agatkap44 08.08.12, 14:34 tak jakw temacie czy malujecie się do szkoły, czy raczej nie?? i podajcie ile macie lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nektarynka123 ;) 08.08.12, 15:20 Mam 15 lat i nie maluje się. Używam tylko kremu i czasem na jakieś wyjście tusz do rzęs .Zdarzy się ,że zakrywam swoje niedoskonałości korektorem ,ale to bardzo rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
sekai. Re: malujecie się?? 08.08.12, 15:34 Mam 15 lat, używam tylko tuszu do rzęs. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciara Re: malujecie się?? 08.08.12, 15:47 Tak . Zazwyczaj nakładam tusz na rzęsy i błyszczyk - taki "naturalny" makijaż ;D . Mam (PRAWIE) 15 lat ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka no to beka. 08.08.12, 16:06 puder do brwi. czasem tusz, jeszcze rzadziej podkład. siedemnaście. Odpowiedz Link Zgłoś
whiplash. Re: malujecie się?? 08.08.12, 23:30 tak, maluję. puder, rzęsy, czasem eyeliner. lat 16. amen, Odpowiedz Link Zgłoś
marcella_ Re: malujecie się?? 10.08.12, 12:50 Nie,nie maluję się. Wolę naturalność. Oczywiście nie mam nic do delikatnego nałożenia cieni do powiek czy tuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: malujecie się?? 10.08.12, 14:02 Mam 17 lat i używam: pudru, cienia do powiek (w miarę żeby było dość naturalnie to brązowy z beżem na górnej i dolnej powiece delikatnie), oczywiście tusz, ale w tym przypadku lubię przesadę, no i kredkę również brązową no i brwi też maluję. Niby dużo ale czasami daruję sobie puder i cień na górnej powiece. Ogółem mam jasną oprawę oczu więc muszę jakoś oczy ładnie wyeksponować. Odpowiedz Link Zgłoś
letty Re: malujecie się?? 10.08.12, 14:22 nie maluję się z czy bez makijażu wyglądam brzydko więc mi to obojętnie Odpowiedz Link Zgłoś
kiki2 Re: malujecie się?? 10.08.12, 15:21 albo mam deja vu albo ostatnio wypowiadałam się na ten temat na forum, ale co tam. mam 16 lat. maluję się. używam tuszu, pudru, ewentualnie kredki i nie uważam aby było to dla mnie krzywdzące bo to naturalny makijaż... Odpowiedz Link Zgłoś
slitasna_nikola Re: malujecie się?? 10.08.12, 18:45 ofkorsik mam 13 lat więc bez tego ani rusz ! tuszyk , kredeczka lub eye liner i lip stick ) najbardziej lubie maybeline ,astor , avon Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: malujecie się?? 11.08.12, 00:27 nie maluje się nawet tuszem. ; ) Nie chce mieć czterdziestu lat i mieć mało widoczne rzęsy od tuszu, albo cery zniszczonej od podkładów. Oczywiście nie mam nic do tego jak ktoś sie maluje, to tylko moje zdanie. ; ) Mam korektor i taki podkład dla nastolatek z under20 jak mi coś wyskoczy <mam trądzik -.- >, ale to tylko przed okresem <jak chyba każda dziewczyna>, a tak to nic nie mam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
justa567 Re: malujecie się?? 11.08.12, 09:07 Mam 15 lat używam tuszu do rzęs i kredki Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Ja... 11.08.12, 10:44 mam 17 lat i czasami się maluję to zależy od ubioru, okazji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
give_me Malujecie się ? 11.08.12, 14:57 Tak. Podkład, eyeliner, tusz do rzęs, błyszczyk. Oczywiście to wszystko delikatnie, by wyglądało dość ładnie i naturalnie. Mam 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
malinovax33 Re: malujecie się?? 11.08.12, 12:09 mam 15 lat i się maluję używam podkładu (mam trądzik), korektora pod oczy bo straszne cienie mam nawet jak się wyśpię i tuszu do rzęs. czasami na jakieś imprezy cienie i eyeliner .. Odpowiedz Link Zgłoś
orange_ Re: malujecie się?? 11.08.12, 12:37 14 lat, nie maluje się i nigdy nie będę. No chyba, że pryszcz lub krostka to troszkę takiego czegóś mamy - korektor antybakteryjny, czy coś. Nie wiem co to jeee. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: malujecie się?? 11.08.12, 15:03 Nie maluję się. Nie lubię, nie chciałoby mi się rano wcześniej wstawać. Osiemnaście lat. Odpowiedz Link Zgłoś