lolinka 18.03.09, 15:26 hej!!!!! chciałabym żebyśmy pOpisały o tym cO lubimy w JB a czegO nie itp... ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fanka_JB Re: Jonas Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:28 Lubię w niuch wszystko heehe Którego najbardziej z nich lubicie? Ja Joe =D Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:32 Oczywiście Joe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mnie tesh w nich wszystko się pOdOba Byliście na ich koncercie??? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:34 Ja niestety nie byłam jeszcze na ich koncercie ale jeśli w tym roku podczas swojej Trasy Koncertowej nie przyjadą do Polski a pewnie się to nie stanie to już mam obiecane że jadę w Listopadzie do Holandii bo tam mieszka moja siostra ale to nie to samo bo na koncercie nie będę z Polkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jonas Brothers IP: 88.220.69.* 13.04.09, 12:20 ja w nich praktycznie wszytko uweilbiam najlepiej to chyba piosenki i sposob ich zachowania i ich wyglądy dla mnie najwieksze ciacho to nick ale wszytkich uwieeeeelbiaaam bo bez ktoregos z nich nie byloby tak swietnego zespolui fajnie ze nie zachowują sie jak jakies gwiazdeczki tylko zachowują sie normalnie jak zwykli nastolatkowie to w nick naj naj naj naj naj naj naj bardziej kocham pozdro dla fanow łąćżmy sie zeby przyjechali do nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wercia_1001 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:43 UUUwielbiam ich za ich muzykę...i cudowną grę nicka i kevina na gitarze a nie lubię w nich tego że jeszcze nie przyjechali do Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudix13 Re: Jonas Brothers 26.03.09, 19:44 W Jonas Brothers uwielbiam wszystko ,ale najbardziej Joe Jonas 'a on jest słodki ja ciastko z bitą śmietaną I LOVE JOE Niemogę się doczekać kiedy przyjadą do Polski , o ile to się wydarzy :- ( pozdrawiam wszystkie prawdziwe fanki JB i Joe Jonas'a buziaczki dla was Odpowiedz Link Zgłoś
london19 Re: Jonas Brothers 27.09.09, 10:12 Uwielbiam w nich wszystko Joe - poczucie humory, pięknie śpiewa i ma przepiękne oczy Kevin - świetnie gra na gitarze, ma także poczucie humoru i pięknie śpiewa Nick - najpiękniej śpiewa, cudnie gra na fortepianie, gitarze i perkusji, ma czarujące spojrzenie i uśmiech, słodkie loczki i jego styl ubierania Jeszcze jest Frankie, chociaż on nie jest w zespole, napiszę też o nim fajne ma loczki, jest słodki Odpowiedz Link Zgłoś
karolka.....o_o Re: Jonas Brothers 19.03.09, 12:38 Hmmm...oni sa super najbardziej lubie Joe i Frankiego bo oni sa tacy zwarjowani ...prawie jak ja Oczywiście lubie Nicka on ma te wlosy takie super i jest taki slodki..... Kevina tez lubie szcegolnie dlatego ze on nie zrywa tak chamsko z dziewczynami jak Joe (przez telefon) i Nick (przez Tv) i slicznie spiewa When you look me in the eyes z Nickiem I oczywiście maja przyjechać do Polski bo jak nie to sama do nich pojade i ich pozabijam Kocham ich ....... Odpowiedz Link Zgłoś
zolcia230395 Re: Jonas Brothers 21.03.09, 09:09 ja uwielbiam Joe Jonasa on jest po prostu boski Jonas Brothers rządzi!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iimileyii Re: Jonas Brothers 22.08.09, 14:21 Ja najbardziej lubię Nicka Jonasa <br /> Jest naprawdę sweet Odpowiedz Link Zgłoś
selena Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:29 nie mam nic przeciwko Jonas Brothers, ale po co dwa takie same wątki????? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:30 No właśnie nie wiem po co 2 takie same ja zrobiłam swój o JB pierwsza ale dobra...No Comment Odpowiedz Link Zgłoś
misia_bck Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:30 ja kocham w nich wszystko dosłownie!! a mój ulubiony Jonas to Nick xD a Twój?? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:33 Mój ulubiony Jonas To Joe Ahh Jest Taki Słodki.Ale Ogulnie Kocham WSZYSTKICH,ponieważ jestem fanką zespołu a nie tylko Joe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Jonas Brothers IP: *.aster.pl 20.03.09, 19:36 Ja bardzo lubię Jonasów ! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:37 Macie jakieś gg??? ja mam:5297743 jak coś to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluśś Re: Jonas Brothers IP: *.net.pl / 192.168.1.* 18.03.09, 15:41 ja po prostu kocham jb!!<br /> nie ma lepszego zespołu!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:42 zgadzam sie!!! A wiecie że w nowym Bravo jest do wygrania plyta z ich podpisami????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:45 Ale super muszę mieć to nowe bravo i zgłosić się do konkursu Odpowiedz Link Zgłoś
aly. Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:47 Kocham ich, są idealni. Nie ma rzeczy, której bym w nich nie lubiła! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:50 moje gg:5297743 PISZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka13_94 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:48 Lubie w nich wszystkonp. styl, oryginalność, poczucie humoru itp. każdy z nich ma u mnie powiedzenie Joe ; wariat Kevin ; maniak gitarowy Nick ; słodziak lubię ich wszystkich ale naj Joe Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:50 achh DżoNasy sąą cool ;D tak szczerze to od niedawna ich słucham ^^ myy gygy: 8616334 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
misia_bck Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:51 Mam bardzo ważną informację!!! Jeżeli chcecie aby JB przyjechali do Polski musicie zrobić filmik jak śpiewacie piosenki JB albo mówicie Come to Poland coś takiego w każdym bądź razie ma być kolorowo xD . Wejdźcie na jonaspoland.com po więcej szczegółów !!!! PS rozsyłajcie to wszystkim fankom!! a i jeszcze jedno jest organizowana na thejonasbrothers.pl taka akcja napad na MySpace. Chodzi o to, że codziennie o godzinie 20 wysyłacie Braciom (na ich oficjalnym MS www.myspace.com/jonasbrothers ) wiadomośći typu Please come to Poland itp... Wysyłajcie ich jak najwięcej!!! Czekamy na dalsze wyniki Trasy world tour i miejmy nadzieję, ze bedzie tam Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedyna_Myśląca Re: JB W POLSCE??? IP: 82.177.50.* 28.03.09, 21:19 żal wy chcecie jb z polsce nawed jak uprośicie to nie macie pewności że tu wpadną a jak was starzy nie puszczą to co?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaaasik14 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:52 no więc: po 1 - mają super głos i tworzą razem wspaniały zespół... ich głosy sie różnią i razem to brzmi fajnie x] po 2 - są zabawni xD i mają śmeiszne odpały xD po 3 - super ciacha z nich xD po 4 - nie udają nic przed fanami... (oczywiscie jak kazda gwiada maja swopje tajemnice...) ale ogólnie to zawsze są sobą... po 5 - słodcy są Ps. Najbardziej lubie Nicka Odpowiedz Link Zgłoś
kaaasik14 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:54 to do wygrania ta płyta jest w tym Bravo z tymi sznurówkami ?! msuze kupić! tylko czy to ta? z góry dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:55 Niema za cO!!!!!!!!!!!!!!! W końcu w pewnym sensie jesteśmy rOdziną fanek JB!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:57 Zgadzam się z loliną że jesteśmy rodzinką xd Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:01 Ale ci sie Korni zrymOwałO Sory ale muzę kOńczyc Aledalej piszcie papatki Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:00 znacie jakieś polskie fajne forum o JB?! Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:04 uuu szkoda, a jakieś strony gdzie jest ich dużo zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:06 jak bym tam zaczęła szukać to po pierwsze bym znalazła 3 fajne zdjęcia a szukałaby,m ich przez dwa tygodnie xD <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:08 Mnie denerwuje czasami denerwujący głos Nicka xD Ale poza tym lubię ich piosenki itd Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:07 uwielbiam ich... za wszystko... co mnie w nich wnerwia? To że mój słodki Joe zadaje się z CamSu.ką Bell! Naznosze wywłoki...:/:/:/// Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:07 ja też nie cierpię Camili ;/ jak ją widzę to taka jędza mi się na myśl podsuwa. nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:09 Zgadzam się z qingą i z wszystkimi którzy niecierpią Casmili sramili Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:11 xD p.s dawajcie założymy forum. skoro jest tu tak dużo fanek to ileż to (chyba) wszystkie fajne co? Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:11 sOry wszystkim ale mUszę kOńczyc być może będe pÓźniej albo na kotku9forum) albo na gg(5297743) papatki Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:13 to się jeszcze na gg zgadamyy z lolinką D i zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:13 założyłam konto pod nazwą ANTY CAMILIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:21 Zgadzam się z liliną że otworzyć takie forum o camilli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seventeen Re: Jonas Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:27 ja z braci najbardziej lubię Joe, a najmniej Kevina, i nie cierpię tej ***** Camilli... jest straszna! no a ten konkurs jest w tym brawo ze sznurówkami na 20 str. trzeba wysłać mesa zodpowiedzią na pytanie "Czy braci Jonas jest czterech" jak tak to na BB.JB.TAK a jak nie to na BB.JB.NIE na 7164 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:27 Uwielbiam JB.;D Są śwetni.;D POZDRO DLA WAS. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś