sandy 06.12.12, 15:37 Chcę sobie kupić konsolę. którą wy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek151 Re: xbox czy playstation? 06.12.12, 17:14 W prawdzie nie mam żadnej z nich, ale miałam do czynienia z obiema, i moim zdaniem Xbox jest lepszy. Oczywiście jeśli zależy ci na kinectie, bo jeśli chcesz grac głównie na padzie, to obie są równie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: xbox czy playstation? 06.12.12, 17:43 Właśnie zależy mi na grach ruchowych jak dance central Odpowiedz Link Zgłoś
rinmotokimeka Re: xbox czy playstation? 08.12.12, 21:08 playstation ! Zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
otiikavor Re: xbox czy playstation? 08.12.12, 21:23 to znaczy tak playstation wybiera więcej osób ale xbox a zwlaszcza 360 jest jakosciowo lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati xbox czy playstation? 08.12.12, 21:52 Ja mam plastation3 i jestem bardzo zadowolona Nie wiem jaki jest xbox więc nie mogę powiedzieć ale jak dla mnie plastation3 jest mega Mam mnóstwo gier różnego rodzaju... Karaoke, tańczenie , quizy, gry - strzelanki tak jestem dziewczyną i gram w takie gry... i wiele , wiele więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Re: xbox czy playstation? 08.12.12, 21:53 Ja mam plastation3 i jestem bardzo zadowolona Nie wiem jaki jest xbox więc nie mogę powiedzieć ale jak dla mnie plastation3 jest mega Mam mnóstwo gier różnego rodzaju... Karaoke, tańczenie , quizy, gry - strzelanki tak jestem dziewczyną i gram w takie gry... i wiele , wiele więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka002 Re: xbox czy playstation? 10.12.12, 15:23 playstation, po prostu z przyzwyczajenia do pada oraz grania od dziecka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: xbox czy playstation? 15.01.13, 20:43 Wybrałabym Playstation, głównie z powodu firmy, bo szczerze mówiąc obie konsole są równie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś