lolinka 18.03.09, 16:13 hej!!!!!! Jestem fanką JB ale NIECIERPIE Camili dziewczyny Joe!!!!!!!!!!!!!!! Kto sie przyłącza do klubu?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laafe Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 16:14 lolinka napisał(a): > hej!!!!!! > Jestem fanką JB ale NIECIERPIE Camili dziewczyny Joe!!!!!!!!!!!!!!! > Kto sie przyłącza do klubu?????????????????? > Ja się dołączam. Nie cierpię jej. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 16:14 of course ja też ;ppp łąłczyny się DD Odpowiedz Link Zgłoś
joe_57 Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 16:16 też jej nienawidze ale nie jest jego dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel [...] 18.03.09, 16:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:21 ja się z przyjemnością dołączam D Odpowiedz Link Zgłoś
klimka Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 16:26 Ja też się z przyjemnością dołączę Ona mnie wkurza z samego wyglądu nie mówiąc już o reszcie Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 16:30 Ona jest ochydna zastanawiam się co Joe i Rob w niej widzą, mogłaby coś zrobic z tymi brwiami.;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seventeen Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:32 ja jej nie cierpię! jest strasznie brzydka i nie ma żadnego talentu Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 16:32 ` .nie nawidze jej.!ona nie pasuje do Joe .! Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 16:34 Ja się przyłączam do klubu Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 16:39 ej ej ej , co z wami? ile wy macie lat że tak po niej jedziecie? czy wy naprawdę sądzicie że kiesyś odnajdziecie joe i będziecie jego laskami? zazdroście camilli że z nim jest? opanujcie się, jest wpaniała aktorką, gra od dziecka, jest piękna. joe ma 20 lat ! a wy ile? 10, że tak się wyrażacie o jego dziewczynie??? lubicie go (lub nie) za jego muzykę czy za to z kim się spotyka? nie rozumiem was, to że kamila jest jego dziewczyną to tylko jego sprawa, osobista, nie wiem dlaczego fanki wznoszą taki raban! Odpowiedz Link Zgłoś
winks6 Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 17:15 bunnyusagi napisał(a): > ej ej ej , co z wami? ile wy macie lat że tak po niej jedziecie? czy wy naprawd > ę > sądzicie że kiesyś odnajdziecie joe i będziecie jego laskami? zazdroście camill > i > że z nim jest? opanujcie się, jest wpaniała aktorką, gra od dziecka, jest > piękna. joe ma 20 lat ! a wy ile? 10, że tak się wyrażacie o jego dziewczynie?? > ? > lubicie go (lub nie) za jego muzykę czy za to z kim się spotyka? nie rozumiem > was, to że kamila jest jego dziewczyną to tylko jego sprawa, osobista, nie wiem > dlaczego fanki wznoszą taki raban! masz rację ktoś może jej nie lubi ale nie powinien jej krytykować Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 17:15 Ja się osobiście przyłączam nienawidzę jej najbardziej na świecie ale jak cos to nie Camilia tylko Camilla Odpowiedz Link Zgłoś
littleladybird Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 18:13 Ja się nie przyłączam : ) Nawet lubię Camille nic do niej nie mam Kocham Jonas Brothers i jeśli oni ją lubią to musi być fajna Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 17:24 Tez jej nie lubie Ale nie lubie jb czyli przylonczyc sie nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
lipspiral_ Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 17:25 Nie będę jej krytykować, bo nigdy się z nią nie spotkałam, nie wiem też jaka naprawdę jest z charakteru. A Wam co ta dziewczyna w ogóle zrobiła.? Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 17:45 lipspiral_ napisał(a): > Nie będę jej krytykować, bo nigdy się z nią nie spotkałam, nie wiem też jaka > naprawdę jest z charakteru. > A Wam co ta dziewczyna w ogóle zrobiła.? Dokładnie, nie znają dziwewczyny a po niej jadą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qeen212 Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 18:33 jakiś czas temu mi nie przeszkadzała, ale teraz jej po prostu nie nawidzię!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 19:26 thx za wszystkie kOmenty i za krytyke tesh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:30 Camilla z Joe tworzą fajną parę Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 20:26 Sorki jeśli urażam jej fanów, ale to trochę dziwne że ktoś kto ją lubi wchodzi na forum antyfanów. Proponuje założyc temat FANI CAMILLI my nie będziemy wam przeszkadzac, a wym nam. Odpowiedz Link Zgłoś
klimka Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 20:32 julka6655 napisał(a): > Sorki jeśli urażam jej fanów, ale to trochę dziwne że ktoś kto ją lubi wchodzi > na forum antyfanów. Proponuje założyc temat FANI CAMILLI my nie będziemy wam > przeszkadzac, a wym nam. Zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
aaskaa Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 18.03.09, 23:28 Czysta ciekawość : czemu jej nie lubicie? Poproszę chociaż o jeden sensowny argument (ja się nie wypowiem jest mi całkowicie obojętna) Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa1 [...] 19.03.09, 06:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 19.03.09, 09:03 Ekhm... no więc tak... po pierwsze Joseph ma 19 lat (20 bedzie miał dopiero 15 sierpnia...), a jesli chodzi o CS Bell to... zacznijmy może tak: -ma destruktywny wpływ na Joego (kiedys usmiechał się non stop, a ona zrobiła z niego ponuraka) -chce zmieniac ludzi (patrz wyżej... Nie podoba jej sie styl Joego więc postanowiła go zmienic, a biedny, zakochany sie na wszystko zgadza) -nie ma talentu i jest brzydka! Nie wiem co ludzie w niej widzą... oglądałam jej filmy (żeby nie było jeszcze zanim dowiedzialam sie ze ona kręci z Joem)... zupełnie do mnie nie trafiła -Jest zapatrzona w siebie i nie obchodzą jej inni (sama stwierdziła w jednym z wywiadów, że najważniejsza jest dal niej kariera, a była to odpowiedz na pytanie dotyczące związku z Joem!!! Zamiast powiedziec że go kocha czy ze cos ich łączy to ona skupia sie na karierze?!?!?! No SKANDAL!) -jest dwulicowa (kręci z Joem i Robem jednocześnie, przezuca sie na tego ktory w danym momencie jest sławniejszy) Starczy krytyki? Chyba nie powiecie ze jest to bezpodstawne, bo wszystko ma potwierdzenie i ten kto choć troche sie nią interesuje wie że to prawda... dziękuje za uwaga... czyli... reasumując... niecierpie jej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vectranet.pl 20.03.09, 13:54 sirangel!!!ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ CO DO ZDANIA!!!ONA CAŁKOWICIE ZMIENIŁA JOE!!!Jak ona śmie to robić??? Czemu wchodzicie na forum ANTY Camilla jeśli ją lubicie? Nie wprowadzajcie zamieszania, bo tu gadamy tylko o tym, że Camilla jest okropna!!!Ani zdania o cechach na +!!!Ona po prostu zbyt manipuluje Joe... a on biedny na wszystko się zgadza...już nie jest taki wesoły i zabawny jak kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apple 13 Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 09:32 Ja też jej nie cierpię.Jak dla mnie jest fałszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia1246 Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 19.03.09, 11:24 Ja się nie dołańczam Lubię ją i jest moją imienniczką xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati [...] IP: *.vectranet.pl 19.03.09, 12:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka.....o_o Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 19.03.09, 12:42 no oczywiście ze jej nie lubie ona nie jest taka ladna ....woglule gdzie ona grala ze jest gwiazda bo ja ja pierwszy raz zobaczylam jako dziewczyne Roberta Patisona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty fanka Camilii Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.220.122.155.dsl.dynamic.eranet.pl 19.03.09, 14:08 Ja chętnie się przyłączę do tego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
olla. Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 19.03.09, 15:45 Ej no sorry,ale Camilla teraz jest przyjaciołką Roberta,a nie jego dziewczyną i z nim nie kręci. A pomstujecie na nią tylko dlatego,że jest dziewczyną Jonasa. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 20.03.09, 14:41 thx dziewczyny za wszystkie komenty!!!(kÓÓÓch was<333) niektÓre z was mają racje-jak ktOś ją lubi tO pO cO ku... wchodzi na tO forum??? jak tak bardzo ja lubicie tO se jej funclub załÓżcie a od anty fanÓw sie odwalcie!!! skad wiecie ile mam lat że nas krytykUjecie??? skąd wiecie że np. niebędziemy z Joe???? mOże jaki nas spotka tOrOzkocha się w tej Camilli??????????!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tila Re: Anty Camilia!!!!!!!!!!!!!! 20.03.09, 14:41 Popieram! Nie nawidzę szmaty! ;D Odpowiedz Link Zgłoś