki z Daszkiem 29.05.12, 21:04 Chodzi Ci o takie skate? Hmm są śliczne. Możesz je kupić np. w cropp'ie lub New yorker. na necie są starsznie drogie ale za to przecudowne Odpowiedz Link Zgłoś
pamela2105 Czapki z Daszkiem 30.05.12, 18:50 właśnie ostatnio widziałam fajną w croppie za 20 O_o co właśnie mnie zdziwiło ale za nim zdążyłam kupić wyprzedali Odpowiedz Link Zgłoś
pucupuc Re: Czapki z Daszkiem 01.06.12, 10:29 O jakże ja nienawidze czapek z daszkiem. Msakra, ale może dla tego ze nie jestem skejtem czy jakimś rapowcem czy co. Ja jeśli co jestem metalowcem Ale dla mnie to kit. Widze dużo osób w takich czapkach i jednak za dużo osób je nosi a wygląda to tandetnie. Napewno nie pasują do glanów i skórzanej kurtki. Hah, raczej do takiego typowo skejtowego wyglądu. W newAge sa chyba jedne z lepszych. xoxo pucupuc Odpowiedz Link Zgłoś