Dodaj do ulubionych

Zakończenie Roku

22.06.12, 16:13
Hej , do zakończenia roku szkolnego jeszcze tydzień , ale macie już jakieś pomysły w co się ubierzecie ? Ja chcę ubrać : t-shirt biały z kokardką ( czarną ) , spódniczkę czarną i do tego marynarkę szarą . Podajcie swoje pomysły . smile
Obserwuj wątek
    • mysiuniaxpp Re: Zakończenie Roku 22.06.12, 17:25
      nie lepiej czarną marynarkę ?
      • noicomipowiesz Re: Zakończenie Roku 23.06.12, 21:44
        jeszcze tak dokładnie nie myślałam.. ale być może spódniczka w kolorze chabrowym + biała koszula + granatowa marynarka... tylko nie wiem czy wypada ubrać inny kolor spódniczki niż czarny albo szary ... ; ]
        • ecstasy Re: Zakończenie Roku 23.06.12, 22:07
          Ja ubieram czarną sukienkę, czarne bolerko, czarne szpilki i różową torebkę.
          • ksania Re: Zakończenie Roku 25.06.12, 13:18
            Ja ubieram czarne rurki , pudrowe szpilki , biała bluzka z żabotem bez rękawka i do tego marynarka pudrowa.
    • malinovax33 Re: Zakończenie Roku 23.06.12, 22:25
      ja ubieram białą koszulę, czarne rurki 7/8 z wysokim stanem, czarne szpilki i czarną marynarkę albo koralowe baletki i czarną sukienkę wink
    • naivegirl Re: Zakończenie Roku 24.06.12, 22:10
      ja zakładam czarne rurki, białą koszulę i do tego czarne szpilki.
    • ann_rock v 24.06.12, 22:14
      W dup*e strój, idę tam tylko żeby oficjalnie zakończyć tą 10-cio miesięczną męczarnie...
    • nickaa Re: Zakończenie Roku 24.06.12, 22:31
      czarno-biała sukienka, bolerko na krótki rękaw chyba, że będzie chłodno to na długi i sandałki czarne na lekkim obcasie ;p
      • answer answer 26.06.12, 17:33
        Sukienka granatowa bez rękawów, z takim rozkloszowanym dołem, kremową kokardą i wykończeniami z zary, granatowe baletki z Venezii i granatowy sweterek z takimi słodkimi malutkimi kokardkami smilesmilesmile
    • riri48 Re: Zakończenie Roku 26.06.12, 18:21
      Biała koszula z rękawami 3/4, czarna spódnica i granatowy sweterek z kokardkami wink
    • hejkaa Re: Zakończenie Roku 28.06.12, 13:47
      Ja nie zakładam spódnicy, wolę siebie 100000 razy w spodniach i lepiej w nich wyglądam. smile
      Na zakończenie roku włożę: czarne rurki, białą koszulę, czarną marynarkę, czarne baletki z kokardkami i może jeszcze wezmę ze sobą czarną torebkę, ale nie jestem pewna. ;D
    • estera102 Re: Zakończenie Roku 28.06.12, 14:39
      jestem w 3 gim więc na galowo muszę przyjść dwa razy. w czwartek ubieram rozkloszowaną spódnicę granatowo- niebieską, koturny i jakąś koszulkę. w piątek koronkową sukienkę granatową pod którą włożę top, też granatowy i spódniczkę ołówkową czarną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka