klaudysia 18.03.09, 16:50 Kórczę,simsy mam już długo ale mi się znudziła taka normalna gra.Lubie sprawdzać kody i właśnie to z nimi grać! Macie jakieś kody????Ale nie chodzi mi o jakieś motherlode czy maxmotives tylko jakieś takie no fajowe!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domciuś Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 17:17 klaudysiu wejdź na stronę ,,sims2'' i tam kliknij na ,,game star- the sims 2- kody i sztuczki''(chyba drugie od góry) tylko cierpliwości bo sie długo ładuje też jestem ich fanką Odpowiedz Link Zgłoś
anielica54 Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? 18.03.09, 17:29 ja raczej nie gram w the sims2 bo nie mam czasu ale jak grałam to używałam tylko kodu na bliźnięta : -forcetwins -twins2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demi Lovato Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 22:01 Ja znam kod na nie płacenie rachunku wpisujesz kod i się skrzynka na listy kasuje no i nie płacisz ale nie pamiętam go jutro ci podam jak znajdę kartkę z kodami bo mam zapisane Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? 18.03.09, 22:03 Gość portalu: Demi Lovato napisał(a): > Ja znam kod na nie płacenie rachunku wpisujesz kod i się skrzynka na listy > kasuje no i nie płacisz ale nie pamiętam go jutro ci podam jak znajdę kartkę z > kodami bo mam zapisane a tu jest dużo informacji o The Sims 3. Ja się nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.09, 15:18 boolprop testingcheatsenabled true - bardzo fajny kod[ wpisuj go w widoku otoczenia, bo inaczej nie zadziała] Potem jak wejdziesz w jakąś rodzinę, to będziesz mogła podwyższać pragnienia, zainteresowania i podwyższać umiejętności. Kliknij Shiftem na sima i wybieraj różne opcje [ kody są po angielsku ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selenka mam kody to the sims 2 IP: *.53.28.78.cable.petrus.pl 25.06.09, 08:23 motherlode-50 000 $ kaching-1 000 $ forcetwins-bliźniaki maxmotives-wszystkie potrzeby są zapełnione(zielone kreski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the sims 2 Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? IP: 188.33.93.* 14.05.09, 14:24 motherlode - 500000 simsleonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiikkaaajjaa Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? IP: *.plock.mm.pl 14.05.09, 22:10 hej tak ja znam dużo kodów np.: motherlode - 50 000 simileonów kaching 1000 simoleonów maxmotives zielony paseki inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki1531 Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? IP: *.086.c79.petrotel.pl 19.06.09, 19:53 Jest pare kodów: boolProp TestingCheatsEnabled true wpisujesz go w otoczeniu i kiedy skończysz go pisać, to wejdź do rodzinyny i myszką powięszaj im głód, pęcherz, energie itp. możesz też powiększyć kondycję gotowanię technikę i tak dalej. motherlode wpisujesz w rodzinie i masz 50 000$imoleonów. moveObjects wpisujesz w otoczeniu i w trybie budowania albo meblowania możesz wząść skrzynkę na listy i sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? 19.06.09, 19:56 tak. żeby odtworzyc gre musisz wpisac: "wez swój łeb, zresetuj, bede z toba szczery".;p firma-"fałszywe dzi*ki".;p to z piosenki. to żart. zeby nie bylo xD ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? 19.06.09, 20:04 simowy---swiat.blog.onet.pl/ znalazłam tę stronkę przypadkowo , pełno kodów , polecam. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.X Re: Czy macie może jakieś kody do the sims 2????? IP: *.tktelekom.pl 20.06.09, 13:50 boolprop testingcheatsenabled true jest fajny jak ma się dodatki np.nocne życie bo się w wampira można zmienić.I podobno z tym kodem można myć okna Ale mogłaś się trochę wysilić i w google wpisać coś w stylu "kody do the sims 2",bo raczej jak ktoś zna kody to z googli... Odpowiedz Link Zgłoś