Dodaj do ulubionych

Głupi problem, ale...

21.04.13, 22:22
... ale chyba zauroczyłam się nauczycielem z mojej szkoły.
Ach, czuję się z tym totalnie głupio. Przez całą lekcję się na niego gapię. Myślę, szukam jakichś zdjęć na stronie szkoły, bardziej niż czymkolwiek innym przejmuję się ocenami z jego przedmiotu i dziwnym trafem nagle stał się on moim ulubionym... ;p Czasami aż się sama boję swojej wyobraźni... Oczywiście wiem, że takie rzeczy bardzo szybko mijają, ale póki co dosyć często miewam z tego powodu smutki, no bo cokolwiek bym sobie nie wyobrażała, dobrze wiem, że ja mam 14 lat, a on 30 oraz żonę i być może dzieci. Byłyście kiedyś w podobnej sytuacji? Co doradzacie? D:
Obserwuj wątek
    • kathleen Re: Głupi problem, ale... 21.04.13, 23:11
      No co można doradzić? I tak z nim nie będziesz, jesteś jeszcze dzieckiem, a on dorosłym, dojrzałym facetem. Z zauroczenia dosyć szybko się wyrasta, więc nie sądzę, żeby to był jakiś wielki problem. Powzdychać sobie można, czemu nie? Jak chodziłam do szkoły, to też miałam paru przystojnych nauczycieli, na których miło było sobie popatrzeć wink Pofantazjować można, ale trzeba sobie uświadomić, że to jest jedyne na co możesz sobie pozwolić i nie myśleć o tym poważnie.
      • ilovevampires16 Re: Głupi problem, ale... 22.04.13, 17:35
        Mam w szkole zajebistego nauczyciela pewnie po 30, który ubiera się jak 20 latek i nie wygląda na nauczyciela, chodzi do tych samych klubów co moi znajomi i buja się z plastikami/solarami. Jest MEGA zajebisty, miałam z nim lekcje tylko rok i daję radę xD Tylko nie zrób niczego GŁUPIEGO!! tongue_out No i to dziwne bo masz 14 lat, ja 18. Jak byłam w Twoim wieku to myślałam raczej o jak najlepszej średniej w szkole big_grin
    • mesajahforever Re: Głupi problem, ale... 28.04.13, 22:18
      Wow ..
      Ja miałam podobną sytuacje tylko, że to nauczyciel się we mnie bujał etc...
      Przestań się na niego gapić. To po pierwsze. Znajdź sb jakiś inny obiekt westchnień i staraj sie go nie widywać, albo robić to jak najrzadziej.
      Rozumiem, że na lekcjach nie da sie unknąć kontaktu wzrokowego leee spróbuj ;3
      Buziole, Sail ;3
    • mrucz Re: Głupi problem, ale... 10.05.13, 13:27
      o jeeezu, bądź realistką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka