Dodaj do ulubionych

Antyfani Roberta Pattinsona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 17:47
Miejsce dla tych co go nie lubią.Oczywiście nie będzie to strona do wyzywania
go, ale mogą tu pogadac dziewczyny których nie objął szał na Roberta.Ja go nie
lubię, ale do zmierzchu nic nie mam.
Obserwuj wątek
    • tysickaxxx Re: Antyfani Roberta Pattinsona 19.03.09, 19:01
      Nooo dokładnie... zmierzchu nie ogladałam ale lepszy juz jest ten taki drugi
      gosc co go niby do roberta porównuja tongue_outP
      On jest okropnue brzydki !!!
    • Gość: Maga Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:44
      Ja nie wiem co te fanki w nim widzą. Jest brzydki i wgl...
      A poza tym tak się wszyscy nim zachwycają że aż mi się gorzej robi.
      Co oni w nim widzą ???
    • Gość: Vanessa_H Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.acn.waw.pl 21.03.09, 00:00
      Ja się z wami wszystkimi zgadzam no bo wcale nie jest taki piękny. Filmu i
      książki "Zmierzch" nie komentuję bo nie oglądałam i nie czytałam ale to
      zrobię.Zajrzycie do mojego tematu "W miłym gronie o Vanessie Hudgens." autorka
      Vanessa_H.Są też konkursy. kiss
    • martynaaa1 Re: Antyfani Roberta Pattinsona 21.03.09, 12:10
      brzydki on jeest;devil
    • nitka1995 Re: Antyfani Roberta Pattinsona 22.03.09, 16:16
      rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie ale nie musicie obrazac kogos kogo nie
      znacie...;/ w ten sposob ranicie uczucia jego i jego fanek....
      jak wy byscie sie poczuly gdyby ktos tak o was wypisywal w internecie?? milo wam
      by bylo??
      zachowajcie to dla siebie a nie piszecie to w necie ze kazdy to moze zobaczyc....angry
      • Gość: Vanessa_H Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 07:30
        Jaki Ci się nie podoba to po co wchodzisz w takie posty ? ? ? Niektórzy może
        muszą wyznać jakieś sprawy na forum.Po to się tworzy takie posty żeby można było
        porozmawiać na takie rzeczy.Ja na przykład lubię Vanessę więc nie chcę żeby
        wchodzili do mojego posta Antyfani Van. wink Buziaki kiss
      • Gość: diablica Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.toya.net.pl 02.07.09, 19:16
        Haha bo biedny pattiNson przeczyta to po polsku i się popłacze !!! haha żałosna
        jesteś !!! a Tak na marginesie Pattinson to skończony kretyn, brzydal i w
        dodatku sam się przyznaje że śmierdzi !!! czy można bardziej się skompromitować
        ?! Facet bez wyobraźni i w dodatku wygląda jak ostatni łach !!!devil
    • alice_chochlik Re: Antyfani Roberta Pattinsona 22.03.09, 17:59
      Lubię go jako Edwarda Cullena, ale tak to on jest okropny! Brzydki (wygląda jakby wyszedł ze śmietnika) i strasznie
      nieśmiały. Ja wolę szalonych gości z poczuciem humoru. Gdyby Rob zachowywał się tak jak w Zmierzchu to
      byłabym w siódmym niebie. wink
      • tila Re: Antyfani Roberta Pattinsona 22.03.09, 19:45
        cytuję: `jak wy byście się czuły gdyby ktoś wyzywał waszych idoli?`
        hahahaha, ale pojechałaś, laska ;dd
        ja na to wale, niech ktoś obraża miley czy vanesse, i tak będę ją lubić.
        nie będę przez to płakać w poduszkę.

co do roberta - talent może facet ma, ale nadzwyczajny to on nie jest,
        i nie rozumiem po co ten cały szum wokół niego. zmierzch czytałam,
        był fajny, ale jakoś mnie nie zachwycił tzn. nie stał się moją obsesją.
    • demi92 Re: Antyfani Roberta Pattinsona 23.03.09, 14:10
      też za nim nie przepadam chociaż nic do niego nie mam nie wydaje mi sie super przystojny ale to sprawa gustu
    • kotek.pl Re: Antyfani Roberta Pattinsona 31.03.09, 11:41
      Kotek bardzo nie lubi, jak tworzycie wątki anty-, bo zachęcają one do bycia
      niemiłym wobec fanów gwiazd, których sami nie lubicie. W większości wypadków
      kończy się na kłótniach... Nie lepiej tego unikać?
      • tila Re: Antyfani Roberta Pattinsona 03.04.09, 21:40
        no to kotek ma problem =='
        gdyby nie było kłótni,
        było by nudno.
        czy nie miło poczytać sobie:
        ` ja lubię selenę! `
        ` niee! selena to szmata! miley wmiata! `
        ` miley?! blee selena! `
        ` miley! `

itd. ; dd
        • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.09, 09:28
          Zgadzam się z tilą,chcociaż niektóre wątki są naprawdę niemiłe
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.09, 09:29
        Taaaa,bo kotek lubi Roberta i jest zły...
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.09, 18:55
        nie kumam cie kotku.dajesz fajeczkę,a sam mówisz że to niedozwolony wątek.
    • Gość: kiwi Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 18:55
      ja nie lubię ani zmierzchu ani roberta
    • Gość: anonim Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.5.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 23.04.09, 08:50
      nie wiem, co wszyscy w nim widzą. jest bardzo przeciętnym (lekko powiedziane) aktorem,
      to samo dotyczy jego fryzury i higieny osobistej...
    • mileyanddemi Re: Antyfani Roberta Pattinsona 02.07.09, 20:35
      pattison jest brzydki i wogle.zmierchu nie ogladalam.nie wiem co te fanki w nim
      widza-ma przetluszone wlosy i prawie sie nie myje,i caly czas nosi te sama koszule
      • Gość: niki Re: Antyfani Roberta Pattinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 20:49
        poco zakładacie te wątki
        • madlen11 Re: Antyfani Roberta Pattinsona 03.07.09, 20:50
          zgadzam się z tobą niki
        • ewunia7777777 Re: Antyfani Roberta Pattinsona 04.07.09, 00:10
          Ja akurat lubię Roba, ale nie wiem po co takie wątki...szkoda czasu ; P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka