Dodaj do ulubionych

Motta/Cytaty

20.06.12, 21:57
Jak w temacie .
Wasze życiowe motta , bądź cytaty smile .
Moje :
"Ten kto nie będzie miał odwagi do marzeń , nie będzie miał siły do walki."
"Bycie uczciwym i dobrym nie opłaca się w tym życiu - nie opłaca , jeżeli zależy nam tylko na nagrodzie."
" Pragnę tylko wszystkiego , za dużo mi nie wystarczy. "
" Cokolwiek widziałeś do tej pory - ja dam ci znacznie więcej ."
"To nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności."
I ostatni (czyli mój pierwszy , który mnie zafascynował i którym kieruje się w życiu) ,
Najważniejszy ze wszystkich :
"Dopóki walczysz , jesteś zwycięzcą. "
Obserwuj wątek
    • leightonlove Re: Motta/Cytaty 20.06.12, 22:02
      Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'
      ― Audrey Hepburn

I am not a has-been. I am a will be
      ― Lauren Bacall

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.
      ― Audrey Hepburn
    • marsjanka115 x__x 19.07.12, 01:14
      All my life, I never believed most things I read in history books and a lot of things I learned in school. But now I've found I don't have the right to make a judgment on someone based on something I've read. I don't have the right to judge anything. That's the lesson I've learned.
      boże zawsze staram się myśleć o tych słowach ale w dzisiejszych czasach trudno mi i to cholernie bardzo =.=
      • seli2 Re: x__x 19.07.12, 01:35
        NIEZNAJOMI -myślą że jestem cicha PRZYJACIELE-myślą że jestem nie śmiała NAJLEPSI PRZYJACIELE - sądzą że jestem nie normalna
        99% mojego mózgu to muzyka , więc sorry nauko
        Zrobisz 99 dobrych uczynków i nikt nie zapamięta , zrobisz 1 zły uczynek a nikt go nie zapomni...
        Mimo wszystko bądz inny , żeby nie można cię było do nikogo porównać ;-D
        Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać , ale miło wspominaćsurprisedsmirk
    • mrucz Re: Motta/Cytaty 12.05.13, 13:28
      ''morda to znaczy po reżysersku cięcie''

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka