nicola_16 18.03.09, 17:27 napiszcie piosenki, które baaaardzo lubicie i jeśli chcecie napiszcie kto je śpiewa i gdzie można je posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.pl Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 17:27 nicola_16 napisał(a): > napiszcie piosenki, które baaaardzo lubicie i jeśli chcecie napiszcie kto je ś > piewa i gdzie można je posłuchać np. ta piosenka jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaneta13 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.chello.pl 18.03.09, 17:30 bardzo lubie piosenke then i woke up od clique girl mozna posluchac tego na www.youtube.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 17:36 piosenki, które zapamiętacie na zawsze? mam takie dwie. to "Magic works" jarvis cockera usłyszane w 4 części harry potter i "Shape of my heart" Stinga z filmu "leon zawodowiec". zapamiętam je bo kojarzą mi się z czymś dobrym , z fajnym uczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 17:44 moje piosenki które zapamiętam na zawsze to np tyi ja drzemu, lub list do M. nie bedom mi sie dobrze kojażyć bo przy nich niereaz płakałam ale na pewno ich nie zapomnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladychocholatex3 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 22:20 Biffy Clyro- Machines <3 Na YouTube oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.piekary.net 03.05.09, 20:30 Oj duuużo jest takich... Ale podam kilka, które napewno zapamiętam ; -When you look me in the eays ( Jonas Brothers) -The climb ( miley cyrus) -This is me (Demi i Joe) -Racies Your Voice( Hilary Duff) -Burnin up (JB) Odpowiedz Link Zgłoś
inusiaaaa14 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 22:17 Hmmm... które zapamiętam na zawsze?? Na pewno "The Climb" Miley Cyrus, ponieważ tą piosenkę śpiewałam na konkursie piosenki obcojęzycznej I w ogóle kocham tą piosenke No i jeszcze jest pare takich, co lubię sobie czasem posłuchać, i które nigdy chyba mi się nie znudzą, ale to za dużo by pisać ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashley Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 19:47 Jonas Brothers-Poor unfortumate souls i Timberlake&T.I-Dead&gone na YouTube. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:30 Hmm nie wiem czy padła już nazwa Jonas Brothers xd Ten zespół jest dla mnie numerem jeden, maja zywiołowe piosenki przy których można się wyszaleć, ale i miłe balladki, z wzruszającymi tektami. W pamięci szczególnie utkwiła mi piosenka "When you look mi in the eyes" Jest piękna, zawsze gdy jest mi źle słucham tej piosenki, ona jest moim lekiem. Uwielbiam teżpiosenki Taylor Swift, lub Miley cyrus "The Climb" też fajny tekst ma Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.sierpc.vectranet.pl 01.04.09, 20:01 Ja na zawsze zapamiętam piosenki z Plotkary. Wszystkie. I uwielbiam The Beatles!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicia28733 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 19:56 S.O.S. - Jonas Brothers Don't Forget - Demi Lovato itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:10 Piosenka "A Little Bit Longer" Jonas Brothers Bosh! Ona jest śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
marza1316 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 21:59 Hm .. duzo ich będzie . Jonas Brothers- When you look me in the eyes Miley Cyrus - The climb Taylor Swift - You belong with me Hannah Montanna- Best of the both world ( gdy zawsze ją słyszę przypominam sobie taką małą słodka Miley i wg jak się zmieniła, uwielbiam równiez te piosenki z HM ) i wiellee innych . Sama również piszę piosenki i teraz nagrywam z koleżanką .. ;D moze kiedyś ktoś poprosi mnie o autograf , marzy mi się coś takiego .. marzenia trzeba mieć ,niee ?! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nesquikowa Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 20.08.09, 17:49 Nirvana-Rape me WashingTones - Dr. House Muse-Supermassive black hole Queen-Show must g on, we will rock you Odpowiedz Link Zgłoś
loco96 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 21:22 JA MAM:WSZYSTKIE JONAS BROTHERS I PARE MILEY CYRUS Odpowiedz Link Zgłoś
miss Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 04.05.09, 13:28 ja zapamiętam na zawsze piosenke... Eminem- Mockingbird ,without me Jason Mraz-I'm yours Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.09, 18:31 W zupełności się zgadzam,dżem jest świetny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 14:34 Coldplay - The Scientist i The Cranberries - Dreams no i jeszcze Coma - Sto tysięcy jednakowych miast ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata ^^ Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 19:55 Ach, zapomniałabym o Myslovitz - mieć czy być x3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.tvk.torun.pl 03.05.09, 21:58 ja lubie selene gomez tell me somthing i don't know jest extra pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 21.08.09, 18:04 www.youtube.com/watch?v=qgUL3ut4gyQ Regina Spektor The Call <3 Nie potrafię wyjaśnić dlaczego, ale zawsze płaczę kiedy słysze tą piosenke Wywołuje we mnie same najwspanialsze wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate733 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 31.07.10, 11:30 moją ukochaną piosenką jet salva me zespołu rbd śpiewa ją anahi jest przepiękna Odpowiedz Link Zgłoś
rebel_girl Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 07.08.10, 21:56 Guns n' Roses - November Rain , Patience , Rocket Queen i Paradise City. The Runaways - Cherry Bomb Whitesnake - Here I Go Again Phantom Blue - Never Too Late Motley Crue - Home Sweet Home Hanoi Rocks - Sweet Home Suburbia Green Day - Basket Case Nirvana - Lithium Slayer - World Painted Blood Judas Priest - Breaking The Law Iron Maiden - Run To The Hills , The Number Of The Beast i 2 Minutes To Midnight Aerosmith - Last Child , Crazy , Janie's Got A Gun The Doors - Roadhouse Blues Twisted Sister - We're Not Gonna Take It Quiet Riot - Cum On Feel The Noize Scorpions - Rock You Like A Hurricane , Wind Of Change Kurwa w cholerę tego jest ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 21:22 magda-nigdy więcej. przy tej piosence wyznal mi milosc moj ideal avril lavigne-slipped away. przy tej ideal ze mna zerwal. x( pozdrawiam.;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.09, 18:12 Ja mam takich kilka np.: - My Heart Will Go On (C. Dion) - Like toy soldiers (Eminem) - Suppermasive black hole (Muse) - Gotta find you (JB) - With love (Hillary Duff) Odpowiedz Link Zgłoś
elfik Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 04.05.09, 17:38 ja uwielbiam zespół paramore : -decode ~ waves93.wrzuta.pl/film/3oXJHcLEfdQ/decode- paramore_twilight_edition - I Caught Myself ~ killerqueen.wrzuta.pl/audio/7YADrUImTVB/paramore_- _i_caught_myself -Misery Business ~ ldten.wrzuta.pl/film/8KV312m6zMS/paramore_-_misery_business polecam też teylor swifft " love story" ~ palkanet.wrzuta.pl/film/9IR2GzbJouc/teylor_swift_-_love_story naprawde dobre kawałki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.09, 17:25 Moja znaczy nasza piosenka to JA i TY bo jak rozeszłam się z moim chłopakiem to było karaoke i śpiewając to razem we Wrocławiu(jesteśmy z Wawy ale ja tam była u przyjaciółki a on u kuzyna i jakoś się w jednym klubie zeszliśmy) to sobie uświadomiliśmy że tylko ze sobą jesteśmy szczęśliwi i znowu jesteśmy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Posłuchajcie TĘ piosenkę! 09.04.09, 10:53 www.youtube.com/watch?v=2B-JtEimaGE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narvana Nirvana IP: *.cocojambo.net / 192.168.1.* 03.05.09, 20:26 Piosenke ktotra zapamietam na cale zycie bedzie heart shaped box Nirvany. zespołu ktory nigdy nie umarł Odpowiedz Link Zgłoś
wercia7 Nirvana, Foo Fighters 03.05.09, 21:04 Nie mogę żyć bez Smells Like Teen Spirit-Nirvana i Breakout-Foo Fighters Nirvana Foo Fighters I jeszcze kocham Red Hotów i The Police(których nie było w powrocie do przeszłości) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misstallica Re: Nirvana IP: *.chello.pl 04.05.09, 14:13 KOCHAM! Najbardziej uwielbiam "Come As You Are". Boska! Te struny na początku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umcyk Re: Nirvana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 18:51 Zgadzam sie Nirvana to zajefajny zespół Jeden z moich ulubionych rockowych NiRVanA RuLEz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Posłuchajcie TĘ piosenkę! IP: *.tktelekom.pl 03.05.09, 21:38 ja osobiscie pochwalam piosenki z filmu zmierzch sa super!! szczegolnie eyes on fire ;D jest zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingula257 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 19:45 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing <br /> piosenka jest bossska i Armagedon tez ;D<br /> oczywiscie na youtube Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 20:01 piosenka , którą nigdy nie zapąmne to kung fu grip jonas brothers , niektórzy myślą że zachowywują się jak lalusie ale ja uważam że to nie prawda i że naprawde są utalentowani , ale to moje zdanie . ;d [url=https://www.youtube.com/watch?viH98yRHGrg] Odpowiedz Link Zgłoś
tu_amor piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 20:11 Ja na zawsze zapamiętam piosenki RBD - Este corazon, tras demi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondynaa Najlepsza. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:32 Moja ukochana: Lifehouse - everything www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingx Re: Najlepsza. IP: *.ludowa.netcominternet.pl 04.05.09, 18:12 moim życiem jest The Veronicas Piosenek,które są w moim życiu jest wiele. Najlepsze to: the veronicas-mouth shut the vronicas-everything i'm not the veronicas-all i have the veronicas-this is how it feels oraz: Paramore-Decode 3 doors down-here without you lifehouse-everything wszystkie na youtube the veronicas<33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księżniczka:] Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: 194.6.204.* 03.05.09, 20:47 ja uwielbiam RBD ich najlepsze piosenki to; Nuestra Dulce Amor Este Corazon Rebelde i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 21:12 Goodbye I The Climb I Don't Walk Miley Cyrus White Horse Taylor Switf Don't Forget Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
nana Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 24.07.09, 23:11 rbd - y no puedo . na zawsze zapamietam ją . Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 28.07.10, 13:06 zgadzam się z kotkiem c: myślę, że parę znajdziesz na YT. Odpowiedz Link Zgłoś
zipp. Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 28.07.10, 13:14 Nigdy nie zapomne Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone ( wspomnienia z kolonii. ) i Michael Jackson- Human Nature. ( poprostu fajna. ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Kocham to. 28.07.10, 13:18 Ciągle to w radiu słucham... Zapamiętam ja na zawsze. big mountain - baby i love your way Odpowiedz Link Zgłoś
keelly Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 18:03 hmm... oj dużo takich jest ... ale na pewno nigdy nie zapomnę 5 piosenek... "When you look me in the eyes" Jonas Brothers (www.youtube.com/watch?v=-ZBoPlCzuRY) , "Goodbye" Miley Cyrus(www.youtube.com/watch?v=9PGOcQZjESY), "Beautful Soul" Jesse McCartney(www.youtube.com/watch?v=tQ44T47Hw6g), "Chwytaj dzień" Ewy Farnej (www.youtube.com/watch?v=ohiy6u-wZDY) i "This is me"Demi Lovato i Joe Jonas (www.youtube.com/watch?v=e1WYd732SeI) :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
kitka Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 18:09 Jest ich kilka... 2 piosenki kojazące mi się z czymś naprawdę miłym to: In-grid i Stahursky: `I love` oraz Ash Tisdale: `Unlove you` Noi `Jak anioła głos` FEEL.. I jeszcze jest boska piosenka,która idzie: `I belive I can fly I belive I can touch the sky` Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 18:29 Justin Timberlake i T.I - "Dead And Gone" oraz Pink - "Ave Maria" . Kocham te piosenki. pierwszej można posłuchać na You Tube, a do drugiej nie ma teledysku, więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.chello.pl 18.03.09, 18:38 "This is me'' Demi Lovato. Piosenka można powiedzieć ze promująca film Camp Rock. Tej piosenki nigdy nie zapomnę. Spodobał mi się jej tekst i do tego o dzięki niej w ogóle odkryłam Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 18:40 Aha, i oczywiście Lovebug! pierwsza piosenka którą przesłuchałam od Jonasów, zpamiętam na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.chello.pl 19.03.09, 13:27 Jeszcze dopiszę Miley Cyrus - The climb Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 ETF 18.03.09, 18:41 Escape The Fate "Cellar Door". www.youtube.com/watch?v=MuXioowbU3k Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ETF i jeszcze Alesana xD 18.03.09, 18:49 Zapomnialam o Alesanie ;p 'Ambrosia" www.youtube.com/watch?v=ntRXE7oLVf8 Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchova_ Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 18:44 Oh taka piosenka jest napewno Dido-White flag a z nowszych to caly soundtrack zmierzchu i "Womenizer" ;D www.wrzuta.pl <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady_Rock może troche rocku ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:21 Linkin park - Papercut, Given up, faint, NUMB !!!, From the inside, SHADOW OF THE DAY !!, Leave out all the rest, IN BETWEEN !!, i inne Linkin parka i J.Timberlake - dead and gone !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rock_lady Silverstein, Foo Fighters, Avenged Sevenfold 03.05.09, 21:31 kocham te piosenki: Jimmy Eat World - Work, Pain Avenged Sevenfold - Afterlife Foo Fighters - Everlong, My Hero My Chemical Romance - Famous Last Words Silverstein - A great Fire, Vices, Smile In Your Sleep, Call It Karma, Ides Of March, I Knew I Couldn't Trust You Sex Pistols - Pretty Vacant Bullet For My Valentine - The End <333 polecam fanom mocniejszego brzmienie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_jb_i_demi Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 18:46 Demi Lovato- Don't Forger Jonas Brothers - When you look me in the eyes Hilary Duff - Someone's watching over me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady 66 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:45 Lady GaGa-Poker Face . Można posłuchać na youtube Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa1 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 19.03.09, 06:07 Lady Gaga "poker Face: czesto elci na Viva Polska Lady Gaga"paparazzi" Doda"Rany" Doda"szansa" Doda"dzaga: Feel-"A gdy Jest juz ciemno" Feel-Jak anioła Głos Feel-"pokaz na co cię stać" Kate Rayan-Ella Ella xd Miley Cyrus-niektore xd Vanessa Hudgens Jeszcze wiecej xd Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 21:01 Wszystkie od Seleny KCOHAM JĄ.!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.09, 14:47 Gośc portalu:pati896 napisał(a) >Wszystkie od Seleny KCOHAM JĄ.!!!!!!!!!!! tak mi się wydaje że już ta Selena jest ważniejsza od całego świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.tktelekom.pl 04.05.09, 18:50 wiele ich jest najwazniejsze: Pink - Sober Francesca Belmont - Breathe easy J. Timberlake ft. T.I. - Dead and gone Matt Pokora - Through the eyes Jay Sean - Tonight Skunk anansie - Brazen <33 Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 18.03.09, 22:25 Ja napewno na zawsze zapamiętam piosenki zespołu THE BESTLES, utwór Johna Lennona "Imagine", Eltona Johna 'Can You feel the Love tonight?" oraz piosenki Hilary Duff Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 19.03.09, 13:31 Oj, trudny wybór. Ja na pewno 7 things M. Cyrus oraz Thriller Jacksona. I wszystkie piosenki Fall Out Boy oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 19.03.09, 13:17 na pewno pierwsza piosenka jaką usłyszałam Demi Lovato czyli Don't Forget <3<3 i Who's that Girl - Hilary Duff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.tvkdiana.pl 19.03.09, 14:48 hmmm .... pewnie wszystkie piosenki z Twilight . no ale the best z Twilight to oczywiście Paramore piosenki, i bezkonkurencyjna ` Bella 's lullby - czyli The Rivers flown in you . piękna . płakać się chce. a i jeszcze Afromentala - Hit the dance floor ! <33 Britney Spears najnowsza if you seek Amy . też polecam . <br /> pozdrawiam fanów Twilight , New Moon , Eclipse, i Breaking down . Odpowiedz Link Zgłoś
ahiru Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 19.03.09, 14:49 linkin park - in the end gary jules - mad world lifehouse - everything wszystkie na youtube ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kari512 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 19.03.09, 15:03 Jonas Brother-Lovebug Odpowiedz Link Zgłoś
anusia2502 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 19.03.09, 15:10 ]hero- Iglesias dosyć fajna piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mua;* Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 19:13 No ja nie wiem..... dużo ich było... ale taka co mi najbardziej zapamiętniała to Inna-Hot Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 19.03.09, 21:56 decode-paramore it ends tonight-all-american rejects Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rihanna's fan Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 16:46 Rihanna - Take a bow wymiata i będzie wymiatać xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bee Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.2.140.236.tvksmp.pl 03.05.09, 20:10 Colby O'Donis - "What You Got" ... zawsze i wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
kingston23 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 26.03.09, 13:35 Ja lubie szczególnie Simple Plan - I'm Just A Kid... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_pa Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 31.03.09, 20:43 masz w sobie wiarę-śpiewałam na występie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 19:47 Zapamiętam "My heart will go on" Celine Dion i "I will always love you" Whitney Houston Odpowiedz Link Zgłoś
different Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 04.04.09, 17:47 jej. mogłabym wymieniać i wymieniać. wszystko do posłuchania na YT. polecam szczególnie tą piosenkę. Dont Cry - Guns n Roses <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 04.04.09, 19:21 Different widze że nie tylko ja słucham takich staroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beautiful Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:27 Ehh... Ciężko by wymieniać. Piosenka, która pomogła mi wyjść z dołka to Beautiful" Christiny Aguilery. Piosenka, której słucham kiedy jestem w wyjątkowo dobrym nastroju to "Things I'll Never Say" Avril Lavigne. A do końca życia napewno zapamiętam "Unwanted" też Avril. Wszystkie możne przesłuchać na YT. Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 09.04.09, 13:31 Też kocham "TINS" i "Unwanted" xDD Odpowiedz Link Zgłoś