cookies 19.03.09, 15:44 Moim zdaniem najlepszą aktorką i piosenkarką jest Ash. uwielbiam jej role w Picture This i Nie ma to jak hotel, a moje ulubiona piosenka to I'm Back Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demi92 Re: Ashley Tisdale. 19.03.09, 15:46 też lubie ash a ten film Picture This jest już w Polsce bo nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Ashley Tisdale. 19.03.09, 15:50 lubię ash. nie jestem może jej ogromną fanką, ale jest naprawdę spoko. ; D tak, i'm back i he said she said to jej najlepsze piosenki. no i headstrong. ale moim zdaniem, cover whitney ' i wanna dance with somebody ' jest przeokropny... Odpowiedz Link Zgłoś
psiunia Re: Ashley Tisdale. 19.03.09, 16:00 Ja też uważam że jest świetną aktorką i wogóle jest ładna no fajna dziewczyna!! Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna Re: Ashley Tisdale. 19.03.09, 16:33 Uwielbiam ją. Jest śliczna i utalentowana. <33 Szkoda tylko, że tu w Polsce nie mamy takich gwiazd. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodynight13 Re: Ashley Tisdale. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 17:43 Ja też! Ashley rządzi! Niedługo będzie jej płyta( na pewno świetna) Wchodzie TU www.asht.xx.pl mój blog o Ash!! Dowiecie się tu wszystkiego:-*Lovam Ash Odpowiedz Link Zgłoś