Dodaj do ulubionych

"Piąte koło u wozu"

02.08.12, 22:57
sama wśród par.. co o tym sądzicie? czy tylko mnie boli samotność?
Obserwuj wątek
    • music.girl Re: "Piąte koło u wozu" 03.08.12, 17:27
      Co prawda coraz więcej par powstaje, ale ja jakoś się tym nie przejmuję xD
      Nie śpieszy mi się, by znaleźć sobie chłopaka. Osobiście wolę spełniać swoje marzenia wink Na miłość napewno przyjdzie jeszcze czas, ale najwyraźniej dla mnie jeszcze nie teraz ((;
      Wszyscy single i singielki - nie przejmujcie się! big_grin
    • anahi_loveyou Re: "Piąte koło u wozu" 06.08.12, 19:43
      witaj w klubie wink
    • szatynka :) 06.08.12, 21:25
      absolutnie nie czuję samotności. w szczególności, gdy otaczają mnie ludzie, których znam kupę lat i są razem. wielbię ich samych i mogłabym z nimi spędzać czas non stop. nigdy nie odczułam jakiegoś "oddalenia", wręcz przeciwnie w gronie osób sparowanych czuję się całkiem nieźle.

kiedyś ktoś się znajdzie - to dobrze. nie - to drugie dobrze. żyć trzeba c;
    • lamma Re: "Piąte koło u wozu" 06.08.12, 21:38
      jak sie o tym tak nie rozmysla to mniej boli. to dobry czas zeby znalezc jakies zajecie dla siebie, wtedy nie wiadomo skad pojawia sie obiekt zainteresowania, beeez kitu
    • mesajahforever Re: "Piąte koło u wozu" 07.08.12, 13:59
      Uwierz mi kochana lepiej byc singlem. Przynajmniej ja tak uważam. Nie przejmuj się tym. Wkońcu trafi się twój Romeo, a inni Ci bedą zazdrościć wink Warto czekac.
    • mrucz Re: "Piąte koło u wozu" 14.08.12, 11:46
      spokojnie , nic na siłę. lepiej być samemu niż w nieszczęśliwym związku wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka