Dodaj do ulubionych

Były chłopak ^

25.08.12, 17:02
Zaczynając od początku. Trzy lata temu byłam z chłopakiem (półtora roku starszy) no ja miałam 15 lat on 16 i nie byliśmy zbyt dojrzali. Spotykaliśmy się jakieś pół roku,po czym on ze mną zerwał mówiąc że "to nie to". Trochę przeżywałam bo byłam w nim baaaaardzo zakochana i był takim moim pierwszym chłopakiem "na poważnie". Po jakichś trzech miesiącach od naszego rozstania on związał się z moją przyjaciółką. Byli meeeeega fajną parą,byli razem dwa lata ale też się rozstali,bo po prostu uznali,że do siebie nie pasują. Ja w tym czasie spotykałam się z chłopakami i teraz niedawno z jednym byłam. Mieliśmy przerwę w raptem dwómiesięcznym "związku", w której zauważyłam,że były gada ze mną jeszcze więcej niż wcześniej (warto zaznaczyć,że zawsze dużo gadaliśmy,jest moim najlepszym przyjacielem,jak mam problem to jedną z pierwszych osób do których dzwonię (bo mieszka w innym mieście)). W sumie nie zwróciłam na to specjalnie uwagi. Jakis tydzień temu zerwałam z chłopakiem i X (tak nazwijmy byłego) zaczął do mnie jeszcze więcej pisać,proponować ot tak w grupie ale żebym przyszła gdzieś tam i spędzać tam ze mną czas. Ostatnio w rozmowie też zaczął mi pisać,że ładnie wyglądałam jak gdzieś tam byliśmy i wgl zachowuje się podobnie jak te trzy lata temu. No i teraz ja nie wiem co o tym myśleć. Bo bardzo go lubię i czuję coś do niego...ale obawiam się,że ot tylko sentyment...Co byście zrobiły na moim miejscu gdybyście mogły do neigo wrócić? Proooosze kotki pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • bellzia Re: Były chłopak ^ 25.08.12, 17:33
      Jeśli mogłabym do niego wrócić, to owszem - wróciłabym. smile
      • devenirfou Re: Były chłopak ^ 25.08.12, 18:16
        mogę spytać dlaczego?
        • bellzia Re: Były chłopak ^ 25.08.12, 22:38
          Bo skoro coś do niego czujesz, dobrze się dogadujecie to dlaczego nie ? smile Warto spróbować jeszcze raz, a jeśli nie będziecie między wami głębszego uczucia to się po prostu rozstaniecie i będziesz miała pewność, że nie zmarnowałaś okazji żeby być z kimś do kogo pałasz uczuciem. smile
    • ania040995 Re: Były chłopak ^ 26.08.12, 00:25
      Lepiej z nim poważnie porozmawiaj,żebyś wiedziała na czym stoisz.
    • meredith. Re: Były chłopak ^ 26.08.12, 00:58
      ostatnio wydawało mi się, że "stara miłość nie rdzewieje", ale aktualnie przychylam się do "nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki", bo jeśli byście wcześniej kochali, to bylibyście razem. a nie sądzę, że w tak młodym wieku jest sens, aby się wiązać. ciągnie Cię do niego i niewykluczone, że on doskonale o tym wie i może chcieć to wykorzystać. uważaj :3
    • karolinaaks Re: Były chłopak ^ 26.08.12, 13:06
      Po prostu z nim szczerze porozmawiaj trzeba wiedzieć na czym się stoi a wiesz miałam podobną sytuacje co ty ale skończyło się to wielkim rozczarowaniem sad więc lepiej uważaj tongue_out chociaż w twoim przypadku może być inaczej !!
    • iamvegas Re: Były chłopak ^ 26.08.12, 22:29
      nie wróciłabym do niego.
      primo, skoro raz się już rozstaliście, to znaczy, że jednak coś między wami nie grało i po raz kolejny może wypłynąć jakiś problem. po co drugi raz przechodzić przez to samo?
      secundo, skoro jest twoim najlepszym przyjacielem, to lepiej sobie tego nie komplikować. z praktyki wiem, że potem jak coś nie wyjdzie, robi się milion razy dziwniej i pojawia się ta obawa, że jednak przyjaźń tego nie przetrwa. a szkoda by było.
    • niegrzeczna... Re: Były chłopak ^ 16.09.12, 12:52
      Zapytaj się Go wprost czy nadal czuje coś do Ciebie i czy widzi dla Was jeszcze jakąś szanse .. wink
    • hejkaa Re: Były chłopak ^ 07.10.12, 21:41
      a ladny chociaz ten były?
    • lidzia103 Re: Były chłopak ^ 08.10.12, 17:14
      No nie wiem ja to bym jeszcze poczekała albo porozmawiała bym o tym z nim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka