Dodaj do ulubionych

malujecie się??

08.08.12, 14:34
tak jakw temacie czy malujecie się do szkoły, czy raczej nie?? i podajcie ile macie lat tongue_out
Obserwuj wątek
    • nektarynka123 ;) 08.08.12, 15:20
      Mam 15 lat i nie maluje się. Używam tylko kremu i czasem na jakieś wyjście tusz do rzęs .Zdarzy się ,że zakrywam swoje niedoskonałości korektorem ,ale to bardzo rzadko tongue_out
    • sekai. Re: malujecie się?? 08.08.12, 15:34
      Mam 15 lat, używam tylko tuszu do rzęs. :3
    • gazeciara Re: malujecie się?? 08.08.12, 15:47
      Tak . Zazwyczaj nakładam tusz na rzęsy i błyszczyk - taki "naturalny" makijaż ;D .
      Mam (PRAWIE) 15 lat ; )
    • szatynka no to beka. 08.08.12, 16:06
      puder do brwi. czasem tusz, jeszcze rzadziej podkład.

siedemnaście.
    • whiplash. Re: malujecie się?? 08.08.12, 23:30
      tak, maluję. puder, rzęsy, czasem eyeliner. lat 16. amen,
    • marcella_ Re: malujecie się?? 10.08.12, 12:50
      Nie,nie maluję się. Wolę naturalność. Oczywiście nie mam nic do delikatnego nałożenia cieni do powiek czy tuszu.
    • alicez Re: malujecie się?? 10.08.12, 14:02
      Mam 17 lat i używam: pudru, cienia do powiek (w miarę żeby było dość naturalnie to brązowy z beżem na górnej i dolnej powiece delikatnie), oczywiście tusz, ale w tym przypadku lubię przesadę, no i kredkę również brązową no i brwi też maluję. Niby dużo ale czasami daruję sobie puder i cień na górnej powiece. Ogółem mam jasną oprawę oczu więc muszę jakoś oczy ładnie wyeksponować.
    • letty Re: malujecie się?? 10.08.12, 14:22
      nie maluję się
      z czy bez makijażu wyglądam brzydko więc mi to obojętnie
      • kiki2 Re: malujecie się?? 10.08.12, 15:21
        albo mam deja vu albo ostatnio wypowiadałam się na ten temat na forum, ale co tam. mam 16 lat. maluję się. używam tuszu, pudru, ewentualnie kredki i nie uważam aby było to dla mnie krzywdzące bo to naturalny makijaż...
        • slitasna_nikola Re: malujecie się?? 10.08.12, 18:45
          ofkorsik smile mam 13 lat więc bez tego ani rusz ! tuszyk , kredeczka lub eye liner i lip stick wink) najbardziej lubie maybeline ,astor , avon
          • kotek.bieberka Re: malujecie się?? 11.08.12, 00:27
            nie maluje się nawet tuszem. ; ) Nie chce mieć czterdziestu lat i mieć mało widoczne rzęsy od tuszu, albo cery zniszczonej od podkładów. Oczywiście nie mam nic do tego jak ktoś sie maluje, to tylko moje zdanie. ; ) Mam korektor i taki podkład dla nastolatek z under20 jak mi coś wyskoczy <mam trądzik -.- >, ale to tylko przed okresem <jak chyba każda dziewczyna>, a tak to nic nie mam ;d
    • justa567 Re: malujecie się?? 11.08.12, 09:07
      Mam 15 lat używam tuszu do rzęs i kredki
    • nicoole Ja... 11.08.12, 10:44
      mam 17 lat i czasami się malujęsmile to zależy od ubioru, okazji itp.smile
      • give_me Malujecie się ? 11.08.12, 14:57
        Tak. Podkład, eyeliner, tusz do rzęs, błyszczyk. Oczywiście to wszystko delikatnie, by wyglądało dość ładnie i naturalnie.
        Mam 14 lat.
    • malinovax33 Re: malujecie się?? 11.08.12, 12:09
      mam 15 lat i się maluję wink używam podkładu (mam trądzik), korektora pod oczy bo straszne cienie mam nawet jak się wyśpię i tuszu do rzęs. czasami na jakieś imprezy cienie i eyeliner ..
      • orange_ Re: malujecie się?? 11.08.12, 12:37
        14 lat, nie maluje się i nigdy nie będę.
        No chyba, że pryszcz lub krostka to troszkę takiego czegóś mamy - korektor antybakteryjny, czy coś. Nie wiem co to jeee. ;d
    • koralina94 Re: malujecie się?? 11.08.12, 15:03
      Nie maluję się. Nie lubię, nie chciałoby mi się rano wcześniej wstawać.
      Osiemnaście lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka