Dodaj do ulubionych

Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :)

17.08.12, 22:54
Kto z Was pisze fan fiction na swoim kotkowym blogu? Z chęcią przeczytałabym kilka oryginalnych opowiadań, a Wy macie szansę się tutaj wypromowaćsmile
Możecie dać od razu linka.

Chętnych zapraszam na moje opowiadanie: objective-look.blogi.kotek.pl/?utm_nooverride=1 . mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustusmile
Obserwuj wątek
    • slitasna_nikola Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 01.09.12, 15:47
      ja mam takiego opowiadanko :d chce zostać pisarką i na pewno bd jeśli mi sie uda!!

- Tak - rzekła Ashley - moge.
      - Fajnie -opowiedziała Lilly. - Super bardzo się cieszę,że się zgodziłaś. już myślałam, że powiesz że jesteś "zbyt popularna" by przyjść na moje party.
      - Haha !-zaśmiała się Ashley - nie ,no co ty ja taka nie jestem choć są takie osoby , wiem. Są... straszne
      - Wiem to takie okropne dziewuchy . Ale myślałam... ech bo ty jesteś takze popularna i bardzo lubiana ,więc myślałam że ty też taka jesteś!
      - Nie skądże. Spokojnie Lilly, na pewno przyjde na twoja impre. A będzie Mia?
      - Tak -odpowiedziała znajoma
      -Super!! Dawno jej nie widziałam. pozatym wiesz może czy Liam przyjdzie?
      - Hm dał mi cynk że "może wpadnie". - Ashly trochę zasmuciło to, że jej koleżaka nie jest na 100% pewna ale była dobrej myśli.
      - Oby -wymskneło jej sie.
      - Co?- lilly myślała,że się przesłyszała
      - Och nieważne.
      - Tak ,jasne - mrukneła Lilly której również podobał sie liam a niewiedziała,że również ashley on wpadł w oko. - Jeszcze się przekonamy kogo Liam wybierze!!
      - Co? Co ty mówisz Lily?
      - To co słyszysz ! Chcesz liama mi odebrać, Ashley ale ja się niedam!!!
      - Och ależ spokojnie lilly...
      - Nie możesz przyjść na moje party , zabraniam ci! Jeszcze pożałujesz-warkneła.
      Zaintrygowałam ?? smilesmilesmile rodzice i przyjaciółki muwią że mam prawdzwy talent do pisania więc zobaczymy-może coś z tego bendzie? smile
      • chwilka11 Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 03.09.12, 16:59
        Rodzice i przyjaciółki kłamią. Uwierz.
      • playtime Re: porzuć pisanie... 22.02.13, 18:27
        zajmij się czymś pożytecznym.
    • jonasofanka patelnia-widelec.blogspot.com Zapraszam :3! 07.09.12, 16:52
    • boo.bear Zapraszam : 3 22.09.12, 08:50
      wszystkotrwadopokisamtegochcesz.blogspot.com/
      give-me-more-than-your-touch.blogspot.com/
    • justa567 Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 22.09.12, 10:19
      super :]
    • hejkaa Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 29.09.12, 21:10
      one-direction-lifee.blogspot.com/ - serdecznie zapraszam smile (nie tylko fanów)
    • aga1995 Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 05.10.12, 22:12
      Hej,też piszę opowiadanie i zapraszam do przeczytania na moim blogu na kotku. Opowiadanie jest o Tomb Raiderrze-Larze Croft smile
      • ulesia03 Czy oddałbyś swoją duszę za kogos innego? 06.10.12, 11:59
        Nie piszę na kotku, ale zapraszam na www.inferno-opowiadanie.blog.pl
        Dla zachęcenia (lub odpędzenia tongue_out ), daje fragment pierwszego rozdziału:

Pociąg był jak zwykle zatłoczony, jednak nikt nie usiadł koło mnie. Wyglądałam normalnie, ale to coś innego odpychało ludzi. Patrząc myśleli tylko „ta dziewczyna to nic nie dobrego”. Próbowałam skupić się na gazecie, ale ciążył mi gwar rozmów. Z rezygnacją przewróciłam kolejną stronę. Wtedy wszystko ucichło. Serce szybciej zaczęło mi bić i już wiedziałam co się stało. Próbując opanować puls, powiedziałam:
        - Czego chcesz? – Usłyszałam krótki, dźwięczny śmiech. Puls w miarę wrócił mi do normy, więc przełknęłam ślinę i podniosłam wzrok. Naprzeciwko mnie siedział młody mężczyzna w garniturze. Nie mogłam nie zauważyć, że jest szalenie przystojny. Ciemne włosy, ciemne oczy i ten garnitur. Rozejrzałam się po przedziale. Wszyscy byli zamrożeni w swojej małej chwili. Byłam pewna, że nie będą pamiętać z tego ani sekundy.
        - Anastazjo, takie oschłe przywitanie? Jestem zdegustowany. – Uśmiechnął się do mnie krzywo. Miałam ochotę wybić mu te bielutkie, idealne zęby.
    • littletwinkle Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 10.10.12, 21:27
      the-sun-will-set-for-you.blogspot.com/
      Banalnie o 1D, może kogoś zainteresuje.
    • ibag0 Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 12.10.12, 21:21
      Co prawda nie fan-fiction, ale może się spodoba wink
      krewni.blogi.kotek.pl/
    • shaampix33 Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 12.10.12, 23:12
      Zapraszam na mojego bloga *.*
      tutusia.blogspot.com/
    • kleks Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 13.10.12, 08:43
      Cóż... gdyby ci się kiedyś nudziło... to zapraszam również na swojego blogawink
      cojaturobie.blogi.kotek.pl
      A na twoje opowiadanie też zerknęsmile Serdecznie pozdrawiamsmile
    • be_my_dream_xde Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 14.10.12, 15:41
      ja mam dwa blogi : another-world-with-you.blogspot.com i the-life-is-only-one.blogspot.com także serdecznie zapraszam smile
    • klaudekr15 Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 15.10.12, 09:13
      Hej, ja piszę opowiadanie, ale na blogspocie, jak chcesz to zajrzysz. zrobilam też filmik na yt. www.youtube.com/watch?v=nDpBxh0rsIM&feature=plcp
    • marcelinka144 Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 15.10.12, 15:06
      Ja zaczęłam dopiero pisać smile
    • kolorowa.pl Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 16.10.12, 17:45
      Ja pisze opowiadaniebig_grin Zapraszam bardzo bardzo serdecznie, mam nadieję , że się wam spodobasmile Nie mam zbyt wielu czytelników.....sad
      fan-fictionkol.blogi.kotek.pl/2012/08/fan_fiction/1
      oto prologbig_grin Zapraszamkiss
    • katy97 Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 04.11.12, 17:57
      zapraszam na mojego bloga z opowiadaniem big_grin

forgiveness-or-revenge.blogspot.com/
    • sasetka54 A piszę. 04.11.12, 18:33
      Piszę.
      Potter, Ślizgoni, Pansy...
      Taki tam moje love story.
      Opublikowane trzy rozdziały.
      Na zachętę dwa fragmenty.

Just tonight.
      Nie od dziś wiadomo, że to właśnie na balach księżniczki znajdowały swoich książąt, cienka linia między miłością a nienawiścią zostaje przekroczona, serca łamią się jak gałązki, a przyjaciel okazuje się tym jedynym. Wszyscy kochamy bale.

No light in your bright blue eyes.
      Błonie dziś były smętnawe, z drzew uleciała cała ich zieleń, która zawsze zadziwiała gości Hogwartu. Wszystkie liście ozłociły się i pospadały, skrzypiąc przy każdym kroku. W innym wypadku, uznałabym to za romantyczne. Nie dziś. Mętna woda jeziora zdawała się pochłaniać całe światło dzisiejszego dnia.

I komnetujcie, bo to najlepsze co może spotkac autorkę :3
    • ftsx3 Bring Me The Horizon ;) 22.11.12, 16:08
      Niekoniecznie na kotku mam bloga, ale na blogspocie. :3
      they-have-no-reflections.blogspot.com/ zapraszam serdecznie. serce
    • adija Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 22.11.12, 16:37
      Zaczęłam ostatnio pisać bloga o One Direction smile Zapraszam: girl-lost-in-dr.blogi.kotek.pl/?utm_nooverride=1
    • millicent Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 22.11.12, 18:11
      Hm, trochę tego jest smile
      Na kotku mam blog, na którym umieszczam opowiadanie z jednego z moich blogów z blogspota - ethereal-space.blogi.kotek.pl/
      To właśnie one:
      scream-your-dream.blogspot.com/
      ethereal-space.blogspot.com/
      forget-this-dark-world.blogspot.com/ (FF o 25 Igrzyskach Śmierci)
      I to by było na tyle, zapraszam smile
    • harry_styles Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 22.11.12, 18:52
      Ja piszę opowiadanie o One Direction więc jeśli ktoś chce to zapraszam serdecznie once-upon-a-dreams.blogspot.com/
    • madisa Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 22.11.12, 19:00
      my-only-dream-is-you.blogspot.com/
      • hope.hurt Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 22.11.12, 19:21
        bbeautiful-little-things.blogspot.com/ Serdecznie zapraszam. Przed chwilą pojawił się 2 rozdział :3
      • swetasna Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 22.11.12, 19:22
        just-pretend-you-love-me.blogspot.com/
    • aga1995 Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 29.11.12, 14:58
      zapraszam na fan fiction Igrzyska śmierci
      www.kotek.pl/bloxlite/0,110557,8294075.html?blogName=moje-hobby&year=2012&month=11&title=fan_fiction_igrzyska_smiercikatniss_everdeen_przed_igrzyskami_glodowymi_rozdzial_1&counter=1
    • weranda0 Zapraszam do MNIE. ;> 30.11.12, 13:08
      NIEBAWEM... - blog nr 1
      POTRZEBUJĘ CIĘ, BO CIĘ KOCHAM - blog nr 2
      Zapraszam ! <3
    • anonimowa. Re: Piszesz opowiadanie ? Wypromuj się tutaj :) 12.01.13, 15:59
      story-about-lily.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka